- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.581
hayir cnm baktirmadim hiccAminn canim insallah yolaa devam kan degerlerine baktirdinmi belki demir dusmustur ❤❤❤
Bence bi sabah ac karnina saglik ocagina git bi baktir canim ❤hayir cnm baktirmadim hicc
yarin sabah guderim cnmBence bi sabah ac karnina saglik ocagina git bi baktir canim ❤
benimde umudum var cnm ins guzel sonuclar alip sizlsde paylasmak nasip olurr guzrl gunler. cok yakinda gibi geliyor bana canm ins oylede olurKızlar ne var ne yok yine üşenmedim 10 sayfayı okudumA Arnas00 ay cnm çok sevindim sende kan pıhtılaşması vardı dimi sende tedbirini aldın inş bişi olmasın bebişe dikkat et sen takip yapmışmıydın cnm valla o kadar kişi deneme yapınca karıştırıyorum kusura bakma Prensesim2016 cnm bu sefer ümitliyiz Allahın izniyle tutunmuştur inş bu sefer sakın stres falan yapma hiçbişi takma kafana yorma kendini hayırlı haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla
Insallahh canimm aminbenimde umudum var cnm ins guzel sonuclar alip sizlsde paylasmak nasip olurr guzrl gunler. cok yakinda gibi geliyor bana canm ins oylede olur
Aminnn inşallahbenimde umudum var cnm ins guzel sonuclar alip sizlsde paylasmak nasip olurr guzrl gunler. cok yakinda gibi geliyor bana canm ins oylede olur
Gözünden kaçmış Olabilir Canım annemgillere gelmişim pek giremiyorum. İki kez ilişki oldu pik ve pikten sonra
Saol canımKızlar ne var ne yok yine üşenmedim 10 sayfayı okudumA Arnas00 ay cnm çok sevindim sende kan pıhtılaşması vardı dimi sende tedbirini aldın inş bişi olmasın bebişe dikkat et sen takip yapmışmıydın cnm valla o kadar kişi deneme yapınca karıştırıyorum kusura bakma Prensesim2016 cnm bu sefer ümitliyiz Allahın izniyle tutunmuştur inş bu sefer sakın stres falan yapma hiçbişi takma kafana yorma kendini hayırlı haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla
Canım dogum gercekleştimikızlar konyada dr ariyosaniz Fatma çetiner i tavsiye ederim çok iyi bi dr zeyno onermisti normal dogum 1500 hastanede çok güzel
yok canım daha 13 gün var tabi normal dogum bu ne zaman olacagi belli degil bekliyoruz dr da çok ilgili sevdimCanım dogum gercekleştimi
Rica ederim canımonerin için tesekkür ederim
hayirlisiyla pasan tutunmustur ins sana beta hcg baktirdinmi tekrar pekiGözünden kaçmış Olabilir Canım annemgillere gelmişim pek giremiyorum. İki kez ilişki oldu pik ve pikten sonra
Canım iki ilişki arası kac saat. Tahmini catlamadan kac saat önce ve kac saat sonra oldu. Benim ilk ve en yogun belirti kasık ve bel agrısıydı hemen denemenin ertesi günü basladı hala devam ediyor bulantım olmadı mide yanması oldu kızımda adet günü baslamıstı bulantı daha testle ogrenmedenErkek bebeğe hamile olan arkadaşlar erkek gebelik belirtileriniz ne zaman başladı ve belirtileriniz neler oldu yazabilirmisiniz.
Canım iki ilişki arası kac saat. Tahmini catlamadan kac saat önce ve kac saat sonra oldu. Benim ilk ve en yogun belirti kasık ve bel agrısıydı hemen denemenin ertesi günü basladı hala devam ediyor bulantım olmadı mide yanması oldu kızımda adet günü baslamıstı bulantı daha testle ogrenmeden
Bende kilo takıntısı basladı yesem pişman oluyorum yemesem sürekli açımSlm kizlar ne alemdesiniz ses yok kimseden yumurta takibi yapanlar son durumlar ne?
Prensesim2016 canim keyifler nasil?
Hamile arkadaslar sizlerde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?