- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.201
Çok tşk ederimÇok büyükgeçmiş olsun allah sabrını versin
Zahmet olmazsa banada bakarmisn 28 gunde adet oluyorum ve 28.12.86 dogumluyum yumurtlmada belki persembe cuma bi rica lutfen canimCanım senin bir tek temmuz ve ekimde dolunaya denk gelmiyor hatta bu ay ayın 19 zu tahmini yumun ayın 17 si dolunay başlıyor 3 gün sürüyor dolunay yani yine de yakaliyorsun ve haziran erkek ayın da temmuz kız ağustos erkek çıkıyor eylülde kız çıkıyor ama yum günlerinde tam hesap yapamadim ama tahmini her ay denk geliyir sadece temmuz ve ekimde dolunay yok inşallah tutturursun
Canım bende yasadım buna benzer bişey,, belirtiler cok belliydi tuttu kesin diyordum kan tahlili verdim önce 2 cikti sonra 4 cıktı sonra düştü. Sanırım döllenme oldu tutunamadı cunku ben biliyordum yani psikolojik degildiK Khvekokusu20 canim sen ne dusunuyosun cikan sonucum hakkinda
Elbette neden olmasin şimdi şöyle hamile kaldığın yaşına hamıyla kaldığın ayı ekle ve sonrada 9 çıkar sonuç tek sayıysa erkek çift sayı kız çıkıyor örneğin 30 yaşında biri 6 . Ayda hamile kalırsa 30+6=36_9=27 yani erkek çıkıyor her ay böyle hesap yapıyorsun dolunay olayı da mesela haziranda mi düşünüyorsun netten dolunay hangi günlerde bak çıkıyor takvim ordan yum günümle denk geliyor mu ona bakacaksın onu sa netten yum günü hesaplayicidan yada test alıp yum gününü bulup dolunaya bakacaksın ve gerisi artik allaha kalmış nasibimizde varsa bunların hepsi vesile olacakİnşallah yakalarım haziranı değerlendireyim yani diyorsun. teşekkür ederim. Rica etsem bu hesaplamayı nasıl yaptığınıda yazarsan başka arkadaşlar faydalansın diye
Evet ya kesinlikle psikolojik degil.Canım bende yasadım buna benzer bişey,, belirtiler cok belliydi tuttu kesin diyordum kan tahlili verdim önce 2 cikti sonra 4 cıktı sonra düştü. Sanırım döllenme oldu tutunamadı cunku ben biliyordum yani psikolojik degildi
Bu dolunay olayina bende denk getirmeye calisayim ins. Bide boyje deneyelimElbette neden olmasin şimdi şöyle hamile kaldığın yaşına hamıyla kaldığın ayı ekle ve sonrada 9 çıkar sonuç tek sayıysa erkek çift sayı kız çıkıyor örneğin 30 yaşında biri 6 . Ayda hamile kalırsa 30+6=36_9=27 yani erkek çıkıyor her ay böyle hesap yapıyorsun dolunay olayı da mesela haziranda mi düşünüyorsun netten dolunay hangi günlerde bak çıkıyor takvim ordan yum günümle denk geliyor mu ona bakacaksın onu sa netten yum günü hesaplayicidan yada test alıp yum gününü bulup dolunaya bakacaksın ve gerisi artik allaha kalmış nasibimizde varsa bunların hepsi vesile olacak
Dolunaya denk gelmiyor ama erkek ayındasın canımZahmet olmazsa banada bakarmisn 28 gunde adet oluyorum ve 28.12.86 dogumluyum yumurtlmada belki persembe cuma bi rica lutfen canim
Tskler canim zahmet olduDolunaya denk gelmiyor ama erkek ayındasın canım
Önemli değil canım ne demek birbirimize destek olalım ki erkek bebisleri koklayalım bizde inşallahTskler canim zahmet oldu
Ins canimmm tum isteyenlerin insÖnemli değil canım ne demek birbirimize destek olalım ki erkek bebisleri koklayalım bizde inşallah
Canim yinede hala gebelik olma olasiligi var bence ablamda 3 bebegine hamile kalmisti ve adet gunu kan testinde cikmamisti adetinden 1 hafta sonra kan testinde yine dusuk degerle hcg yukselmisti gec dollenme demislerdi. Sonrasinda bebis tutunamadi dusuk yapmisti rabbim kimseye yasatmasin tabii insallah sanada rabbim saglikli eli ayagi duzgun hayirli bir erkek nasip etsin insallah hayirlisi ne ise o olsun. Uzulmek stres yapmak yokkk uzulmek yokk yolaa devamm ❤❤❤❤Bu dolunay olayina bende denk getirmeye calisayim ins. Bide boyje deneyelim
Kuzum olsa kesin cikardi 16 gun az degil bide ben gecen hafta belirti yasadim 2 gun sonra gecti. Sadece goguslerim inmedi. Gec te olsa mutlaka 5 ten yuksek bi deger cikardi.Canim yinede hala gebelik olma olasiligi var bence ablamda 3 bebegine hamile kalmisti ve adet gunu kan testinde cikmamisti adetinden 1 hafta sonra kan testinde yine dusuk degerle hcg yukselmisti gec dollenme demislerdi. Sonrasinda bebis tutunamadi dusuk yapmisti rabbim kimseye yasatmasin tabii insallah sanada rabbim saglikli eli ayagi duzgun hayirli bir erkek nasip etsin insallah hayirlisi ne ise o olsun. Uzulmek stres yapmak yokkk uzulmek yokk yolaa devamm ❤❤❤❤
ımArkadaşlar sizce 2020 senesine doğum yapacaklar için kız senesi mi erkek senesi mi? 2018 erkek senesiydi, 2019 un başlarında kız doğumlar da erkek doğumlar da oldu çevremde..
Aminn canim rabbim seni once cocuklarina bagislasin allah sendende razi olsun. Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insallah sabirla devam edecegiz insallahKuzum olsa kesin cikardi 16 gun az degil bide ben gecen hafta belirti yasadim 2 gun sonra gecti. Sadece goguslerim inmedi. Gec te olsa mutlaka 5 ten yuksek bi deger cikardi.
Yok canim inan ki uzulmuyorum elhamdulillah 3 tane yavrum var. Olursa Rabbim nasip ederse ne âlâ yok olmazsada vardir bi bildigi. Rabbim once hic cocugu olmayanlara sonrada bize gonlumuzdekini nasip eder ins.
Guzel duan icin de ayrica tesekkur ederim Allah razi olsun.
Senin de gonlunun muradini versin ins.
Aynen sabir dua ve tevekkul.Aminn canim rabbim seni once cocuklarina bagislasin allah sendende razi olsun. Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insallah sabirla devam edecegiz insallah❤❤❤❤
Yaş kaç sizinAynen sabir dua ve tevekkul.
Simdi de hasta olmayi beklicem. Umutlar bi dahaki aya.
Oo peki o zaman tesekkur ediyorum canimm ben biraz daha sabrediym cunku yumurtlama gunu icin temmuzu bekliorum daha once hic hesaplamadimDoğum tarihi birde yum günü önemli çünkü o gün hamile kalacağın için bunları verirsen hesaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?