- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.081
Ne ilaçlar ki bunlar cnmCanım takviye ilaclar bildiğin hap bir kutu hap 200 300 400 liraydı benim eşim 3, 4 farklı ceşit ilac kullandı. Keçi boynuzunu da dedigim gibi k. Peder aldı bilmiyorum
Canım çinko, selenyum, d vitamini, gseng, c vitamini gibi seyler vardı içindeNe ilaçlar ki bunlar cnm
İşe yarıyor mu bari
Ne ilaçlar ki bunlar cnm
İşe yarıyor mu bari
Hepsi ayrı ayrı mıı. Ve hepsi 200 300 müüCanım çinko, selenyum, d vitamini, gseng, c vitamini gibi seyler vardı içinde
Ayrı ayrı canımHepsi ayrı ayrı mıı. Ve hepsi 200 300 müü
merhaba. bebek cinsiyet takvımı dıye bır sey var anne yaşı ve hamile kalma ayları ile ilgili bence bir de ona bakın ben bir çok arkadaşımda ve kendimde denedim ve sonuç çok iyi. internetten araşdıra bilirsiniz. bol şansbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
amin cnm allah razi olsun ins olucak inaniyorum benDemekki kimyasal olmuş enfeksiyon engel oluyor çünkü. İlaçlarını fitillerini kullan önümüzdeki ay bomba gibi başlarabbim de tez vakitte nasip etsin inşallah
Cnm saoldaa konu sahibi onu yazalı 4 sene oldumerhaba. bebek cinsiyet takvımı dıye bır sey var anne yaşı ve hamile kalma ayları ile ilgili bence bir de ona bakın ben bir çok arkadaşımda ve kendimde denedim ve sonuç çok iyi. internetten araşdıra bilirsiniz. bol şans
1 2 gün önce olduysa sağlık ocağına git hap falan verirler engellerler. İnş olmaz bişiBayanlar birde korunma yöntemi olarak prezervatif kullanıyor eşim ama adetim bitti yarini iliski bitti prezervatif icimde kaldi sanirim spermler icimde kaldi ckmadi napabilirim hamile kalmamam icin ama 1 yasinda kizim var emziriyom cok korkuyorum ins olmamistir ama k.b özur dilerim biraz acik konustum
sperm kalitesini artirip bebek yolunu aciyir canmO ne işe yarıyor cnm
Anladım cnm çok araştırdım yorumlara baktım memnun kalan Çok fazla. Hatta kullanıp gebelik testini atanlarda baya fazla. Sana da şifa olur inşsperm kalitesini artirip bebek yolunu aciyir canm
Çok az kalmş gibi cnmEki Görüntüle 2265324 kizlar bu esitmi dun yapmadim test evde degildim ama sanirim yaklasiyorum
saoll cnm ins evet memnun olan cok var sayfada esimde 3 gundur iciyo iste bakalimm ins faydasini goruruzAnladım cnm çok araştırdım yorumlara baktım memnun kalan Çok fazla. Hatta kullanıp gebelik testini atanlarda baya fazla. Sana da şifa olur inş
evt cnm bi zahmet pldjn su yumurtlama artik ya sadece 7 tane testim tek kaldiiÇok az kalmş gibi cnm
Benim yumurtlama günlerim sürekli değişiyordu bence bu dediğiniz biraz riskliHoss buldum. Demek istediğim şu her ne kadar kadından kadına erkekten erkeğe genetik farklar olsada erkek bebek için birleşmede içeride tam döllenmeye hazır bir yumurta var iken ve hiç sperm yokken boşalma olursa pozitif sonuç alınacağı açıklanıyor. Şimdi biz takip yapıyoruz kırmızı görüyoruz hadi birleşelim ama içeride yumurtlama oldu mu yoksa o gün beş saat sınra mı olacak yarım gün sınra mı olacak bunu bilmiyoruz. Nitekim bir bakıyorsun ertesi gün daha kırmızı çıkıyor bazı arkadaşlarda. Şimdi sen yumurtlama dan şüphelenip birleşme olursa yumurtlama daha sonra olursa zaten içeri eşit sayıda x y ile doluyor. Benim dediğim ise şöyle yumurtanın da ömrü hesap edilerek yani benim bunu denemek için fırsatım olmadı ama mesela adet öncesi 13. Gün deneme yapılır. Yumurtlama 14. Gün olur yumurta 24 saat yaşarsa diye. Diyelim o ay tutmadı. Bir sonraki ayda birleşme birkaç saat önce denenir. Elbette Allah vermeyecekse yine vermez ama denemede fayda var bu arada ben de biyologum bu konuyu bilimsel olarak çok makale okudum ama dediğim gibi kendim denemedim zaten bir oğlum var onu da adetim yakın diye kürtaj sonrası farkında olmadan kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?