Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım gözün aydın olsun allah gonlundekini göbeğine nasip etmiş bundan sonra değişeceğini sanmıyorum 13 . Haftalarda değişirse bundan sonra sanmıyorum darısı bize olur inşallah neler yaptın yum gününü anlatır mısın akintin nasıldı lütfen anlat

Zelalcim yorumunu bekliyorum canım

Sağol canım. Allah razı olsun. Herhalde 11. Haftada kıza benzettiler onun için inanmıyorum bir türlü.

Merhaba canım. Benim gündüz saat 2/3 gibi yumurtam çatladı. Yani o beyaz akıntıyı gördüm. Eşim saat 7 de işten geldi. Biz akşam saat 9 gibi değerlendirdik. Ertesi gün sabah namazımızı kaldık. Yine değerlendirdik. Bir gün ara verdik. Diğer gün yine değerlendirdik. Toplam 3 kez oldu ondan sonra bir hafta olmadı. Benim pcos olduğu için bir yıl uğraştım yeterki olsun diye. Kısmet 11 haftalıkken acile gittim uçak ile yolculuk edecektim. Bir sorun olur mu diye o doktor nub dan kıza benzetti. Bizde kız diye isim düşünüyorduk. Geçen Çarşamba gittiğimde uzman doktor baktı. Bizede gösterdi baya belirginde. Bana gösterdi sence dedi. Erkek dedim evet dedi. Daha önce kızımda ultrasonda gördüğüm için bunda baya bacak arası belirginde.inşallah rabim sana bana istiyen herkese hayırlı sağlıklı erkek çocuk nasip eder.

M Mirayvearas canım sana da bilgi olsun bak periyodu kısa oldugu ve adeti uzun sürdüğü için adet bitimi 4. Gune denkgelmiş yumurtlama ve iki bebegi de erkek arkadaşın
Sagol canim aklima yazdim zaten. Her ay 26 gunde gelen adetim Bu ay 29. gunde geldi herhalde deneme yapacagim icin stresten bunda da vardir bir hayir insAllah

Ben de cok cektim ondan. Kacisimda yoktu. Saglik ocagindaki ebe yaptirmak istemedigimi bildigi icin kontrol diye arayip cagirdi. Kandirdi beni kacamadim
Bende kizimda cagirmislardi kactim gitmedim cok sukur birsey olmadi ama bu defa kalirsam heralde vurdururm yani galiba sanirsam

Inşallah canım allah dualarımızı duyar da bizler de şu meraktan kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…