Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
cok sukur bi sorunum yok esimde varmi yokmu bilmiyoruz kemdisi hastanelerden nefret ediyo zaten kim seviyoki ama yeter artik daha nereye kadar bole gitcek bilmiyorum rabbim biliyor artik tukendim ben yarin gebelik testinde cikacagini bilsem hemen test yapardim ama olmayan bisey nasil ciksin bu aksamdan itibarennilaclarimi kullancam kendimi rabbime teslim ettim iki gundur duygusallik baasladi bende nerede hamile gorsem tutamiyom kendini nereden hamilelik haberi alsam gozlerim doluyo adet oncesi sendromu iste

Hamilelik sendromudur inşallah

Evet ya stresten olmuyosun yada geç döllenme vardır bi kan verdirsen iyi olur en azindan olup olmadigini ogrenirsin stres yapmazsin
Canim bence yok. Test evde vardi o yuzden yaptim. Olsa ben kesinlikle hissederdim. Bence kesin yokta simdi adeti bekliyorum diye olmuyo bence.

Hamilelik sendromudur inşallah
teste ciksa supriz olcak cunku hicbisey hissetmiyorum ben dun aksam bi ruya gordum ben hastanedeydim serum takiliydi parmagimda herne alakaysa sonra eve geliyodum midem bulaniyodu kaynanam kolumdan cekip beni bahceye atiyodu agiz dolusu kusuyodum kusura bakmayin acik oldu gordugum ruyalari unutuyorum bazen bunu simdi hatirladim

İnşallah malum olmuştur canım

Eşin de bi baktırsın ama belki onda bişi var ve sen kendini boşuna üzüyorsundır

Cnm sen yaptın mı ne kadar ücret alıyor

Eşin de bi baktırsın ama belki onda bişi var ve sen kendini boşuna üzüyorsundır
esim baktirmiyo cnm bi sorun olsaydi kizimiz nasil olcakti diyo yaptigim 3 dusuk onlarda birer gebelikti onlar nasil oldu diyo yani beyfendi kendinde bi sorun aramiyor iste doktorda defalarca ona bnm saglikli oldugumu soledi yani hayirlisiyla su ramazan ayi gecsin onu ikna etme cskalarina girisecem bende cok istiyorum oda gitsin kendisine baktirsin bazen geri kafalica konusuyo bayramdan sonra asilama yapalimmi diyorum niye bizim kizimiz asilamaylami oldu diyo otur zamanini bekle diyorr

zaten olsa insan hiseder dimi cnm bende bouleyim yok biliyorum test falanda yapmadim henuz
Kuzum sen kendini cok yipratiyorsun. Nolur uzulme. Bizim icin saklanan mucizeleri bilmiyoruz ki. Rabbim in vardir elbet bi bildigi. Demek ki daha zamani var. Olmazsa da yapicak bisey yok. Cok sukur 1 tane evladin var. Rabbimden gelene hamdolsun diyip egicez boynumuzu.
Sen gonlunu ferah tut hersey cok guzel olur. En kisa surede Rabbim sana bi ferahlama versin ins

Kızın olduğuna göre onda sorun yoksa sende de yok demektir. Olur öyle şeyler bizimde 3. Çocuk olacağının garantisi mi var. Yok. Bence ne yap ne et ikna et sende bişi yokmuş işte. Kendini harab ediyorsun

bi bilsek iste bilmiyorum sukurler olsun rabbime bnm bi mucizem var ama biliyosun gonul olmayanida istiyorr

Kızın olduğuna göre onda sorun yoksa sende de yok demektir. Olur öyle şeyler bizimde 3. Çocuk olacağının garantisi mi var. Yok. Bence ne yap ne et ikna et sende bişi yokmuş işte. Kendini harab ediyorsun
cok sukur cnm zaman bize ne gosterecek bilmiyoruz iste simdilik enfeksiyonla savas icindeyim bu yuzden karnimda batmalarda oluyo cok kotu biseymis bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…