- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.701
Aynen canim haklisin.Zaten tam vazgectigin anda oluyor herseyyy
Anladim canim sagol kafayi yumurtalarla bozdukyumurtladığın gün hemen olacak ertesi gün yumurta olmıcak
Giderim buyuk ihtimal cnmYine testler yanıltmasın diye gitsen daha net sonuç alırsın en azından cnm
İlk defa mı kullanıyosun testiAslinda bu ayi es gecicektim ki bugun ki yaptigim testlerde t cizgisi patlamis resmen. Bi tane sabah yaptim bitane de az once yaptim.
Canımcım bu testten hiç yapmadım bilmiyorum ama testlere göre daha var gibi duruyor sadece test yapıyorsun ilaç falan kullanmadın demi bu sefer kaçıncı gün bugünEki Görüntüle 2263602 kizlar bişi diyin koyulasma varmi gercekten hicbisi anlamsdim ben bu testlerden yarin 15. Gunum hastaneye gidip ultrasonla baktirim diyorum ama devletteki doktorlarada guven olmuyoki ozelede gidemem muayene ucretleri almis basini gidiyor
Canım önce telefonda düzenle resmi kırpıp buraya öyle yükle uygulamada kırpılmıyo zatenResim yuklemek icin dosya ekleye basiyorum hic bisey olmuyo. Oyle oldugu gibi kaliyo. Hani eklemeye kadar gelse kirpayimda olmuyo
Bugun 14. Gun ilac degilde macun kullaniyorum ben iki aydir gecen ay kullandim 29 .gunde regl oldum gecen ay letu kullsndim cat ignesi oldum adetin13. Gununde o ay erken oldm bu ay yine macunu kullaniyorum ama daha yumurtalarda bi gelisme yok gibi.Canımcım bu testten hiç yapmadım bilmiyorum ama testlere göre daha var gibi duruyor sadece test yapıyorsun ilaç falan kullanmadın demi bu sefer kaçıncı gün bugün
Merhaba cnm hosgeldinMrhaba hanımlar bn yeni katıldım bnde dünyalar güzeli 2 kiz annesiyim tanismak istyep konusmak sohbet etmek isterim hepinizle
16-18 arasında yumurtlaman olur muhtemelen adetinde düzene girmediği için devam et sen sıkılmadan canımBugun 14. Gun ilac degilde macun kullaniyorum ben iki aydir gecen ay kullandim 29 .gunde regl oldum gecen ay letu kullsndim cat ignesi oldum adetin13. Gununde o ay erken oldm bu ay yine macunu kullaniyorum ama daha yumurtalarda bi gelisme yok gibi.
Ben acele ettim canım daha doğrusu benim 1 buçuk gün pik oluyordu sonra çatlıyordu hamile kaldığım ay 2 gün pik kaldı ben gece çatlar diye birlikte olduk sıvı alımına dikkat fazla etmemiştim açıkcası test eşit gibi geldi ertesi gün bi yaptım hala pikti akşam silikleşince ikinci ilişkiye girdik yani iki gün birliktelik oldu birinci ilişki pikken oldu ikinci eşitken oldu ama ilk geceki ilişkiden spermler içerde kaldığı için muhtemelen çatladığında o tuttu ikinci gecekinin bi anlamı kalmadı hemde ilişki perhizi bozuldu@54Kbr54 siz ovulasyon testi eşit koyulukta olduğundamı birliktelik oldu neler yapmıştınız
Evet ilk defa kullaniyorumİlk defa mı kullanıyosun testi
Iki aydir duzenli oluyorum canm martta 30.gun bu ayda 29. Gun adet oldum mayisin ikinci haftasi tekrar beklenen adet tarihim16-18 arasında yumurtlaman olur muhtemelen adetinde düzene girmediği için devam et sen sıkılmadan canım
Canim onuda denedim. Dosya ekle ye basiyorum hic bisey cikmiyo olmuyo yani. Valla bende anlamadimCanım önce telefonda düzenle resmi kırpıp buraya öyle yükle uygulamada kırpılmıyo zaten
Daha erken takibe devam et bence sen bende senin gibiydim 18. Gün gördüm yani dün sabah t koyuydu aksam baktım c den silik oldu dun aksami degerlendirdik bakalım ne olacak. Bu arada 3 ay takip yaptım ilk ay 15. İkinci ay 13. Gün gördüm yumurtlamayı bu ay gecikince bi stres oldum ama olsu çok şükür sen de takibe devam et benceIki aydir duzenli oluyorum canm martta 30.gun bu ayda 29. Gun adet oldum mayisin ikinci haftasi tekrar beklenen adet tarihim
Hos geldin canim. Benimde 3 tane presesim var hamdolsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin gonlundekiniMrhaba hanımlar bn yeni katıldım bnde dünyalar güzeli 2 kiz annesiyim tanismak istyep konusmak sohbet etmek isterim hepinizle
Ikimiz ayni tuzaga dusmusuz canim benimkide testim hafif acilir gibi olmustu cunku sivi aliminada dikkat etmemistim sabah test yaptim ki oda ne iki kopkoyu cizgiBen acele ettim canım daha doğrusu benim 1 buçuk gün pik oluyordu sonra çatlıyordu hamile kaldığım ay 2 gün pik kaldı ben gece çatlar diye birlikte olduk sıvı alımına dikkat fazla etmemiştim açıkcası test eşit gibi geldi ertesi gün bi yaptım hala pikti akşam silikleşince ikinci ilişkiye girdik yani iki gün birliktelik oldu birinci ilişki pikken oldu ikinci eşitken oldu ama ilk geceki ilişkiden spermler içerde kaldığı için muhtemelen çatladığında o tuttu ikinci gecekinin bi anlamı kalmadı hemde ilişki perhizi bozuldu
Canım inan nasipteki oluyor burda Kıbrısa gidip kızı olanları da okudukCanim cok sagol dualarin icin benimde aklima senin dedigin gibi zamanlamanin erken oldugu geliyo ama sonrada diyorumki bu son zamanlar sen haric diger arkadaslarimda kiz cikti onlar zamanlamayi dogru yaptida noldu deyip isi kadere bagliuorum. Canim bidahaki sefere hem o riski goze alamam hemde dort cocuk cok olur diye dusunuyorum. Aslinda bundada keske isi sansa birakmasaydimda kibrisa gitseydim kibristaki tedavi sureci beni tedirgin etmisti ve bu yonteme cok guveniyordum oyuzden gitmedim ama napalim kismet degilmis
Canım sen bu ay testlerini düzenli yapmaya devam etBugun 14. Gun ilac degilde macun kullaniyorum ben iki aydir gecen ay kullandim 29 .gunde regl oldum gecen ay letu kullsndim cat ignesi oldum adetin13. Gununde o ay erken oldm bu ay yine macunu kullaniyorum ama daha yumurtalarda bi gelisme yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?