Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnstagramda bir gebenin günlüğü var ordan alabilirsin ben öyle yaptım 30 tanesi 60 lira 2019 geliştirilmiş testler. Eczanelerde pahalı evet
Ben gitti gidiyordan 30 tane ovulasyon
2 normal birde ultra erken gebelik testine toplam 30 lira verdim. Bugun lazim bana internet veya isntagram olmaz

Yok almadim. Esime soyledim merkezdeki eczanelere baksin diye belki daha uygunu vardir
Benim esim hayatta almazdi bana parasindan dolayi degil boyle seylerle ugrasip stres olmami istemiyor sadece bi kere zorla aldirttim ona ida gittigidiyordan Aldik baskaada almam.ve kullandirtmam sana dedi ama bu seferkileride almAdim instagramda bi cekiliste cikti bana 20 tane test ve 4 gebelik testi

Esimde simdi aradi ben gidip alamam al ordan bisey olmaz diyo

Peki cnm gittigidiyordan aldığın test nasıldı yani yanıltıyormuydu. Güvenilirmiydi

Peki cnm gittigidiyordan aldığın test nasıldı yani yanıltıyormuydu. Güvenilirmiydi
Ilk zamanlar yanilttigini dusunuyordum. Meger ben gec yumurtluyomusum. Dun cok net bisekilde t cizgisi patlamisti. Bu sabah son testi yaptim. Yine ani seklilde cok cok koyuydu. Markasi laboquik. Dogru gosterdigine eminim cunku asiri derecede kasik agrim vardi dun geceden beri.

Kizlar eve yakin bi eczane daha vardi. Tanidik diye basta sormak istemedim. Sonra dedim aman kim merkeze inicek bi ariyayim. 37 liraymis. Iki eczane arasindaki farka bakar misiniz ya nerdeyse yaridan yariya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…