Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ewe
Ewet cnm bende o düşğncedeyim ama yorulan perişan olan yine biz oluyoruz herşeyi hayırlısı inş tuttururuz bizde

Resimlerini kırp öyle atmayı dene canım bu ayı es geç bi dahaki ay daha emin şekilde ilerlersin benim bir kızım var ikinciye hamileyim oda kız ovülasyon takibiyle kaldım ama acemi bir şekilde ilerledim nasip olursa üçüncüde en az kendimi 3 ay takip edip kontrol edicem yumurtlamayı yada özele gidecem yumurta takibi için

kizlar bişi diyin koyulasma varmi gercekten hicbisi anlamsdim ben bu testlerden yarin 15. Gunum hastaneye gidip ultrasonla baktirim diyorum ama devletteki doktorlarada guven olmuyoki ozelede gidemem muayene ucretleri almis basini gidiyor

Aslinda bu ayi es gecicektim ki bugun ki yaptigim testlerde t cizgisi patlamis resmen. Bi tane sabah yaptim bitane de az once yaptim.

Benim bugun 19. Gun ve tam anlamiyla gordum. Belki sende gec yumurtluyosundur.

Resim yuklemek icin dosya ekleye basiyorum hic bisey olmuyo. Oyle oldugu gibi kaliyo. Hani eklemeye kadar gelse kirpayimda olmuyo

En üsttekinde koyulasma var sanki son yaptığın o mu? Bence hastaneye gir riske atma.

Ha numaraları şimdi gördüm cnm yukarıdan aşağı doğruysa hayır koyuluk yok malesef. Sen hastaneye git bence

@54Kbr54 siz ovulasyon testi eşit koyulukta olduğundamı birliktelik oldu neler yapmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…