Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım denemeyeceksin testlerini harcama istersen
Geçen eşim daha almaz diyordun
evt almaz cnm ama enfeksiyon oldugu halde esim deneyelum diyo kismetimizde ne varsa artik diyor bilmiyom oda cok istiyor olmasini bu yuzden eger piki gorursem esim deneyelim dedi olurmu olmazmi allaha kalmis artik her nasip vaktine esirdir bana kalsaydi denemeyecektim ama esim oyle deyince tamam dedim bende bilmiyorum artik nasil rast gelirse rabbim saglikli bi sekilde nasip eder enfeksiyonumda o akdar yogun degil yani ben hisetmiyodum bile doktor ultrasona bakti oyle soyledi hastaneye gitmeseydim varligindan haberim olmayacakti bile

Ay benim geçen vardı çokk kötü. Düşün oturamıyordm ağrısından. Afedersin dokunamıyordum bile fitil falan kullandım 2 3 günde bitti derken sanki şimdi yine var. Ağrı kaşıntı yanma akıntı herşey var

Son düzenleme:
bnm o kadar yok ya cnm dokununca falanda agri yanma yok yani artik nerede olusmussa bu enfeksiyon ben hissetmiyorum bile

bnm o kadar yok ya cnm dokununca falanda agri yanma yok yani artik nerede olusmussa bu enfeksiyon ben hissetmiyorum bile
Yok benim önceden de vardı sadece yanıyordu en son çok kötüydü düşün enfeksiyon dan yara çıkmıştı artık yani. Yolda penguen gibi yürüyordm artık sen düşün lee

Nasıl canım. Hamile kalmadan mı bakıyoruz kaldıktan sonra da bakılıyor mu

Yok benim önceden de vardı sadece yanıyordu en son çok kötüydü düşün enfeksiyon dan yara çıkmıştı artık yani. Yolda penguen gibi yürüyordm artık sen düşün lee
dusunuyorum biliyom kiz yarada vardi bende bi ara ilac kullandim gecti ama o yara daha cok kotu oluyor ha ama yasayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…