Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cok sagol canim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim hem doktor takibi hemde evde testle oldu. İki ilişki oldu biri catlamadan 3,4 saat önce digeri 3,4 saat sonra iki ilişki arası 6 saatti yaklasık
Amin canım inşallah peki testin eşitken mi olmuştu ilk ilişki

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Merhaba benimde 4 yaşında bi kızım var.5 haftalık hamileyim tabiki önce sağlıklı olması bende erkek cocuk istiyorum.rabbim gönlümüze gore hayırlı olanı versin ins.ali imran süresinin 38. Ayetini hamileyken bol bol okumani tavsiye ederim

Okudum canım her gun okudum

Tefriciye de ısrarcıyım kızlar yapalım derseniz liste yapabilirim
okuyoruzda ne oluyo cnm bos benim yaptigim hicbisey kabul.olmuyo siz yapin aranizda okuuyun ben katilmiyom daha once 2 3 kez daha yaptik ama bnm okudugum kabul olmuyo bosver bugun 9. gunum ve kasintim basladi yine gebelik yok eminim antibiyotik ilaclarima baslayacam ben bana nasip olacagi yok

Öyle deme canım bak Rabbimin gucune gider o hic bir kulunu unutmaz

Görmüştüm bunuu

Öyle deme canım bak Rabbimin gucune gider o hic bir kulunu unutmaz
cok sinirliyim canm vajinada hem yara olustu hemde enfeksiyonum gittikce artiyo kadinti yanma basliyorr ya nefret ediyom bu furumda 1 haftadir iliskide bile bulunmuyoz enfeksiyon cogalmasin su gebeligi kesin varmi yokmu ogreneyim diye ama yumurtlamadan sonra ilk 3 gun gogus uclarim fena aciyodu eger boyle giderse tamam hamileyimm diyodum ama yok suan ne sisme ne hasaslik ne agri hicbisi yokk

Zamanı vardır mutlaka boyle söyleme. Rabbim simdi vermiyorsa istediğimizi ya hayırlı değildir ya da zamani vardır. Güzel düşün güzel olsun :)

oyledir allah bilir ama guzel olan hicbisi yok cnm hernekadar guzel dusunsemde
Cnm öyle deme bol dua ve sabır. Ben inanıyorum ya olacak ya olacak. Daha ortada bişi yok nie yine ümitsizliğe kapılıyorsun. Doktora da gittin senlik bişi yok menepoz kısırlık hiç bişi yok sence nie olmuyor çünkü Rabbim şimdi istemiyor senşn ona gücün yeter mi o ol demedikten sonra sen oldurabilir misn. Bak bana mesela benim ilk kızm 3 aylıkken korunduğum halde hamile kaldım neden çünkü rabbim ol dedi ve ben ne kadar korunsam da o bebek olacaktı çünkü O istedi. Yapma öyle gözünü seveyim zamanı var de sabret biliyorum çok istiyorsun ama bol dua et

Canım bak ben sana daha öncede dedim düşünme gebeligi aklından bir süre cıkar bak göreceksin hamile kalacaksın sen üstüne düştükce hastalanıyorsun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…