Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Prensesim2016 canim dualarım seninle testin güzel değerlendir kaçırma Rabbim emeklerinin karşılığını versin inseAllah
insallh cnm kesin deneme olacak bu aksam yarinda istiyom ama esim ikna olursa oda tamda sansima bu yumurtlamada oruc ayina denk geldi belki hayirlisi notledir ben hep hakkimda hayirli olani istiyorum insallh nasibimde varsa olur bu ay olmazsada saglik olsun

kizlar saat 10 da bi test daha yapim. diyorum koyuluga gore degerlendirim siz ne diyorsunuz tekrarliyimmi testi
Canim zaten cinsiyet icin degil bebek sahibi olmak icin yapiyosun. Bence bu aksam tes yapma daha yarin sabah yaparsin. Onemli olan senin bu 3 gunu bos gecmemen.
Senin testlerin sinirli cunku. En azindan kac gun pik kaldigini ogrenmis olursun.

bilmiyorum ki bitti ertesi gün ve soraki 2 gün oldu birde tam yumutlamadan ertesi gün oldu. hangisi bilmiyorum
bir ay önceside kimyasal olmuştu hemen arkasından tuttu

İşte canım nasip oldu mu oluyor, bende de eşim istekliydi. Afedersin ben uyuyordum gece yarısı geldi yanıma olmuştu o daha istekliydi bende oda olmadı

Canim zaten cinsiyet icin degil bebek sahibi olmak icin yapiyosun. Bence bu aksam tes yapma daha yarin sabah yaparsin. Onemli olan senin bu 3 gunu bos gecmemen.
Senin testlerin sinirli cunku. En azindan kac gun pik kaldigini ogrenmis olursun.
aynen oyle hayirli saglikli evlat olsun 2. olacagi icin cinsiyet hic onemli degil testide icimden tekrar yapmak geliyo o koyuluk hala devam ediyomu diye esim evde degil saat 11 gibi gelse deneme anca o zamn olur onun bi saat oncesi tekrar testle bakmak istiyorum

Rabbim gonlune gore versin. Emekkerin bosa cikmasin ins.

hanimlar ovulasyon testi pik oldugu zamanmi yumurta dollenir yoksa test silindigi zamanmi yani yumurta catladiktann sonrami olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…