- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.161
Bu etkiliyor mu bilmiyorumZaten ilk iki kızımda bende orgazm olmadım ama öncesinde ilişkiye girince istekliydim. Yani istekli ilişkiye girdim ama orgazm olmadım
Bende işe yaradı herkeste farklı olabiliyor demekBu etkiliyor mu bilmiyorum
Ben ikisinde de aynıydım
Biri kız biri oğlan
Yumurta akıntısı gelmeden iki gün önce mi canımKız için yumurtlamana 2 gün kala son denemeyi yap
Ben kızımda da ovulasyon testi kullandım o şekilde oldu
Canım gözün aydın olsun allah gonlundekini göbeğine nasip etmiş bundan sonra değişeceğini sanmıyorum 13 . Haftalarda değişirse bundan sonra sanmıyorum darısı bize olur inşallah neler yaptın yum gününü anlatır mısın akintin nasıldı lütfen anlatMerhaba hanımlar. Ben 18 haftalık hamileyim. Çarşamba kontrolüm vardı. Doktor bebek erkek dedi. Bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum. Sizce değişme ihtimali varmı. Bende hamilelikten önce 1 ay kadar folik asit kullandım.
Yok canim yapmadim. Yarin yapicam insCanım şimdi eski mesajları okuyordum da sen sonra başka test yaptın mı?
Zelalcim yorumunu bekliyorum canımCanım gözün aydın olsun allah gonlundekini göbeğine nasip etmiş bundan sonra değişeceğini sanmıyorum 13 . Haftalarda değişirse bundan sonra sanmıyorum darısı bize olur inşallah neler yaptın yum gününü anlatır mısın akintin nasıldı lütfen anlat
Sağol canım. Allah razı olsun. Herhalde 11. Haftada kıza benzettiler onun için inanmıyorum bir türlü.Canım gözün aydın olsun allah gonlundekini göbeğine nasip etmiş bundan sonra değişeceğini sanmıyorum 13 . Haftalarda değişirse bundan sonra sanmıyorum darısı bize olur inşallah neler yaptın yum gününü anlatır mısın akintin nasıldı lütfen anlat
Canım gözün aydın olsun allah gonlundekini göbeğine nasip etmiş bundan sonra değişeceğini sanmıyorum 13 . Haftalarda değişirse bundan sonra sanmıyorum darısı bize olur inşallah neler yaptın yum gününü anlatır mısın akintin nasıldı lütfen anlat
Sagol canim aklima yazdim zaten. Her ay 26 gunde gelen adetim Bu ay 29. gunde geldi herhalde deneme yapacagim icin strestenM Mirayvearas canım sana da bilgi olsun bak periyodu kısa oldugu ve adeti uzun sürdüğü için adet bitimi 4. Gune denkgelmiş yumurtlama ve iki bebegi de erkek arkadaşın
Hayır ovulasyon testi kullan canımYumurta akıntısı gelmeden iki gün önce mi canım
Bende kizimda cagirmislardi kactim gitmedim cok sukur birsey olmadi ama bu defa kalirsam heralde vurdururm yani galiba sanirsamBen de cok cektim ondan. Kacisimda yoktu. Saglik ocagindaki ebe yaptirmak istemedigimi bildigi icin kontrol diye arayip cagirdi. Kandirdi beni kacamadim
Ben kacamadim valla. Eger asi icin deseydi gitmezdim. Aslinda iyi ki de yapildi. 5 sene koruyoBende kizimda cagirmislardi kactim gitmedim cok sukur birsey olmadi ama bu defa kalirsam heralde vurdururm yani galiba sanirsam
Inşallah canım allah dualarımızı duyar da bizler de şu meraktan kurtuluruzMerhaba canım. Benim gündüz saat 2/3 gibi yumurtam çatladı. Yani o beyaz akıntıyı gördüm. Eşim saat 7 de işten geldi. Biz akşam saat 9 gibi değerlendirdik. Ertesi gün sabah namazımızı kaldık. Yine değerlendirdik. Bir gün ara verdik. Diğer gün yine değerlendirdik. Toplam 3 kez oldu ondan sonra bir hafta olmadı. Benim pcos olduğu için bir yıl uğraştım yeterki olsun diye. Kısmet 11 haftalıkken acile gittim uçak ile yolculuk edecektim. Bir sorun olur mu diye o doktor nub dan kıza benzetti. Bizde kız diye isim düşünüyorduk. Geçen Çarşamba gittiğimde uzman doktor baktı. Bizede gösterdi baya belirginde. Bana gösterdi sence dedi. Erkek dedim evet dedi. Daha önce kızımda ultrasonda gördüğüm için bunda baya bacak arası belirginde.inşallah rabim sana bana istiyen herkese hayırlı sağlıklı erkek çocuk nasip eder.
Canım ben senin bilgilerini istedim görmedin mi doğum tarihin ve yum gününü verebilir misin birde kaç gün de bir adet oluyorsun adetin ayın kaçında oldu en son yada olacak bunların hepsini bana yazar mısınZelalcim yorumunu bekliyorum canım
Kaç günün geçti peki eğer geçmediyse 1,2 gün daha bekleIyi aksamlar kizlar. Aksam gidip kan verdim. Simdi aradim sonuc 0. 79 negatif yani.
Anlamadigim benim goguslerim buyudu. 2 gun agrim da vardi. Hic olmaz normalde. Niye boyle oldu ki acaba.
Gunum gecmedi canim .Kaç günün geçti peki eğer geçmediyse 1,2 gün daha bekle
Sana yazdım ama. Heralde görmedin senCanım ben senin bilgilerini istedim görmedin mi doğum tarihin ve yum gününü verebilir misin birde kaç gün de bir adet oluyorsun adetin ayın kaçında oldu en son yada olacak bunların hepsini bana yazar mısın
Amin canımInşallah canım allah dualarımızı duyar da bizler de şu meraktan kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?