- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.521
Testi Erken yaptigini soylemistik dogru cikti temmuz hayirli gelecek insallh hepimizeMrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffffdeğerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım ☹
ilk degeri kac cikmistikiTesti Erken yaptigini soylemistik dogru cikti temmuz hayirli gelecek insallh hepimize
0.10 yada 0.01 di sanirimilk degeri kac cikmistiki
hmmm anladm canm0.10 yada 0.01 di sanirim
Ne gibi kuzumm bizideMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım inşallah.Bugun tüm gün okudum maşallahınız var ama benim bildiklerimle aşırı çelişti yazdıklarınız kafam bir milyon oldu.
Kaset test yapmiydiniz sadece kandami cikti bide adet zamanin gecmisydiMrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffffdeğerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım ☹
Hayirli olsun canim. Rabbim kalbinden gecene kavustursun saglikla insallahMrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffffdeğerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım ☹
Hayirli olsun canim ins oglus tutunmustur sanaMrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffffdeğerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım ☹
Aminnn canimm insallahhh allah sesini duysunnKizlar bende ara ara girip okuyorum yazilanlari Allah bu ayi hayirli kilsin ve bizlere birer erkek evlat nasip etsin insAllah
Masallah canim. Rabbim gonlundekini hayirlisiyla saglik bi sekilde kucagina almayi nasip etsin ins.Mrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffffdeğerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım ☹
Amin canim ins hepimizin ogluslari olsun.Kizlar bende ara ara girip okuyorum yazilanlari Allah bu ayi hayirli kilsin ve bizlere birer erkek evlat nasip etsin insAllah
Teşekkür ederim canım. Amin inşallahHayirli olsun canim. Rabbim kalbinden gecene kavustursun saglikla insallah❤❤❤
AminMasallah canim. Rabbim gonlundekini hayirlisiyla saglik bi sekilde kucagina almayi nasip etsin ins.
Saol canım.Hayirli olsun canim ins oglus tutunmustur sana
Gözün aydın Rabbim gönlüne göre versinMrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffffdeğerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım
Aminn Allah razı olsun canimamin canm sagolasin rabbim ins sanada hayirli saglikli saliha bi kiz evlat nasip eder insalh
Allah razı olsun canm seninde kalbine göre kızlarınin yanına bir paşa versin AllahAmin canim ins hepimizin ogluslari olsun.
Semra arkadasimiza da hayirli saglikli bi prenses nasip etsin ins.
Amin canim Allah razi olsun.Allah razı olsun canm seninde kalbine göre kızlarınin yanına bir paşa versin Allah
Yok o kadar karışık ki benim hayatım takvim saçma gelebilir ama Temmuz ve Eylül Ekim erkek bende.birde eşim dışarıda.yani hikaye gibi hayat.bir oğlum olsun istiyorum Allah biliyor çok istiyorum ama tabiki nasibimde varsa.Neden ocaga kaliyor canm takvime falan mi bakiyorsunamin canm saglikli hayırlı erkek evlatlar nasip olsun hepimize
Hayırlı uğurlu bir tosun paşan olsun inşallahTeşekkür ederim canım. Amin inşallahcümlemizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?