Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım testin koyulaşmış yumurtlaman var çok şükür
İnşaAllah ramazan hürmetine bu ay hamile kalırsın
insallah insallah dua edin lutfen bu aksam deneme yapacam enfeksiyonum bitti insallh tutar emeklerim cabalarim bosa gitmez ins dua edin ne olur bu kadar yaklasmiskin ins bu ay gebeligi elde ederim

keske dun aksamda iliski olsaymis diyorum sizce olmasi iyi olacakmiydi ondan onceki gun girmistik bu aksam olsa tabi hersey kismet ama sizce tutma ihtimali varmidir

Ben bile burda ne kadar sevindim anlatamam o koyuluğu gördüğüme seni düşünemiyorum bile. Bu geceyi yarını degerlendir mutlaka. Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine evlat hasretiyle yananlarin kucaklarını doldur ya Rabbim.

rAbbbim razi olsun senden sagol canimcim evet cok sevindim bende hatta bi an heyecan yapip strese girdim ama suan sakinim 2 saat sonra tekrar koyuluguna bakacam bakalim pik devam ediyomu allah seninde o guzel gonlune gore versin insallah G Guuness

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…