- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.521
Canim bak ben kendimden ornek vereyim. Sık yaptigim zaman yanlis sonuc aldim. Yani test yaptigimda eger idrara sıkısiksam acik cikiyodu. Yok az idrar oldugu zaman daha koyu oluyodu.Anlamadığım sık yapınca yanıltıcı mı oluyor
Bi tik daha koyu olma durumu var 5 gibi falan bi test daha yapKizlar günün ikinci idrari ile yaptim bakarmisin esit koyulukta gibi.
Canim senin olay bi baskaydi yaCanim bak ben kendimden ornek vereyim. Sık yaptigim zaman yanlis sonuc aldim. Yani test yaptigimda eger idrara sıkısiksam acik cikiyodu. Yok az idrar oldugu zaman daha koyu oluyodu.
Valla bu ay oyle yapmicam yani umuyorum.Canim senin olay bi baskaydi ya
Valla bu ay oyle yapmicam yani umuyorum.test siparisi verdim bu sabah hele bi gelsin. Dayanabilecek miyim. 60 tane siparis ettim
Canim testi yaptiktan kac dakika sonra resim cekiyosun.Kizlar günün ikinci idrari ile yaptim bakarmisin esit koyulukta gibi.
Yaklasik 10 dakika bekliyorum canim. Ustunde de oyle yaziyorCanim testi yaptiktan kac dakika sonra resim cekiyosun.
Tamam canim dogru. Dunku testin sonradan cok koyulasmis onun icin sordumYaklasik 10 dakika bekliyorum canim. Ustunde de oyle yaziyor
Aynen ya sonra pisman oldum cok olunca cok yapiyorum diye. Ama esim beni kandirdi. Dedi sana yetmez sonra gidip eczaneden alacagina fazla olsun.60 testi görünce sen nasil dayanacaksin duyda inanma
Hangi marka aldinAynen ya sonra pisman oldum cok olunca cok yapiyorum diye. Ama esim beni kandirdi. Dedi sana yetmez sonra gidip eczaneden alacagina fazla olsun.
Yumurtan erken catlarsa iki saatte yap bence o K Khvekokusu20 nerde baksın bıYaklasik 10 dakika bekliyorum canim. Ustunde de oyle yaziyor
İşte bend eyumurta çatlamışmı değilmi o belli değil. Bende anlamadım gece 12 de eşit koyuluktaydı eşit koyuluk olunca ne oluyor. T c den daha koyu olunca ne oluyor.Öyle zaten de yumurta catlarken akıntı oluyor ya o zaman daha da kaygan olur ondan sordum canım bende öyle olmustuda
10 dakika canimCanim testi yaptiktan kac dakika sonra resim cekiyosun.
Tamam canim sagol birde saat 14 gibi yapimYumurtan erken catlarsa iki saatte yap bence o K Khvekokusu20 nerde baksın bı
Yumurtlama oluyor canm sonrasinda t silinince catlama olmus oluyoİşte bend eyumurta çatlamışmı değilmi o belli değil. Bende anlamadım gece 12 de eşit koyuluktaydı eşit koyuluk olunca ne oluyor. T c den daha koyu olunca ne oluyor.
Peki eşit koyuluktayken T nin Silikleşmesi gerekirken neden C silikleşirYumurtlama oluyor canm sonrasinda t silinince catlama olmus oluyo
Peki eşit koyuluktayken T nin Silikleşmesi gerekirken neden C silikleşir
Canim sen takip e ne zaman baslicanlaboquick aldım bir sürü ama coğunluk bir açılıp bir koyulaşmasından şikayetçi, innovita da alacağım test etmek için, başka çok iyi dediğiniz marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?