Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Takvime inanıyorum ben benim hayatımda biraz senin ki gibi canm esim vardiyali calisiyor bende çalışınca bzen yan yana 1 saat kalıyoruz yillik izine cikmayi düşünüyorum bu yuzden

Takvime inanıyorum ben benim hayatımda biraz senin ki gibi canm esim vardiyali calisiyor bende çalışınca bzen yan yana 1 saat kalıyoruz yillik izine cikmayi düşünüyorum bu yuzden
Ben inanmiyorum benim erkek gorunuyordu kiz oldu iykide olmus bebegimm ❤❤

Ben öğretmenim şimdi yaz tatilindeyim Temmuz erkek bende Eylül erkek ama eşim Eylül’de yok malesef.Rab en iyisini bilir yüreğimizi.Ameller niyetlere göreymiş ya niyetimiz belli duyanımız belli.Korku var denemek sorun değil,Allah burada bekleyen isteyen herkese içinde bizede nasip etsin inşallah

Canım sola degil saga. Peygamber efendimizin yorumları dedigin hadis sahih degil, adet bitimi oglu olanda var kızı olanda. Burda yumurtlamaya en yakın zamanda denemeler yapılıyor.

Seni cok iyi anlıyorum canm ınsallh nasip olur rabbimin merhametine ihtiyacimiz var

Seni cok iyi anlıyorum canm ınsallh nasip olur rabbimin merhametine ihtiyacimiz var
Aynen öyle...Salatı tefriciye okuyacağım inşallah o duanın hikmetine çok güveniyorum.Ama önce hayırlı evlat amasız kusursuz özürsüz saglıklı.hepimize canım hepimize

Canım sola degil saga. Peygamber efendimizin yorumları dedigin hadis sahih degil, adet bitimi oglu olanda var kızı olanda. Burda yumurtlamaya en yakın zamanda denemeler yapılıyor.
Evet sola onu yanlış yazmışım ama ben çok okudum erkek çocuk istediği için peygamberimize gidip akıl alan sahabeleri ve onun tavsiyelerini.Tabiki dediğin bir gerçek Rabbim ne dilerse onu verir.Okudum sayfanızı uzun uzun yumurtlamaya yakın oldugunuda okudum ancak uzun süredir araştırma yapıyorum takip ediyorum hayırlısı Rabbimden

Canım vucudunu takip ettin mi. Yumurta ne zaman catlıyor ne kadar pik kalıyor. Burda eslere takviye veriliyor hanımlar karbonatlı su alkali beslenme fitil kullanma gibi seyler yapıyor bunları yaptın mı

Yani bende Çin takvimi tutuyor tabiki yüzde yüz değildir ama
Canim cocugunuz varmi ? Varsa ogle denk gelmistir emin olun ondanda %50 %50 diyorlar en iyi yontem bilimsel olarak yumurta catlama dan sonraki diye dusunuyorum tabiki allah herseyin en iyisini en hayirlisini bilendir hic bir seyin garantisi yok tedbir bizden takdir allahtan allah seninde gönlüne gore nasip etsin saglikla insallah ❤❤❤❤

Canım vucudunu takip ettin mi. Yumurta ne zaman catlıyor ne kadar pik kalıyor. Burda eslere takviye veriliyor hanımlar karbonatlı su alkali beslenme fitil kullanma gibi seyler yapıyor bunları yaptın mı
Ya aslında uzun uzun yazıp kimseyi sıkmak istemiyorum öyle karışık o kadar yorucu ki.oğlumu kaybettim 4 günlük.iki kızım var rabbim bağışlarsa ama oğlumun acısıyla baş edemiyorum.direk yapıp riske atmak istemiyorum çünkü doğumum ölüm gibi.son Doğumda ölümden döndüm 6 saat ameliyatta kaldım yoğun bakım vs.son şansım belki bu.oda devam eder etmez emin değilim aynı şey olursa alınabilirde ama ben Allah’a sığındım biliyorum o en iyisini verecek.hiçbirşey yapmadım düzenli hasta oluyorum ve genelde onuncu gün kasıklarım agrıyor yani yumutirtlama günümü biliyorum başka birşey yapmadım.

Oglunu neden kaybettin canım Rabbim en kısa zamanda yerine hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir erkek evlat versin inşallah

Basin sagolsun canim Allah sabrini bol versin

Tabiki canım benim tezini çürütmek için yazmadım yanlış anlama tesadüftür.iki kızım var çok şükür birde oğlum olmuştu ama kısmet değilmiş.Ben Allah’a sığındım sizler gibi en iyisini o bilir hepimiz gönlünüzdekileri kavuşalım inşallah

Oglunu neden kaybettin canım Rabbim en kısa zamanda yerine hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir erkek evlat versin inşallah
Hiçbir şey bulunamadı malesef ama ben otopsiyı kabul etmedim parçalasınlar istemedim açıkçası.Ben onu ellerimle gömdüm minicik bedeniyle.cok yele
hiçbitşey bulunamadı canım benim hiçbirşey.koynumdan alıp mezara koydum hepsi bu

Canim oncelikle hos geldin.
Kuzum cok uzuldum. Rabbim bir daha yasatmasin.
En kisada hayirli saglikli bi erkek evladin olur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…