- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.681
Amin Allah razi olsun. Rabbim senin evlatlarina sana bagaslasin. Huzurun herdaim en ust seviyede olsunBen cok arastirdim genelde benim gibi yapanlar olumlu sonuc almis yardimci olduguma sevimdim helal olsun insallah gonlunuzdeki olur
Amin canimAmin Allah razi olsun. Rabbim senin evlatlarina sana bagaslasin. Huzurun herdaim en ust seviyede olsun
yumurtladığın gün hemen olacak ertesi gün yumurta olmıcakBayatlamamis yumurta derken aciklarmisin tam anlamadim
Ewet cnm bende o düşğncedeyim ama yorulan perişan olan yine biz oluyoruzYok kuzum ilk defa bu ay denedim. Acele ediyorum galiba ama beraber buyurler diye. Zaten surekli evdeyim. Bi tane daha olsun onuda buyuteyim sonra dinleneyim dusuncesindeyim. Cunku tam rahata ermisken bi daha olursa cok zor oluyo.
Yarin sabah bugun yaptigim sekilde yapicam eger acilma varsa deniyecem. Gercekcekten cok dusunuyorum stres yapiyorum. Hic bas agrisi bilmeyen ben beynim kazan gibi geziyorum. Cok istiyorum diye olmayacak diye de korkuyorum. Duygular karisik. Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin.
Resimlerini kırp öyle atmayı dene canım bu ayı es geç bi dahaki ay daha emin şekilde ilerlersin benim bir kızım var ikinciye hamileyim oda kız ovülasyon takibiyle kaldım ama acemi bir şekilde ilerledim nasip olursa üçüncüde en az kendimi 3 ay takip edip kontrol edicem yumurtlamayı yada özele gidecem yumurta takibi içinAmin canim
Ben biraz once bi test daha yaptim remen patlamis t cizgisi. Yarin siliklesirse deniyecem. Ayy bi umut kapladi icimiEwe
Ewet cnm bende o düşğncedeyim ama yorulan perişan olan yine biz oluyoruzherşeyi hayırlısı inş tuttururuz bizde
Kiz bi atsana buraya merak ettimBen biraz once bi test daha yaptim remen patlamis t cizgisi. Yarin siliklesirse deniyecem. Ayy bi umut kapladi icimi
Aslinda bu ayi es gecicektim ki bugun ki yaptigim testlerde t cizgisi patlamis resmen. Bi tane sabah yaptim bitane de az once yaptim.Resimlerini kırp öyle atmayı dene canım bu ayı es geç bi dahaki ay daha emin şekilde ilerlersin benim bir kızım var ikinciye hamileyim oda kız ovülasyon takibiyle kaldım ama acemi bir şekilde ilerledim nasip olursa üçüncüde en az kendimi 3 ay takip edip kontrol edicem yumurtlamayı yada özele gidecem yumurta takibi için
Benim bugun 19. Gun ve tam anlamiyla gordum. Belki sende gec yumurtluyosundur.Eki Görüntüle 2263602 kizlar bişi diyin koyulasma varmi gercekten hicbisi anlamsdim ben bu testlerden yarin 15. Gunum hastaneye gidip ultrasonla baktirim diyorum ama devletteki doktorlarada guven olmuyoki ozelede gidemem muayene ucretleri almis basini gidiyor
Olabilirmiki bilmiyorum canm kafam allak bullak olduBenim bugun 19. Gun ve tam anlamiyla gordum. Belki sende gec yumurtluyosundur.
Resim yuklemek icin dosya ekleye basiyorum hic bisey olmuyo. Oyle oldugu gibi kaliyo. Hani eklemeye kadar gelse kirpayimda olmuyoResimlerini kırp öyle atmayı dene canım bu ayı es geç bi dahaki ay daha emin şekilde ilerlersin benim bir kızım var ikinciye hamileyim oda kız ovülasyon takibiyle kaldım ama acemi bir şekilde ilerledim nasip olursa üçüncüde en az kendimi 3 ay takip edip kontrol edicem yumurtlamayı yada özele gidecem yumurta takibi için
En üsttekinde koyulasma var sanki son yaptığın o mu? Bence hastaneye gir riske atma.Eki Görüntüle 2263602 kizlar bişi diyin koyulasma varmi gercekten hicbisi anlamsdim ben bu testlerden yarin 15. Gunum hastaneye gidip ultrasonla baktirim diyorum ama devletteki doktorlarada guven olmuyoki ozelede gidemem muayene ucretleri almis basini gidiyor
Bende oyleydim. Acaba beceremiyoyum. Yumurtayi mi kacirdim. Ne bilim bi dunya soru. Artik kacti diye dusunuyordum ki gordum bugun. Demek sabir lazim.Olabilirmiki bilmiyorum canm kafam allak bullak oldu
Ha numaraları şimdi gördüm cnm yukarıdan aşağı doğruysa hayır koyuluk yok malesef. Sen hastaneye git benceEki Görüntüle 2263602 kizlar bişi diyin koyulasma varmi gercekten hicbisi anlamsdim ben bu testlerden yarin 15. Gunum hastaneye gidip ultrasonla baktirim diyorum ama devletteki doktorlarada guven olmuyoki ozelede gidemem muayene ucretleri almis basini gidiyor
Hayir iste ilk yaptigim o 6. Test bugun yaptgimEn üsttekinde koyulasma var sanki son yaptığın o mu? Bence hastaneye gir riske atma.
Yarin gidiyem diyorum kendi kendime bilmiyom cnm bakalim benden gelirse gitmeyi dusunuyorumHa numaraları şimdi gördüm cnm yukarıdan aşağı doğruysa hayır koyuluk yok malesef. Sen hastaneye git bence
Zaten tam vazgectigin anda oluyor herseyyyBende oyleydim. Acaba beceremiyoyum. Yumurtayi mi kacirdim. Ne bilim bi dunya soru. Artik kacti diye dusunuyordum ki gordum bugun. Demek sabir lazim.
Yine testler yanıltmasın diye gitsen daha net sonuç alırsın en azından cnmYarin gidiyem diyorum kendi kendime bilmiyom cnm bakalim benden gelirse gitmeyi dusunuyorum
@54Kbr54 siz ovulasyon testi eşit koyulukta olduğundamı birliktelik oldu neler yapmıştınızResimlerini kırp öyle atmayı dene canım bu ayı es geç bi dahaki ay daha emin şekilde ilerlersin benim bir kızım var ikinciye hamileyim oda kız ovülasyon takibiyle kaldım ama acemi bir şekilde ilerledim nasip olursa üçüncüde en az kendimi 3 ay takip edip kontrol edicem yumurtlamayı yada özele gidecem yumurta takibi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?