- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.741
Anladım benim bebeğimede sırtı dönük dedi sonrada kız dedi şüphe içinde kaldımKiz hic demediler 15 haftada kesin degil ama erkege benziyor demisti 17 de devlete gittim oda kesin degil erkekge benziyor demisti
Aldinmi pekiKizlar ya ovulasyon testi eczanede ne kadar pahaliymis. 5 li 65 lira.
Oooo kız çok fazlaa aldın mııKizlar ya ovulasyon testi eczanede ne kadar pahaliymis. 5 li 65 lira.
Yok almadim. Esime soyledim merkezdeki eczanelere baksin diye belki daha uygunu vardirAldinmi peki
İnstagramda bir gebenin günlüğü var ordan alabilirsin ben öyle yaptım 30 tanesi 60 lira 2019 geliştirilmiş testler. Eczanelerde pahalı evetKizlar ya ovulasyon testi eczanede ne kadar pahaliymis. 5 li 65 lira.
İnstagram kullanmiyorsan iletişim numarasini verebilirimİnstagramda bir gebenin günlüğü var ordan alabilirsin ben öyle yaptım 30 tanesi 60 lira 2019 geliştirilmiş testler. Eczanelerde pahalı evet
Almadim. Ama lazim bigun bana mecbur alicaz. Esim e merkezdeki eczanelerede sor dedimAldinmi peki
Ben gitti gidiyordan 30 tane ovulasyonİnstagramda bir gebenin günlüğü var ordan alabilirsin ben öyle yaptım 30 tanesi 60 lira 2019 geliştirilmiş testler. Eczanelerde pahalı evet
Kuzum bugun lazim banaİnstagram kullanmiyorsan iletişim numarasini verebilirim
Benim esim hayatta almazdi bana parasindan dolayi degil boyle seylerle ugrasip stres olmami istemiyor sadece bi kere zorla aldirttim ona ida gittigidiyordan Aldik baskaada almam.ve kullandirtmam sana dedi ama bu seferkileride almAdim instagramda bi cekiliste cikti bana 20 tane test ve 4 gebelik testiYok almadim. Esime soyledim merkezdeki eczanelere baksin diye belki daha uygunu vardir
Esimde simdi aradi ben gidip alamam al ordan bisey olmaz diyoBenim esim hayatta almazdi bana parasindan dolayi degil boyle seylerle ugrasip stres olmami istemiyor sadece bi kere zorla aldirttim ona ida gittigidiyordan Aldik baskaada almam.ve kullandirtmam sana dedi ama bu seferkileride almAdim instagramda bi cekiliste cikti bana 20 tane test ve 4 gebelik testi
Valla cnm çok fazla istersen al. Ama bence bu ay sadece vücudunu tanımak için yap testi. Gelecek ay deneme yap bennceEsimde simdi aradi ben gidip alamam al ordan bisey olmaz diyo
Peki cnm gittigidiyordan aldığın test nasıldı yani yanıltıyormuydu. GüvenilirmiydiBenim esim hayatta almazdi bana parasindan dolayi degil boyle seylerle ugrasip stres olmami istemiyor sadece bi kere zorla aldirttim ona ida gittigidiyordan Aldik baskaada almam.ve kullandirtmam sana dedi ama bu seferkileride almAdim instagramda bi cekiliste cikti bana 20 tane test ve 4 gebelik testi
Merkezde bir kac eczane yi aradim. Farkli farkli fiyat verdiler. Bi tanesi 32 lira dedi 5 liye ordan alicamValla cnm çok fazla istersen al. Ama bence bu ay sadece vücudunu tanımak için yap testi. Gelecek ay deneme yap bennce
Ilk zamanlar yanilttigini dusunuyordum. Meger ben gec yumurtluyomusum. Dun cok net bisekilde t cizgisi patlamisti. Bu sabah son testi yaptim. Yine ani seklilde cok cok koyuydu. Markasi laboquik. Dogru gosterdigine eminim cunku asiri derecede kasik agrim vardi dun geceden beri.Peki cnm gittigidiyordan aldığın test nasıldı yani yanıltıyormuydu. Güvenilirmiydi
Benim 3. Kizim Canim bende umut bitti artikSenin kaçıncı kızın canım benim bundan sonra bir umudum daha var ama inşallah onda nasip olur hele bu kızı bi doğurayım büyüteyimde
Nie öyle diyorsun dördüncü neden erkek olmasın kiBenim 3. Kizim Canim bende umut bitti artik
Fiyaatı yine fazla daa diğerinden daha iyiMerkezde bir kac eczane yi aradim. Farkli farkli fiyat verdiler. Bi tanesi 32 lira dedi 5 liye ordan alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?