- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.821
cok sukur bi sorunum yok esimde varmi yokmu bilmiyoruz kemdisi hastanelerden nefret ediyo zaten kim seviyoki ama yeter artik daha nereye kadar bole gitcek bilmiyorum rabbim biliyor artik tukendim ben yarin gebelik testinde cikacagini bilsem hemen test yapardim ama olmayan bisey nasil ciksin bu aksamdan itibarennilaclarimi kullancam kendimi rabbime teslim ettimCnm öyle deme bol dua ve sabır. Ben inanıyorum ya olacak ya olacak. Daha ortada bişi yok nie yine ümitsizliğe kapılıyorsun. Doktora da gittin senlik bişi yok menepoz kısırlık hiç bişi yok sence nie olmuyor çünkü Rabbim şimdi istemiyor senşn ona gücün yeter mi o ol demedikten sonra sen oldurabilir misn. Bak bana mesela benim ilk kızm 3 aylıkken korunduğum halde hamile kaldım neden çünkü rabbim ol dedi ve ben ne kadar korunsam da o bebek olacaktı çünkü O istedi. Yapma öyle gözünü seveyim zamanı var de sabret biliyorum çok istiyorsun ama bol dua et
insalah canmCanım bak ben sana daha öncede dedim düşünme gebeligi aklından bir süre cıkar bak göreceksin hamile kalacaksın sen üstüne düştükce hastalanıyorsun bak
Hamilelik sendromudur inşallahcok sukur bi sorunum yok esimde varmi yokmu bilmiyoruz kemdisi hastanelerden nefret ediyo zaten kim seviyoki ama yeter artik daha nereye kadar bole gitcek bilmiyorum rabbim biliyor artik tukendim ben yarin gebelik testinde cikacagini bilsem hemen test yapardim ama olmayan bisey nasil ciksin bu aksamdan itibarennilaclarimi kullancam kendimi rabbime teslim ettimiki gundur duygusallik baasladi bende nerede hamile gorsem tutamiyom kendini nereden hamilelik haberi alsam gozlerim doluyo adet oncesi sendromu iste
Canim bence yok. Test evde vardi o yuzden yaptim. Olsa ben kesinlikle hissederdim. Bence kesin yokta simdi adeti bekliyorum diye olmuyo bence.Evet ya stresten olmuyosun yada geç döllenme vardır bi kan verdirsen iyi olur en azindan olup olmadigini ogrenirsin stres yapmazsin
Hamilelik sendromudur inşallah
İnşallah malum olmuştur canımteste ciksa supriz olcak cunku hicbisey hissetmiyorum ben dun aksam bi ruya gordum ben hastanedeydim serum takiliydi parmagimda herne alakaysa sonra eve geliyodum midem bulaniyodu kaynanam kolumdan cekip beni bahceye atiyodu agiz dolusu kusuyodum kusura bakmayin acik oldu gordugum ruyalari unutuyorum bazen bunu simdi hatirladim
zaten olsa insan hiseder dimi cnm bende bouleyim yok biliyorum test falanda yapmadim henuzCanim bence yok. Test evde vardi o yuzden yaptim. Olsa ben kesinlikle hissederdim. Bence kesin yokta simdi adeti bekliyorum diye olmuyo bence.
Eşin de bi baktırsın ama belki onda bişi var ve sen kendini boşuna üzüyorsundırcok sukur bi sorunum yok esimde varmi yokmu bilmiyoruz kemdisi hastanelerden nefret ediyo zaten kim seviyoki ama yeter artik daha nereye kadar bole gitcek bilmiyorum rabbim biliyor artik tukendim ben yarin gebelik testinde cikacagini bilsem hemen test yapardim ama olmayan bisey nasil ciksin bu aksamdan itibarennilaclarimi kullancam kendimi rabbime teslim ettimiki gundur duygusallik baasladi bende nerede hamile gorsem tutamiyom kendini nereden hamilelik haberi alsam gozlerim doluyo adet oncesi sendromu iste
ins inan ruyamda onu gordum kendimden nefret ettim kusmktn nefret ediyorum hic yasamadim ins yasamamdaİnşallah malum olmuştur canım
Ay ben kızımda mahvoldum yains inan ruyamda onu gordum kendimden nefret ettim kusmktn nefret ediyorum hic yasamadim ins yasamamda
Cnm sen yaptın mı ne kadar ücret alıyorSaol canim annenin dogum yili ve son adet tarihi ben bu kadinin daha yanildigini görmedim canım ilk çocuklarınızın cimsiyyetini söylemeyin siz deyin ki ben bilmek istiyorum bilecükmisiniz ilk ve ya 2 ci çocuğumu kadin ne olduğunu söylüyor ama hatırlaman lazım dakik olarak ne zaman son adet olmuştun
Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim) • Instagram photos and videos
59K Followers, 264 Following, 280 Posts - See Instagram photos and videos from Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim)instagram.com
esim baktirmiyo cnm bi sorun olsaydi kizimiz nasil olcakti diyo yaptigim 3 dusuk onlarda birer gebelikti onlar nasil oldu diyo yani beyfendi kendinde bi sorun aramiyor iste doktorda defalarca ona bnm saglikli oldugumu soledi yani hayirlisiyla su ramazan ayi gecsin onu ikna etme cskalarina girisecem bende cok istiyorum oda gitsin kendisine baktirsin bazen geri kafalica konusuyo bayramdan sonra asilama yapalimmi diyorum niye bizim kizimiz asilamaylami oldu diyo otur zamanini bekle diyorrEşin de bi baktırsın ama belki onda bişi var ve sen kendini boşuna üzüyorsundır
Kuzum sen kendini cok yipratiyorsun. Nolur uzulme. Bizim icin saklanan mucizeleri bilmiyoruz ki. Rabbim in vardir elbet bi bildigi. Demek ki daha zamani var. Olmazsa da yapicak bisey yok. Cok sukur 1 tane evladin var. Rabbimden gelene hamdolsun diyip egicez boynumuzu.zaten olsa insan hiseder dimi cnm bende bouleyim yok biliyorum test falanda yapmadim henuz
Bende hiç yaşamadım ve inş yaşamam da sanki kusarsam orda boğulup ölecekmişm gibi geliyor babam da çok korkardıAy ben kızımda mahvoldum ya
kizimda ssdece 1 2 kere bulanti hissetim aman allahim ne olur kusmuyayim dedim cok sukur rabbim yuzume guldu bisey yasamadimAy ben kızımda mahvoldum ya
Bende hiç yaşamadım ve inş yaşamam da sanki kusarsam orda boğulup ölecekmişm gibi geliyor babam da çok korkardı
Kızın olduğuna göre onda sorun yoksa sende de yok demektir. Olur öyle şeyler bizimde 3. Çocuk olacağının garantisi mi var. Yok. Bence ne yap ne et ikna et sende bişi yokmuş işte. Kendini harab ediyorsunesim baktirmiyo cnm bi sorun olsaydi kizimiz nasil olcakti diyo yaptigim 3 dusuk onlarda birer gebelikti onlar nasil oldu diyo yani beyfendi kendinde bi sorun aramiyor iste doktorda defalarca ona bnm saglikli oldugumu soledi yani hayirlisiyla su ramazan ayi gecsin onu ikna etme cskalarina girisecem bende cok istiyorum oda gitsin kendisine baktirsin bazen geri kafalica konusuyo bayramdan sonra asilama yapalimmi diyorum niye bizim kizimiz asilamaylami oldu diyo otur zamanini bekle diyorr
ya sen hep burda ol emi su uzgun halimdede de gulduruyosun beniBende hiç yaşamadım ve inş yaşamam da sanki kusarsam orda boğulup ölecekmişm gibi geliyor babam da çok korkardı
bi bilsek iste bilmiyorum sukurler olsun rabbime bnm bi mucizem var ama biliyosun gonul olmayanida istiyorrKuzum sen kendini cok yipratiyorsun. Nolur uzulme. Bizim icin saklanan mucizeleri bilmiyoruz ki. Rabbim in vardir elbet bi bildigi. Demek ki daha zamani var. Olmazsa da yapicak bisey yok. Cok sukur 1 tane evladin var. Rabbimden gelene hamdolsun diyip egicez boynumuzu.
Sen gonlunu ferah tut hersey cok guzel olur. En kisa surede Rabbim sana bi ferahlama versin ins
cok sukur cnm zaman bize ne gosterecek bilmiyoruz iste simdilik enfeksiyonla savas icindeyim bu yuzden karnimda batmalarda oluyo cok kotu biseymis bu yaaKızın olduğuna göre onda sorun yoksa sende de yok demektir. Olur öyle şeyler bizimde 3. Çocuk olacağının garantisi mi var. Yok. Bence ne yap ne et ikna et sende bişi yokmuş işte. Kendini harab ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?