- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.541
Takvime inanıyorum benYok o kadar karışık ki benim hayatım takvim saçma gelebilir ama Temmuz ve Eylül Ekim erkek bende.birde eşim dışarıda.yani hikaye gibi hayat.bir oğlum olsun istiyorum Allah biliyor çok istiyorum ama tabiki nasibimde varsa.
Ben inanmiyorum benim erkek gorunuyordu kiz oldu iykide olmus bebegimmTakvime inanıyorum benbenim hayatımda biraz senin ki gibi canm esim vardiyali calisiyor bende çalışınca bzen yan yana 1 saat kalıyoruz yillik izine cikmayi düşünüyorum bu yuzden
Cewremde bu sekilde 2 oglu olan 3 kisi var belki tesaduftur bilmiyorum ama inanmak geliyor hamile kalip cinsiyet ogrenene kadarBen inanmiyorum benim erkek gorunuyordu kiz oldu iykide olmus bebegimm❤❤
Ben öğretmenim şimdi yaz tatilindeyim Temmuz erkek bende Eylül erkek ama eşim Eylül’de yok malesef.Rab en iyisini bilir yüreğimizi.Ameller niyetlere göreymiş ya niyetimiz belli duyanımız belli.Korku var denemek sorun değil,Allah burada bekleyen isteyen herkese içinde bizede nasip etsin inşallahTakvime inanıyorum benbenim hayatımda biraz senin ki gibi canm esim vardiyali calisiyor bende çalışınca bzen yan yana 1 saat kalıyoruz yillik izine cikmayi düşünüyorum bu yuzden
Yani bende Çin takvimi tutuyor tabiki yüzde yüz değildir amaBen inanmiyorum benim erkek gorunuyordu kiz oldu iykide olmus bebegimm❤❤
Canım sola degil saga. Peygamber efendimizin yorumları dedigin hadis sahih degil, adet bitimi oglu olanda var kızı olanda. Burda yumurtlamaya en yakın zamanda denemeler yapılıyor.Hoşbuldumyani adetten hemen sonraki ilk dört gün için erkek sonrasının kız olduğu,ilişkiden sonra sola yatmak gerektiği,yumurtlamadan sonra kız olduğu ve ilişkide kadının orgazm olması gerektiği vs.hatta peygamber efendimizin yorumlarınıza bu şekilde okumuştum.temmuz ayında düşünüyorum bende ama çok çeliştim şimdi
Seni cok iyi anlıyorum canm ınsallh nasip olur rabbimin merhametine ihtiyacimiz varBen öğretmenim şimdi yaz tatilindeyim Temmuz erkek bende Eylül erkek ama eşim Eylül’de yok malesef.Rab en iyisini bilir yüreğimizi.Ameller niyetlere göreymiş ya niyetimiz belli duyanımız belli.Korku var denemek sorun değil,Allah burada bekleyen isteyen herkese içinde bizede nasip etsin inşallah
Aaa hamilesin yani. Testte cıkmamıstı senin yanlıs mı hatırlıyorum canımMrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffffdeğerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım
Aynen öyle...Salatı tefriciye okuyacağım inşallah o duanın hikmetine çok güveniyorum.Ama önce hayırlı evlat amasız kusursuz özürsüz saglıklı.hepimize canım hepimizeSeni cok iyi anlıyorum canm ınsallh nasip olur rabbimin merhametine ihtiyacimiz var
Evet sola onu yanlış yazmışım ama ben çok okudum erkek çocuk istediği için peygamberimize gidip akıl alan sahabeleri ve onun tavsiyelerini.Tabiki dediğin bir gerçek Rabbim ne dilerse onu verir.Okudum sayfanızı uzun uzun yumurtlamaya yakın oldugunuda okudum ancak uzun süredir araştırma yapıyorum takip ediyorum hayırlısı RabbimdenCanım sola degil saga. Peygamber efendimizin yorumları dedigin hadis sahih degil, adet bitimi oglu olanda var kızı olanda. Burda yumurtlamaya en yakın zamanda denemeler yapılıyor.
Canım vucudunu takip ettin mi. Yumurta ne zaman catlıyor ne kadar pik kalıyor. Burda eslere takviye veriliyor hanımlar karbonatlı su alkali beslenme fitil kullanma gibi seyler yapıyor bunları yaptın mıEvet sola onu yanlış yazmışım ama ben çok okudum erkek çocuk istediği için peygamberimize gidip akıl alan sahabeleri ve onun tavsiyelerini.Tabiki dediğin bir gerçek Rabbim ne dilerse onu verir.Okudum sayfanızı uzun uzun yumurtlamaya yakın oldugunuda okudum ancak uzun süredir araştırma yapıyorum takip ediyorum hayırlısı Rabbimden
Canim cocugunuz varmi ? Varsa ogle denk gelmistir emin olun ondanda %50 %50 diyorlar en iyi yontem bilimsel olarak yumurta catlama dan sonraki diye dusunuyorum tabiki allah herseyin en iyisini en hayirlisini bilendir hic bir seyin garantisi yok tedbir bizden takdir allahtan allah seninde gönlüne gore nasip etsin saglikla insallah ❤❤❤❤Yani bende Çin takvimi tutuyor tabiki yüzde yüz değildir ama
Ya aslında uzun uzun yazıp kimseyi sıkmak istemiyorum öyle karışık o kadar yorucu ki.oğlumu kaybettim 4 günlük.iki kızım var rabbim bağışlarsa ama oğlumun acısıyla baş edemiyorum.direk yapıp riske atmak istemiyorum çünkü doğumum ölüm gibi.son Doğumda ölümden döndüm 6 saat ameliyatta kaldım yoğun bakım vs.son şansım belki bu.oda devam eder etmez emin değilim aynı şey olursa alınabilirde ama ben Allah’a sığındım biliyorum o en iyisini verecek.hiçbirşey yapmadım düzenli hasta oluyorum ve genelde onuncu gün kasıklarım agrıyor yani yumutirtlama günümü biliyorum başka birşey yapmadım.Canım vucudunu takip ettin mi. Yumurta ne zaman catlıyor ne kadar pik kalıyor. Burda eslere takviye veriliyor hanımlar karbonatlı su alkali beslenme fitil kullanma gibi seyler yapıyor bunları yaptın mı
Oglunu neden kaybettin canımYa aslında uzun uzun yazıp kimseyi sıkmak istemiyorum öyle karışık o kadar yorucu ki.oğlumu kaybettim 4 günlük.iki kızım var rabbim bağışlarsa ama oğlumun acısıyla baş edemiyorum.direk yapıp riske atmak istemiyorum çünkü doğumum ölüm gibi.son Doğumda ölümden döndüm 6 saat ameliyatta kaldım yoğun bakım vs.son şansım belki bu.oda devam eder etmez emin değilim aynı şey olursa alınabilirde ama ben Allah’a sığındım biliyorum o en iyisini verecek.hiçbirşey yapmadım düzenli hasta oluyorum ve genelde onuncu gün kasıklarım agrıyor yani yumutirtlama günümü biliyorum başka birşey yapmadım.
Basin sagolsun canim Allah sabrini bol versinYa aslında uzun uzun yazıp kimseyi sıkmak istemiyorum öyle karışık o kadar yorucu ki.oğlumu kaybettim 4 günlük.iki kızım var rabbim bağışlarsa ama oğlumun acısıyla baş edemiyorum.direk yapıp riske atmak istemiyorum çünkü doğumum ölüm gibi.son Doğumda ölümden döndüm 6 saat ameliyatta kaldım yoğun bakım vs.son şansım belki bu.oda devam eder etmez emin değilim aynı şey olursa alınabilirde ama ben Allah’a sığındım biliyorum o en iyisini verecek.hiçbirşey yapmadım düzenli hasta oluyorum ve genelde onuncu gün kasıklarım agrıyor yani yumutirtlama günümü biliyorum başka birşey yapmadım.
Tabiki canım benim tezini çürütmek için yazmadım yanlış anlama tesadüftür.iki kızım var çok şükür birde oğlum olmuştu ama kısmet değilmiş.Ben Allah’a sığındım sizler gibi en iyisini o bilir hepimiz gönlünüzdekileri kavuşalım inşallahCanim cocugunuz varmi ? Varsa ogle denk gelmistir emin olun ondanda %50 %50 diyorlar en iyi yontem bilimsel olarak yumurta catlama dan sonraki diye dusunuyorum tabiki allah herseyin en iyisini en hayirlisini bilendir hic bir seyin garantisi yok tedbir bizden takdir allahtan allah seninde gönlüne gore nasip etsin saglikla insallah ❤❤❤❤
Hiçbir şey bulunamadı malesef ama ben otopsiyı kabul etmedim parçalasınlar istemedim açıkçası.Ben onu ellerimle gömdüm minicik bedeniyle.cok yeleOglunu neden kaybettin canımRabbim en kısa zamanda yerine hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir erkek evlat versin inşallah
hiçbitşey bulunamadı canım benim hiçbirşey.koynumdan alıp mezara koydum hepsi buOglunu neden kaybettin canımRabbim en kısa zamanda yerine hayırlı saglıklı uzun ömürlü bir erkek evlat versin inşallah
Allah razı olsun canım benimBasin sagolsun canim Allah sabrini bol versin
Cok üzüldümHiçbir şey bulunamadı malesef ama ben otopsiyı kabul etmedim parçalasınlar istemedim açıkçası.Ben onu ellerimle gömdüm minicik bedeniyle.cok yele
hiçbitşey bulunamadı canım benim hiçbirşey.koynumdan alıp mezara koydum hepsi bu
Canim oncelikle hos geldin.Hiçbir şey bulunamadı malesef ama ben otopsiyı kabul etmedim parçalasınlar istemedim açıkçası.Ben onu ellerimle gömdüm minicik bedeniyle.cok yele
hiçbitşey bulunamadı canım benim hiçbirşey.koynumdan alıp mezara koydum hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?