- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.921
Nasıl cnm kırmızılar derken test miKizlar gunaydin. Kirmizilari gordum bugun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl cnm kırmızılar derken test miKizlar gunaydin. Kirmizilari gordum bugun.
Yok kiz adet oldum.Nasıl cnm kırmızılar derken test mi![]()
Yok kiz ne testi adet olmus galiba onumu diyo acabaNasıl cnm kırmızılar derken test mi![]()
Aynen aynen adet oldumYok kiz ne testi adet olmus galiba onumu diyo acaba
Ben de bir olsam da rahat nefes alsam önümüzdeki maçlara hazırlansamAynen aynen adet oldum![]()
Ben kullanmadım canım sana olur mu bilmiyorumOzman o ilactan ben kendimde kullaniyimm esimle berber
Ay evet ya hem bebek yok hem adet olamayinca buyuk sıkınti gercekten. Ben de bekliyodum kac gundur. Bende aksam ovulasyontesti siparis verip bu aya hazirlik yapicam ins. Rabbim cok bekletmeden nasip eder inss hepimizeBen de bir olsam da rahat nefes alsam önümüzdeki maçlara hazırlansam![]()
ilacın ismi nedir bende esime kullandırtayım onu nereden ögrenebilirzOzman o ilactan ben kendimde kullaniyimm esimle berber
Ben aksam eşime sorayım da yazayım kızlar takviye zaten ilac degil vitamin takviyesiilacın ismi nedir bende esime kullandırtayım onu nereden ögrenebilirz
Cok pardon hangi test den sipariş vereceksinizAy evet ya hem bebek yok hem adet olamayinca buyuk sıkınti gercekten. Ben de bekliyodum kac gundur. Bende aksam ovulasyontesti siparis verip bu aya hazirlik yapicam ins. Rabbim cok bekletmeden nasip eder inss hepimize![]()
Bu ayı salla zaten canım yaa ilaç falan içtin ya pozitif tarafından bak olaya önümüzdeki ay tertemiz bir rahimle yeni umutlarla başlarsın yinelh testinoldugu icin idrarda o hormon herzaman vardir
iyiyim tessekur ederim cnmİyi idare eder sen nasılsın cnm
gozun aydin keske bende gorebilsem yumurtlamadan kac gun gecti adet olmsk istiyorummKizlar gunaydin. Kirmizilari gordum bugun.
İnş olmazsıngozun aydin keske bende gorebilsem yumurtlamadan kac gun gecti adet olmsk istiyorumm![]()
aynen canm insalllahBu ayı salla zaten canım yaa ilaç falan içtin ya pozitif tarafından bak olaya önümüzdeki ay tertemiz bir rahimle yeni umutlarla başlarsın yine![]()
Laboquik canim. Kapida odemeli degil. Gitti gidiyordan.Çok pardon
Cok pardon hangi test den sipariş vereceksiniz
Kapıda ödemeli yada ptt odemeli varsa yazar misiniz ben bulamadım
Çok hayra girersiniz
Canim kapida odemeli bunu buldum ama ben burdan almicam bu biraz pahali oluyo yine de bakmak istersen link birakiyorum.Çok pardon
Çok hayra girersiniz
Bugun 16. Gun canim.gozun aydin keske bende gorebilsem yumurtlamadan kac gun gecti adet olmsk istiyorumm![]()
Labaquick almayın kızlar yanıltıyor ben miratech kullandımÇok pardon
Çok hayra girersiniz
Labaquick alma canımLaboquik canim. Kapida odemeli degil. Gitti gidiyordan.