- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.121
Canım denemeyeceksin testlerini harcama istersenenfeksiyon var canm ilac kullaniyorum bilmiyom ne yapacagimi zaten dun gece iliski oldu sadece takip edeyim diyorum
evt almaz cnm ama enfeksiyon oldugu halde esim deneyelum diyo kismetimizde ne varsa artik diyor bilmiyom oda cok istiyor olmasini bu yuzden eger piki gorursem esim deneyelim dedi olurmu olmazmi allaha kalmis artik her nasip vaktine esirdir bana kalsaydi denemeyecektim ama esim oyle deyince tamam dedim bende bilmiyorum artik nasil rast gelirse rabbim saglikli bi sekilde nasip eder enfeksiyonumda o akdar yogun degil yani ben hisetmiyodum bile doktor ultrasona bakti oyle soyledi hastaneye gitmeseydim varligindan haberim olmayacakti bileCanım denemeyeceksin testlerini harcama istersen
Geçen eşim daha almaz diyordun
Ay benim geçen vardı çokk kötü. Düşün oturamıyordm ağrısından. Afedersin dokunamıyordum bileevt almaz cnm ama enfeksiyon oldugu halde esim deneyelum diyo kismetimizde ne varsa artik diyor bilmiyom oda cok istiyor olmasini bu yuzden eger piki gorursem esim deneyelim dedi olurmu olmazmi allaha kalmis artik her nasip vaktine esirdir bana kalsaydi denemeyecektim ama esim oyle deyince tamam dedim bende bilmiyorum artik nasil rast gelirse rabbim saglikli bi sekilde nasip eder enfeksiyonumda o akdar yogun degil yani ben hisetmiyodum bile doktor ultrasona bakti oyle soyledi hastaneye gitmeseydim varligindan haberim olmayacakti bile
bnm o kadar yok ya cnm dokununca falanda agri yanma yokAy benim geçen vardı çokk kötü. Düşün oturamıyordm ağrısından. Afedersin eşim dokunamıyordu bilefitil falan kullandım 2 3 günde bitti derken sanki şimdi yine var. Ağrı kaşıntı yanma akıntı herşey var
Yok benim önceden de vardı sadece yanıyordu en son çok kötüydü düşün enfeksiyon dan yara çıkmıştı artık yani. Yolda penguen gibi yürüyordmbnm o kadar yok ya cnm dokununca falanda agri yanma yokyani artik nerede olusmussa bu enfeksiyon ben hissetmiyorum bile
Kız sen nie başta yazdığımı etiketledin. Sonradan düzelttim ben onubnm o kadar yok ya cnm dokununca falanda agri yanma yokyani artik nerede olusmussa bu enfeksiyon ben hissetmiyorum bile
Allah sifa versin. Evet hatirladim karistim kusura bakma. Rabbim en kisa surede sana da hayirli evlat nasip etsinenfeksiyon var canm ilac kullaniyorum bilmiyom ne yapacagimi zaten dun gece iliski oldu sadece takip edeyim diyorum
Nasıl canım. Hamile kalmadan mı bakıyoruz kaldıktan sonra da bakılıyor mumerhaba. bebek cinsiyet takvımı dıye bır sey var anne yaşı ve hamile kalma ayları ile ilgili bence bir de ona bakın ben bir çok arkadaşımda ve kendimde denedim ve sonuç çok iyi. internetten araşdıra bilirsiniz. bol şans
Yok canım daha eşit degilEki Görüntüle 2265324 kizlar bu esitmi dun yapmadim test evde degildim ama sanirim yaklasiyorum
Canım sen deneme yapmıs mıydınAllah sifa versin. Evet hatirladim karistim kusura bakma. Rabbim en kisa surede sana da hayirli evlat nasip etsin
Evet canim yapmistimCanım sen deneme yapmıs mıydın
dusunuyorum biliyom kiz yarada vardi bende bi ara ilac kullandim gecti ama o yara daha cok kotu oluyor ha ama yasayan bilirYok benim önceden de vardı sadece yanıyordu en son çok kötüydü düşün enfeksiyon dan yara çıkmıştı artık yani. Yolda penguen gibi yürüyordmartık sen düşün lee
Sonuc belli mi canım var mı gebelikEvet canim yapmistim
ne bilimm kiz sen oyle yazmissin isteKız sen nie başta yazdığımı etiketledin. Sonradan düzelttim ben onu
sagol cnm onemli degil amin ins cnmAllah sifa versin. Evet hatirladim karistim kusura bakma. Rabbim en kisa surede sana da hayirli evlat nasip etsin
Hadi bakalım inşallah saglıklı hayırlı bir oglus tutunur sanaYok canim 4 gun oldu
tm canmYok canım daha eşit degil
sagol cnm onemli degil amin ins cnm
enfeksiyondsn dolayimi canmCanım bence deneme yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?