- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.141
Amin canim Allah razi olsun. Ins senin ve butun isteyen herkesin gonlundeki olurHadi bakalım inşallah saglıklı hayırlı bir oglus tutunur sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim Allah razi olsun. Ins senin ve butun isteyen herkesin gonlundeki olurHadi bakalım inşallah saglıklı hayırlı bir oglus tutunur sana
Evet canım düşükle sonuclanan cok Allah bilir tabiki amaenfeksiyondsn dolayimi canm
İnşallah canımAmin canim Allah razi olsun. Ins senin ve butun isteyen herkesin gonlundeki olur![]()
Kizlar ne guzel bi yer burasi. Birbirini tanimayan insanlar birbiri icin dua ediyor. Allah hepinizden razi olsun. Rabbim gonul muratlarimizi saglikli bisekilde bekletmeden nasip etsin.![]()
evt oylede bilmiyorum ki cnm bak simdi kararsiz kaldim yine ortada kaldimEvet canım düşükle sonuclanan cok Allah bilir tabiki ama
Sen beni dinle bekle canımevt oylede bilmiyorum ki cnm bak simdi kararsiz kaldim yine ortada kaldim![]()
Kizlar ne guzel bi yer burasi. Birbirini tanimayan insanlar birbiri icin dua ediyor. Allah hepinizden razi olsun. Rabbim gonul muratlarimizi saglikli bisekilde bekletmeden nasip etsin.![]()
teste esit koyuluk nasil oluyor cnmSen beni dinle bekle canım
Canım t c ile bariz aynı renge gelir suan daha silik ama yakın inşallahteste esit koyuluk nasil oluyor cnm
ama simdi baktim ikisi de ayni cnm t ile c esitlerCanım t c ile bariz aynı renge gelir suan daha silik ama yakın inşallah
Tekrar Cek at canımama simdi baktim ikisi de ayni cnm t ile c esitler
Cnm sen enfeksiyon için fitil falan kullamdıysan inş geçmiştr. Varmı hala enfeksiyon. Yoksa bence sık ilişki olsunama simdi baktim ikisi de ayni cnm t ile c esitler
Hayır canım degil gece test yap tekrarEki Görüntüle 2265400 yani simdi buna esitlik denmiyomu cnm
Yok canim daha olmamis. 10 dk sonraki sonuc gecersiz diye biliyorum. Yakindir ama pik gormenEki Görüntüle 2265400 yani simdi buna esitlik denmiyomu cnm
yok cnm enfeksiyon fitilide sadece bigun kullandimCnm sen enfeksiyon için fitil falan kullamdıysan inş geçmiştr. Varmı hala enfeksiyon. Yoksa bence sık ilişki olsun
saat 7den beridir sivi alimini kestim saat 11de trkrar test yapcamHayır canım degil gece test yap tekrar