- 29 Nisan 2019
- 68
- 45
- 3
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.761
30 lu olarak 3 kutu siparis etseniz 90 lira kargo bedava ve her kutuda 2 normal gebelik 1 de erken gebelik testi var. Bence bu daha uygun olirHanimlar 80 li 150 milyon internette kargoda bedavaymis cok iyi bnce
Gitti gidiyordan30 lu olarak 3 kutu siparis etseniz 90 lira kargo bedava ve her kutuda 2 normal gebelik 1 de erken gebelik testi var. Bence bu daha uygun olir
Yok cnm günde 3 4 tane yapıyorsun yumurtlamabın ne zman olacağı belli olmadığı için günde bi kaç tane yapıyorsun ki ne zman yakalayabilirsen. Çizgiler açık ise yumurtlamana daha var demektir. Gittikçe koyu olmaya başlıyorsa çizgiler demekki yumurtan gittikçe büyüyor ve yumurtlaman yaklaşıyor. Kopkoyu çift çizgi olunca bi kaç saate yunurtlayacaksın demektir bazılarının 2 günde koyu çizgi kalıyor yani geç yumurtlıyor demek bu. Yumurtlmaya yakın deneme yapıyorsun. Sperm yumurtaya ulaşana kadar yumurtlamış olman gerekiyor onu da sen ayarlanan lazım. Benim bildiğim bu eksik yanlış varsa düzeltsin arkadaşlar. Bende sene sonu yada sene başı düşünüyorumMesela bu 30 taneyi bi andami kullaniyoruz bn bilmiyorumda suan gebelik dusunmuyorum kndimi iyice tanimak istiyorum yaklasik 1 sene kadar bu yuzden fazla almak istiyorum isimi sansa birakmak istemiyorum evel allahin izniyle tabi ins
Sizin kaç çocuk ki sanırım oğlunuz var yanlış anlamadıysam. Valla ne üçü ne dördü ben doğuda yaşıyorum bırdakileri görmeniz lazım. Eşim 11 kardeş bi akrabam 13 çocuğu var. Biz zmane gelinleri üçü çok görüyoruz bakmaKizlar 3 hatta 4. bebise cesaret edenleri kutluyorum.Esim de benle ayni dusunse ben de isterdim 3-4 cocuk
Vazgecmeyin elinizden geleni yapin.
Evladin kizi erkegi olmaz elbet. Ben de bi kizim olsun degisik olsun isterim belki 2nciyi.
Ama ; her annenin bi kizi olmali yaklasimina farkli bir sey soylycem ve insallah isteyen herkes anne-ogul askini da yasar diyorum
Evet canim Allahim bagislasin bi oglum var.Sizin kaç çocuk ki sanırım oğlunuz var yanlış anlamadıysam. Valla ne üçü ne dördü ben doğuda yaşıyorum bırdakileri görmeniz lazım. Eşim 11 kardeş bi akrabam 13 çocuğu var. Biz zmane gelinleri üçü çok görüyoruz bakma
Ay aman ne güzell benimki her yıl bi tane olsa hayır demez bayılır çocuklaraEvet canim Allahim bagislasin bi oglum var.
2nciye zor ikna oldu esim : (
Iyi bir gelecek saglamak, maddi- manevi yetmek vs....
Ben 1bucuk senedir istiyorum, anca ikna ettim.
Hayirlisi
Aa. Ortasi lazim demek ki ☺Ay aman ne güzell benimki her yıl bi tane olsa hayır demez bayılır çocuklara
Yumurtanın çatlama anına en yakın zamanı bulmak önemli olan bence en iyi aralık çatlamasına 4-5 saat kala ve çatladıktan 4-5 saat sonraki aralıkYa belki çok kere anlatmışsınızdır eminim ama bir kere daha rica etsem paylaşabilir misiniz yöntemleri .
Yumurta çatladıktan sonra ne kadar süre içerisinde beraber olmak lazım . O gün mü ?
Ben şimdiden başlatayım o zmn keçi boynuzına. Nerden bulabilirim cnmYumurtanın çatlama anına en yakın zamanı bulmak önemli olan bence en iyi aralık çatlamasına 4-5 saat kala ve çatladıktan 4-5 saat sonraki aralık
Ben 15 ay takip yaptım benim her zaman testlerim pik olduktan 2-3 saat sonrasında çatlıyordu
Bazı sebeplerden dolayı pikken denedim ama biliyordum en geç 2 saat sonra çatlayacaktı artık ezberlemiştim öyle de oldu
Eşim de nerdeyse 2 sene keçi boynuzu özütü içti
Bir buçuk sene kadar da selenyum, e vitamini ve çinko takviyesi kullandı
Bunlar erkeğin sperm kalitesini arttıran takviyeler
Sen bilirsin ama cok pahaliymis o fiyatada canm yaaEsimde simdi aradi ben gidip alamam al ordan bisey olmaz diyo
12 haftalık oldu canım daha gitmedim doktoraK Khvekokusu20 sizin bebeğin cinsiyeti belli oldumu kaç haftalık oldunuz
EwetMesela kop koyu o anmi iliski olacak
Ama bİkaç saat sonra silikleşmesi gerekiyor. Onuda bi kaç ay takip yaparak anlayabilirsin kaç saat sonra silikleşeceğini
Sen 22 yaşında mısnnMesela kop koyu o anmi iliski olacak
Laboqucik markaydi beni cok yanilttti hic sevmedim onu suan innovita kullaniyom memnunum hic dagilma falan olmuyorrrPeki cnm gittigidiyordan aldığın test nasıldı yani yanıltıyormuydu. Güvenilirmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?