Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ben senin bilgilerini istedim görmedin mi doğum tarihin ve yum gününü verebilir misin birde kaç gün de bir adet oluyorsun adetin ayın kaçında oldu en son yada olacak bunların hepsini bana yazar mısın
Tekrar yazayım 04.03.1989 son adet 6 haziran yumurtlamayı takip etmedim hiç erkek çocuk için bakacaktın

Iyi aksamlar kizlar. Aksam gidip kan verdim. Simdi aradim sonuc 0. 79 negatif yani.
Anlamadigim benim goguslerim buyudu. 2 gun agrim da vardi. Hic olmaz normalde. Niye boyle oldu ki acaba.
Canım kimyasal mı oldu ki
Ama şu da olabilir gebelik düşününce insan kendinde belirti aramaya başlıyor ister istemez vücudu inandırınca o da ona göre tepkiler veriyor

İlk 9 hafta normal sarıydı
Sonra açıldı ama ilk haftalarda tuhaf bi kokusu vardı
Burda o şekilde açılan konuları okumuştum koku fark edenlerin sonradan hep oğlu olmuştu
Aaa öyle mi benim de idrarında tuhaf bir kökü geliyordu hani erkeklerin idrar kokusugibi erkek mi benim de acaba ayyy inşallah

Canım kimyasal mı oldu ki
Ama şu da olabilir gebelik düşününce insan kendinde belirti aramaya başlıyor ister istemez vücudu inandırınca o da ona göre tepkiler veriyor
Kuzum ben 3. Kizima 13. Ayda hamile kaldim. Onda da cok dusundum belirti aradim ama hic bi fark olmadi. Simdi yine 3, 4 aydir deniyoruz. Yani bilemedim ki daha once hic basima gelemedi. Goguslerim hic agrimaz sismez. Sadece hamile kaldigimda degisim oluyo. Oyle farkediyorum. Kesin bisey oldu ama ben anlamadim. Cunku goguslerim bayagi büyüdü halkasi bile genisledi.
Kimyasal dedigin nasil oluyo

Canım senin bir tek temmuz ve ekimde dolunaya denk gelmiyor hatta bu ay ayın 19 zu tahmini yumun ayın 17 si dolunay başlıyor 3 gün sürüyor dolunay yani yine de yakaliyorsun ve haziran erkek ayın da temmuz kız ağustos erkek çıkıyor eylülde kız çıkıyor ama yum günlerinde tam hesap yapamadim ama tahmini her ay denk geliyir sadece temmuz ve ekimde dolunay yok inşallah tutturursun

Rabbim bu bebegini Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım

İnşallah yakalarım haziranı değerlendireyim yani diyorsun. teşekkür ederim. Rica etsem bu hesaplamayı nasıl yaptığınıda yazarsan başka arkadaşlar faydalansın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…