- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.561
allah sabir versin basin sagolsun cok uzuldumHiçbir şey bulunamadı malesef ama ben otopsiyı kabul etmedim parçalasınlar istemedim açıkçası.Ben onu ellerimle gömdüm minicik bedeniyle.cok yele
hiçbitşey bulunamadı canım benim hiçbirşey.koynumdan alıp mezara koydum hepsi bu
Canim inan cok uzuldum allah yavrularini sana senide onlara bagislasinTabiki canım benim tezini çürütmek için yazmadım yanlış anlama tesadüftür.iki kızım var çok şükür birde oğlum olmuştu ama kısmet değilmiş.Ben Allah’a sığındım sizler gibi en iyisini o bilir hepimiz gönlünüzdekileri kavuşalım inşallah
Yok canim her zaman ki gibi koyu ama daha pik yok.3cicekannesi canim senin testler nasil gidiyor varmi bi gelisme ❤❤
Bende iyiyim sagolasin ❤yumurtayi bekliyorum bir kac gun sonra testlere baslicam bende adetin birinci gunden baslayarak 8 gunde falan yavas yavas koyulasiyir iste 12 gun falan olmus oluyor yani galiba sanirsam tabi gecen ay adet olma biraz uzadigi icin biraz sarkmis olabilir tarih bakalim hayirlisi❤❤❤Yok canim her zaman ki gibi koyu ama daha pik yok.
Bekliyorum.
Sen nasilsin?
Hadi bakalim ins bu ay gonlumuzdekine hamile kaliriz.Bende iyiyim sagolasin ❤yumurtayi bekliyorum bir kac gun sonra testlere baslicam bende adetin birinci gunden baslayarak 8 gunde falan yavas yavas koyulasiyir iste 12 gun falan olmus oluyor yani galiba sanirsam tabi gecen ay adet olma biraz uzadigi icin biraz sarkmis olabilir tarih bakalim hayirlisi❤❤❤
Aminn canim insalahhh cumle isteyen herkesee❤❤❤❤Hadi bakalim ins bu ay gonlumuzdekine hamile kaliriz.
Allah yerini doldursunTeşekkür ederim kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın.Şimdi buradayım bi cesaret inşallah hep beraber bu mutluluğu yaşatır rabbim
Canim koyulasma yoksa 3 saat te yapmana gerek yok gunde 2 tane yapman yeterli. Birini saat 11 de digerinide 16. 17 gibi yapabilirsin. Pik olunca 3 saatte bir yapman en mantiklisikızlar 11. günümdeyim 1-2 güne yumurtlarım diye düşünüyordum ama daha hiç koyulaşma yok. koyulaşmayı saat kaç civarı yakaladınız? 3 saatte 1 teste başlayacağım ama 2 test arası çay kahve içebilir miyim? sağlıklı sonuç vermesi için sıvı hiç mi almim? ne dersiniz???
AminGözün aydın Rabbim gönlüne göre versin
İnşallahhhhhhHayırlı uğurlu bir tosun paşan olsun inşallah
Evet canm ee ben adete 7 gün kala test yapmıştım o zamanAaa hamilesin yani. Testte cıkmamıstı senin yanlıs mı hatırlıyorum canım
oldu canm biri gunduzdigeride grce oldu yani iki iliski oldu haatanede doktor yumurtayeni cat olmus dedi gunduz 1de deneme oldu gece 12de yani ins tutar yumun omrude 12 24 saat olduguna gore o saatlerde canli kalmistir bence ins tuturmusuzdurSen naptin canim deneme oldumu bende sana sorimm temmuzcular baslasin bakalim sirayla❤❤
Insalllahh canimmm allah hayirlisiylaa sanada gönlunden gecenii nasip etsin kendini cok yorma bol bol dinlen insallahh tutarroldu canm biri gunduzdigeride grce oldu yani iki iliski oldu haatanede doktor yumurtayeni cat olmus dedi gunduz 1de deneme oldu gece 12de yani ins tutar yumun omrude 12 24 saat olduguna gore o saatlerde canli kalmistir bence ins tuturmusuzdur
ins tatlim sagolasin yorulacak bi is yapmiyorum zaten bakalim ins bu sondan guzel sonuclar alirimmInsalllahh canimmm allah hayirlisiylaa sanada gönlunden gecenii nasip etsin kendini cok yorma bol bol dinlen insallahh tutarr❤❤
Aminn canim insallah yolaa devam kan degerlerine baktirdinmi belki demir dusmustur ❤❤❤ins tatlim sagolasin yorulacak bi is yapmiyorum zaten bakalim ins bu sondan guzel sonuclar alirimmadet olsamda yilmak yok yola devam. edip onume bakcam bu ay olursa olur olmazsa olmazlardayim yani cok takinti ve stres yapmiyorum ama bu yazda millet yaniyor ben usuyorum ya atesim cikiyor surekli dun aksamdan beridir cok halsizimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?