- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.601
Ye kiz bisey olmaz. Dogumdan sonra verirsin hepsini Allah nasip ederse cok takma. Yaşasın yemek yemekBende kilo takıntısı basladı yesem pişman oluyorum yemesem sürekli açım
Canım zaten kilolu basladım birazYe kiz bisey olmaz. Dogumdan sonra verirsin hepsini Allah nasip ederse cok takma. Yaşasın yemek yemek
Gelecek adetimi bekliyom insallh gecikme olmazda sorun yasamamSlm kizlar ne alemdesiniz ses yok kimseden yumurta takibi yapanlar son durumlar ne?
@Prensesim2016 canim keyifler nasil?
Hamile arkadaslar sizlerde durumlar nasil?
Geciktiredebilir canımGelecek adetimi bekliyom insallh gecikme olmazda sorun yasamamsogan kuru icenler gununden erken adet oluyormus gerci ama benim bunye napar bilemiyom
Cok abartmiyosan takilma bence. Tek hayalim kilolu hamile olmakti benim. (Sadece karnim cikiyo top gibi)Canım zaten kilolu basladım birazbide üstüne cok eklemesem iyi olacak
Benimde yumurta sasirdi gene bi turlu pik olmuyo bugun 18. Gun. Testler koyu ama pik yokGelecek adetimi bekliyom insallh gecikme olmazda sorun yasamamsogan kuru icenler gununden erken adet oluyormus gerci ama benim bunye napar bilemiyom
Sogan suyunu bilmiyom da stres geciktiroGelecek adetimi bekliyom insallh gecikme olmazda sorun yasamamsogan kuru icenler gununden erken adet oluyormus gerci ama benim bunye napar bilemiyom
Ciddi misinnGeciktiredebilir canım
Bende antibiyotik igne ilac dışında geciktiren birsey olmuyorSogan suyunu bilmiyom da stres geciktiro
Bende 64 le kaldım canımCok abartmiyosan takilma bence. Tek hayalim kilolu hamile olmakti benim. (Sadece karnim cikiyo top gibi)
Bu defa kalirsam tosun pasa olurum heralde. Suan 65 kiloyum. Hayatimda gormedigim kiloya ciktim.
Inşallah olur enn kisa surede atarsin bizede bakarizBenimde yumurta sasirdi gene bi turlu pik olmuyo bugun 18. Gun. Testler koyu ama pik yok
Olmaz canımCiddi misinnpeki adet sökturucu cay falan icsem adete 2 gun varken falan yumurtlama da falan sorun olur mu
Saglik olsun canm 2 çocuk seni yorar veririsin dert etmeBende 64 le kaldım canımboy 161 ideal kilom 52,53 falan 12 kilo fazlayla hamile kaldım en fazla 75 ile doguma gitmek istiyorum sonrasında vermem için beni bekleyen bi 20 kg olacak
Olmadi cay icerim her ihtimale karsi napimOlmaz canım
İnşallah canım kızımda 57, 58 ile hamile kaldım 79 küsürle (80e baya yakındıSaglik olsun canm 2 çocuk seni yorar veririsin dert etme
Canini sıkma canim verirsin ins.Bende 64 le kaldım canımboy 161 ideal kilom 52,53 falan 12 kilo fazlayla hamile kaldım en fazla 75 ile doguma gitmek istiyorum sonrasında vermem için beni bekleyen bi 20 kg olacak
Hayale bak yaaCok abartmiyosan takilma bence. Tek hayalim kilolu hamile olmakti benim. (Sadece karnim cikiyo top gibi)
Bu defa kalirsam tosun pasa olurum heralde. Suan 65 kiloyum. Hayatimda gormedigim kiloya ciktim.
Ne guzel vucudun eskiye donuyorsa sıkıntı yapma he veremedin sikinti yapma oglun oluyor kiloda neymisİnşallah canım kızımda 57, 58 ile hamile kaldım 79 küsürle (80e baya yakındı) doguma gittim 6 ayda tekrar 58 e indim inşallah buda öyle olur
Bi olaydi hayirlisiyla. Gerci ben hem agri kesici hap ictim hemde kas gevsetici igne yaptirdim. Ustune bide rontgen tomografi derken denge iyice sasicak. Hatta deneme yapmasam mi diye dusunuyorum hattaInşallah olur enn kisa surede atarsin bizede bakariz
Bizim akrabalar gibi konustun kızz vallaNe guzel vucudun eskiye donuyorsa sıkıntı yapma he veremedin sikinti yapma oglun oluyor kiloda neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?