- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.181
Nasıl hesaplanır sen söyle banaCanım ben senin bilgilerini istedim görmedin mi doğum tarihin ve yum gününü verebilir misin birde kaç gün de bir adet oluyorsun adetin ayın kaçında oldu en son yada olacak bunların hepsini bana yazar mısın
Tekrar yazayım 04.03.1989 son adet 6 haziran yumurtlamayı takip etmedim hiç erkek çocuk için bakacaktınCanım ben senin bilgilerini istedim görmedin mi doğum tarihin ve yum gününü verebilir misin birde kaç gün de bir adet oluyorsun adetin ayın kaçında oldu en son yada olacak bunların hepsini bana yazar mısın
r oluyorsun 28 gün mu 30 gün muTekrar yazayım 04.03.1989 son adet 6 haziran yumurtlamayı takip etmedim hiç erkek çocuk için bakacaktın
Canım kimyasal mı oldu kiIyi aksamlar kizlar. Aksam gidip kan verdim. Simdi aradim sonuc 0. 79 negatif yani.
Anlamadigim benim goguslerim buyudu. 2 gun agrim da vardi. Hic olmaz normalde. Niye boyle oldu ki acaba.
Aaa öyle mi benim de idrarında tuhaf bir kökü geliyordu hani erkeklerin idrar kokusugibi erkek mi benim de acaba ayyy inşallahİlk 9 hafta normal sarıydı
Sonra açıldı ama ilk haftalarda tuhaf bi kokusu vardı
Burda o şekilde açılan konuları okumuştum koku fark edenlerin sonradan hep oğlu olmuştu
Kaç çocuğun var maşallah nazarlardan korusunIlk çocuğum kız takvime göre o doğru
2. Çocuğum takvime göre erkek ama yanlış kızım oldu
3. Hamileliğim takvime göre erkek doğru ikizlerim erkekti
4. Hamileliğim erkek doğru oğlum oldu
Bu hamileliğim kız yanlış bebeğim erkek
Kuzum ben 3. Kizima 13. Ayda hamile kaldim. Onda da cok dusundum belirti aradim ama hic bi fark olmadi. Simdi yine 3, 4 aydir deniyoruz. Yani bilemedim ki daha once hic basima gelemedi. Goguslerim hic agrimaz sismez. Sadece hamile kaldigimda degisim oluyo. Oyle farkediyorum. Kesin bisey oldu ama ben anlamadim. Cunku goguslerim bayagi büyüdü halkasi bile genisledi.Canım kimyasal mı oldu ki
Ama şu da olabilir gebelik düşününce insan kendinde belirti aramaya başlıyor ister istemez vücudu inandırınca o da ona göre tepkiler veriyor
27Kaç günde bi
r oluyorsun 28 gün mu 30 gün mu
Canım senin bir tek temmuz ve ekimde dolunaya denk gelmiyor hatta bu ay ayın 19 zu tahmini yumun ayın 17 si dolunay başlıyor 3 gün sürüyor dolunay yani yine de yakaliyorsun ve haziran erkek ayın da temmuz kız ağustos erkek çıkıyor eylülde kız çıkıyor ama yum günlerinde tam hesap yapamadim ama tahmini her ay denk geliyir sadece temmuz ve ekimde dolunay yok inşallah tutturursun
Amin canım. Şu an 2 kızım 1 oğlum var 2. Oğluma hamileyimKaç çocuğun var maşallah nazarlardan korusun
Allah bağışlasın canım o zaman ikizlerin yok mu şimdiAmin canım. Şu an 2 kızım 1 oğlum var 2. Oğluma hamileyim
Maalesef canım 21 haftalık karnımda öldülerAllah bağışlasın canım o zaman ikizlerin yok mu şimdi
Canım sebebi neydiMaalesef canım 21 haftalık karnımda öldüler
Maalesef canım 21 haftalık karnımda öldüler
Tek yumurta ikizleriydi ama aralarında zar yoktu yani birbirlerine temas edebiliyorlardı ve bu durum 250 ikiz gebelikte 1 görünen bir durumdu küçüğünün kalbi durdu digeride zehirlendi tam sebebini bilmiyorum her doktor farklı bir şey söylediCanım sebebi neydi
Rabbim bu bebegini Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canımTek yumurta ikizleriydi ama aralarında zar yoktu yani birbirlerine temas edebiliyorlardı ve bu durum 250 ikiz gebelikte 1 görünen bir durumdu küçüğünün kalbi durdu digeride zehirlendi tam sebebini bilmiyorum her doktor farklı bir şey söyledi
Hayır korkmayın benim riskliydi zaten ama yinede o kötü haberi duymayı beklemiyordum allah düşmanımın başına bile vermesinİnsan korkuyor böyle seyler duyunca
Amin cümlemizin bebeklerini kucağına sağsalim almayı nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasınRabbim bu bebegini Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım
İnşallah yakalarım haziranı değerlendireyim yani diyorsun. teşekkür ederim. Rica etsem bu hesaplamayı nasıl yaptığınıda yazarsan başka arkadaşlar faydalansın diyeCanım senin bir tek temmuz ve ekimde dolunaya denk gelmiyor hatta bu ay ayın 19 zu tahmini yumun ayın 17 si dolunay başlıyor 3 gün sürüyor dolunay yani yine de yakaliyorsun ve haziran erkek ayın da temmuz kız ağustos erkek çıkıyor eylülde kız çıkıyor ama yum günlerinde tam hesap yapamadim ama tahmini her ay denk geliyir sadece temmuz ve ekimde dolunay yok inşallah tutturursun
Çok büyükgeçmiş olsun allah sabrını versinMaalesef canım 21 haftalık karnımda öldüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?