Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canımcım bu testten hiç yapmadım bilmiyorum ama testlere göre daha var gibi duruyor sadece test yapıyorsun ilaç falan kullanmadın demi bu sefer kaçıncı gün bugün

Canımcım bu testten hiç yapmadım bilmiyorum ama testlere göre daha var gibi duruyor sadece test yapıyorsun ilaç falan kullanmadın demi bu sefer kaçıncı gün bugün
Bugun 14. Gun ilac degilde macun kullaniyorum ben iki aydir gecen ay kullandim 29 .gunde regl oldum gecen ay letu kullsndim cat ignesi oldum adetin13. Gununde o ay erken oldm bu ay yine macunu kullaniyorum ama daha yumurtalarda bi gelisme yok gibi.

Bugun 14. Gun ilac degilde macun kullaniyorum ben iki aydir gecen ay kullandim 29 .gunde regl oldum gecen ay letu kullsndim cat ignesi oldum adetin13. Gununde o ay erken oldm bu ay yine macunu kullaniyorum ama daha yumurtalarda bi gelisme yok gibi.
16-18 arasında yumurtlaman olur muhtemelen adetinde düzene girmediği için devam et sen sıkılmadan canım

@54Kbr54 siz ovulasyon testi eşit koyulukta olduğundamı birliktelik oldu neler yapmıştınız
Ben acele ettim canım daha doğrusu benim 1 buçuk gün pik oluyordu sonra çatlıyordu hamile kaldığım ay 2 gün pik kaldı ben gece çatlar diye birlikte olduk sıvı alımına dikkat fazla etmemiştim açıkcası test eşit gibi geldi ertesi gün bi yaptım hala pikti akşam silikleşince ikinci ilişkiye girdik yani iki gün birliktelik oldu birinci ilişki pikken oldu ikinci eşitken oldu ama ilk geceki ilişkiden spermler içerde kaldığı için muhtemelen çatladığında o tuttu ikinci gecekinin bi anlamı kalmadı hemde ilişki perhizi bozuldu

Iki aydir duzenli oluyorum canm martta 30.gun bu ayda 29. Gun adet oldum mayisin ikinci haftasi tekrar beklenen adet tarihim
Daha erken takibe devam et bence sen bende senin gibiydim 18. Gün gördüm yani dün sabah t koyuydu aksam baktım c den silik oldu dun aksami degerlendirdik bakalım ne olacak. Bu arada 3 ay takip yaptım ilk ay 15. İkinci ay 13. Gün gördüm yumurtlamayı bu ay gecikince bi stres oldum ama olsu çok şükür sen de takibe devam et bence

Ikimiz ayni tuzaga dusmusuz canim benimkide testim hafif acilir gibi olmustu cunku sivi aliminada dikkat etmemistim sabah test yaptim ki oda ne iki kopkoyu cizgi

Canım inan nasipteki oluyor burda Kıbrısa gidip kızı olanları da okuduk
Doktor kontrolüne 2-3 saatte bi gidip çatladıktan 1 saat sonra deneyip kızı olanı da
Diğer kız çıkan birkaç arkadaşında zamanlamalarda sıkıntı vardı ya erken olmuştu deneme ya çok geç
Ve hep diyorum eşe en az 3 ay önceden takviyeye başlanmalı sperm oluşumu 3 ay sürüyor bunu kimse önemsemiyor ama bu da en az zamanlama kadar önemli

Canım sen bu ay testlerini düzenli yapmaya devam et
Çatlama olmazsa bi dahaki aya düzgün bi doktora git
Testlerini öğlen 11-12-1 gibi yap en az 3 saat hiç sıvı almadan ve tuvalete gitmeden beklemiş idrarın olsun
Eşinde keçi boynuzu özütü içsin hergün bir kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…