Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
allah sabir versin basin sagolsun cok uzuldum

Canim inan cok uzuldum allah yavrularini sana senide onlara bagislasin ❤❤❤basin sagolsun biz sıkılmıyoruz herkes herkese destek oluyor birbirimizi gormesekte tanimasakta burdan yazarak bile motive oluyoruz motive aliyoruz. Allah burdaki arkadaslardanda razi olsunki herkese yardimci olup destek oluyorlar. Allah hepimizin gonlundekini saglikli bir sekilde nasip etsin nasip ettigininde acisini gostermesinn ❤❤❤❤aminn aminn aminn

A Arnas00 kiz niye cvp vermiyon belirtilerini yazsana bugun kacinci gunun kac gun iliski oldu merak ediyoruz yoksa sende hamile kaldin diye kactinmiibnm msjma cevP vermemissin gozunden kacmis olabilir mi ACABA
Sen naptin canim deneme oldumu bende sana sorimm temmuzcular baslasin bakalim sirayla ❤❤

Yok canim her zaman ki gibi koyu ama daha pik yok.
Bekliyorum.
Sen nasilsin?
Bende iyiyim sagolasin ❤yumurtayi bekliyorum bir kac gun sonra testlere baslicam bende adetin birinci gunden baslayarak 8 gunde falan yavas yavas koyulasiyir iste 12 gun falan olmus oluyor yani galiba sanirsam tabi gecen ay adet olma biraz uzadigi icin biraz sarkmis olabilir tarih bakalim hayirlisi❤❤❤

Hadi bakalim ins bu ay gonlumuzdekine hamile kaliriz.

Teşekkür ederim kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın.Şimdi buradayım bi cesaret inşallah hep beraber bu mutluluğu yaşatır rabbim
Allah yerini doldursun
Sabır versin
Gerçekten üzüldüm ama sen inşAllah cennet annelerinden olacak sonsuz evlat sevgisini tadacaksın

kızlar 11. günümdeyim 1-2 güne yumurtlarım diye düşünüyordum ama daha hiç koyulaşma yok. koyulaşmayı saat kaç civarı yakaladınız? 3 saatte 1 teste başlayacağım ama 2 test arası çay kahve içebilir miyim? sağlıklı sonuç vermesi için sıvı hiç mi almim? ne dersiniz???

Canim koyulasma yoksa 3 saat te yapmana gerek yok gunde 2 tane yapman yeterli. Birini saat 11 de digerinide 16. 17 gibi yapabilirsin. Pik olunca 3 saatte bir yapman en mantiklisi

Sen naptin canim deneme oldumu bende sana sorimm temmuzcular baslasin bakalim sirayla ❤❤
oldu canm biri gunduzdigeride grce oldu yani iki iliski oldu haatanede doktor yumurtayeni cat olmus dedi gunduz 1de deneme oldu gece 12de yani ins tutar yumun omrude 12 24 saat olduguna gore o saatlerde canli kalmistir bence ins tuturmusuzdur

oldu canm biri gunduzdigeride grce oldu yani iki iliski oldu haatanede doktor yumurtayeni cat olmus dedi gunduz 1de deneme oldu gece 12de yani ins tutar yumun omrude 12 24 saat olduguna gore o saatlerde canli kalmistir bence ins tuturmusuzdur
Insalllahh canimmm allah hayirlisiylaa sanada gönlunden gecenii nasip etsin kendini cok yorma bol bol dinlen insallahh tutarr ❤❤

Insalllahh canimmm allah hayirlisiylaa sanada gönlunden gecenii nasip etsin kendini cok yorma bol bol dinlen insallahh tutarr ❤❤
ins tatlim sagolasin yorulacak bi is yapmiyorum zaten bakalim ins bu sondan guzel sonuclar alirimm adet olsamda yilmak yok yola devam. edip onume bakcam bu ay olursa olur olmazsa olmazlardayim yani cok takinti ve stres yapmiyorum ama bu yazda millet yaniyor ben usuyorum ya atesim cikiyor surekli dun aksamdan beridir cok halsizimm

Aminn canim insallah yolaa devam kan degerlerine baktirdinmi belki demir dusmustur ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…