Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ne var ne yok yine üşenmedim 10 sayfayı okudum A Arnas00 ay cnm çok sevindim sende kan pıhtılaşması vardı dimi sende tedbirini aldın inş bişi olmasın bebişe dikkat et sen takip yapmışmıydın cnm valla o kadar kişi deneme yapınca karıştırıyorum kusura bakma Prensesim2016 cnm bu sefer ümitliyiz Allahın izniyle tutunmuştur inş bu sefer sakın stres falan yapma hiçbişi takma kafana yorma kendini hayırlı haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla

benimde umudum var cnm ins guzel sonuclar alip sizlsde paylasmak nasip olurr guzrl gunler. cok yakinda gibi geliyor bana canm ins oylede olur

A Arnas00 kiz niye cvp vermiyon belirtilerini yazsana bugun kacinci gunun kac gun iliski oldu merak ediyoruz yoksa sende hamile kaldin diye kactinmiibnm msjma cevP vermemissin gozunden kacmis olabilir mi ACABA
Gözünden kaçmış Olabilir Canım annemgillere gelmişim pek giremiyorum. İki kez ilişki oldu pik ve pikten sonra

Saol canım Evet pıhtılaşma var ve annemgillerdeyim burdaki d. Hastanesinde k. D doktoru yok ilaçsız kaldım allahtan eski doktoruma ulaştım bana ilaçları söyledi eczaneden aldım 2 gündür bakalım. Bide kan değerlerine 7 gün sonra baktır dedi sizce

Erkek bebeğe hamile olan arkadaşlar erkek gebelik belirtileriniz ne zaman başladı ve belirtileriniz neler oldu yazabilirmisiniz.
Canım iki ilişki arası kac saat. Tahmini catlamadan kac saat önce ve kac saat sonra oldu. Benim ilk ve en yogun belirti kasık ve bel agrısıydı hemen denemenin ertesi günü basladı hala devam ediyor bulantım olmadı mide yanması oldu kızımda adet günü baslamıstı bulantı daha testle ogrenmeden

benim de kızımda cok erken başlamıştı bulantı 5+3 teyken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…