Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım inşallah.Bugun tüm gün okudum maşallahınız var ama benim bildiklerimle aşırı çelişti yazdıklarınız kafam bir milyon oldu.
Ne gibi kuzumm bizide
Mrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffff değerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım ☹
Kaset test yapmiydiniz sadece kandami cikti bide adet zamanin gecmisydi

Mrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffff değerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım ☹
Masallah canim. Rabbim gonlundekini hayirlisiyla saglik bi sekilde kucagina almayi nasip etsin ins.

Kizlar bende ara ara girip okuyorum yazilanlari Allah bu ayi hayirli kilsin ve bizlere birer erkek evlat nasip etsin insAllah
Amin canim ins hepimizin ogluslari olsun.
Semra arkadasimiza da hayirli saglikli bi prenses nasip etsin ins.

Neden ocaga kaliyor canm takvime falan mi bakiyorsun amin canm saglikli hayırlı erkek evlatlar nasip olsun hepimize
Yok o kadar karışık ki benim hayatım takvim saçma gelebilir ama Temmuz ve Eylül Ekim erkek bende.birde eşim dışarıda.yani hikaye gibi hayat.bir oğlum olsun istiyorum Allah biliyor çok istiyorum ama tabiki nasibimde varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…