- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.121
Simdi çin takvimi diyince ben dayanamiyomhele bi ver tarihleride bakam canim
Getirme cabasi içindeyim insallh gebelik olurBende tutuyor kız iki cocukta dasen denkgetir
Takipteyim bende supersin devam canimKız sizin için bilgi topluyorum bakın siz hic didiklemiyorsunuzbenim gibi sorularla bunaltacaksınız
Ama planlama ve otomotik farklı söylüyor haberin olsunGetirme cabasi içindeyim insallh gebelik olur
Ilk çocuğum kız takvime göre o doğruCanım anladığım kadarıyla bu dördüncü bebegin baktın mı hepsine bize bi istatistik yapsana
Biliyorum canm iki yaş da temmuzda erkek sabirla temmuzu bekledim o yuzden kocaya bu ay degil diye diye bi hal oldumAma planlama ve otomotik farklı söylüyor haberin olsun
5 gebelikten 2 si yanlıs yani,, canım birde buraya kız bebek isteyenler de bakıyor kızlara nasıl hamile kalmıştın onlarda bilgi olsunIlk çocuğum kız takvime göre o doğru
2. Çocuğum takvime göre erkek ama yanlış kızım oldu
3. Hamileliğim takvime göre erkek doğru ikizlerim erkekti
4. Hamileliğim erkek doğru oğlum oldu
Bu hamileliğim kız yanlış bebeğim erkek
Canim simdi toparlarsakk kırmızı et yedin kahve ictiniz adetten 4 gun sonra gebelik oldu saga yattin derin iliski oldu var mi gozden kacan birsey5 gebelikten 2 si yanlıs yani,, canım birde buraya kız bebek isteyenler de bakıyor kızlara nasıl hamile kalmıştın onlarda bilgi olsun
Canım onları planlı yapmadığım için hatırlamıyorum5 gebelikten 2 si yanlıs yani,, canım birde buraya kız bebek isteyenler de bakıyor kızlara nasıl hamile kalmıştın onlarda bilgi olsun
Ay yanlis yere sey olduCanim simdi toparlarsakk kırmızı et yedin kahve ictiniz adetten 4 gun sonra gebelik oldu saga yattin derin iliski oldu var mi gozden kacan birsey
Adetten 4 gun sonra deme canım tam yumurta catladıgı gun olmus,, et ve kahve agırlıklı beslenmişler ama sut yogurtta tüketmişler yani cok fazla dikkat etmemişler beslenmeye, Rahim temiz, akıntı Seffaf, derin birliktelik, saga yatmaCanim simdi toparlarsakk kırmızı et yedin kahve ictiniz adetten 4 gun sonra gebelik oldu saga yattin derin iliski oldu var mi gozden kacan birsey
Aynen ekstra bir şey yapmadım birde istemezdim ben ilişkiye girince eşim istekliydiCanim simdi toparlarsakk kırmızı et yedin kahve ictiniz adetten 4 gun sonra gebelik oldu saga yattin derin iliski oldu var mi gozden kacan birsey
Ay yanlis yere sey olduyaprak sen anla cnm
Hafizaya bunlarida kayit ettik tmmdir sağol cnm ınsallah nasip olurAynen ekstra bir şey yapmadım birde istemezdim ben ilişkiye girince eşim istekliydi
Ewet cnm yumurtlama gunu 4. Gun adetin 11 .gunu yaniAdetten 4 gun sonra deme canım tam yumurta catladıgı gun olmus,, et ve kahve agırlıklı beslenmişler ama sut yogurtta tüketmişler yani cok fazla dikkat etmemişler beslenmeye, Rahim temiz, akıntı Seffaf, derin birliktelik, saga yatma
Demekki listeye bundan sonra kahvede girecek tskler bilgi icinAynen ekstra bir şey yapmadım birde istemezdim ben ilişkiye girince eşim istekliydi
Inşallah allah hepinize nasip eder unutmayın en önemlisi isteksiz iliskiye gireceksiniz biraz daha açık olacam girerken zorlandım çünkü kuruydu o şekilde ilişki oldu aklınızda olsun her şey gönlünüzce olsun banada dua edin hayırlısıyla doğum yapayımHafizaya bunlarida kayit ettik tmmdir sağol cnm ınsallah nasip olur
Canım tum erkek gebeliklerinde mi öyle oldu ilişki anında,, Rabbim Saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende hamileyim sende bana dua etInşallah allah hepinize nasip eder unutmayın en önemlisi isteksiz iliskiye gireceksiniz biraz daha açık olacam girerken zorlandım çünkü kuruydu o şekilde ilişki oldu aklınızda olsun her şey gönlünüzce olsun banada dua edin hayırlısıyla doğum yapayım
Sağol canm rabbim hamile olanlara en kolay dogumu nasip etsin saglikli sihatli hamile olmak isteyenlere de hayirli erkek ewlat nasip etsin aminnn aminnn aminnnInşallah allah hepinize nasip eder unutmayın en önemlisi isteksiz iliskiye gireceksiniz biraz daha açık olacam girerken zorlandım çünkü kuruydu o şekilde ilişki oldu aklınızda olsun her şey gönlünüzce olsun banada dua edin hayırlısıyla doğum yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?