Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slm kizlar ne alemdesiniz ses yok kimseden yumurta takibi yapanlar son durumlar ne?
@Prensesim2016 canim keyifler nasil?
Hamile arkadaslar sizlerde durumlar nasil?
Gelecek adetimi bekliyom insallh gecikme olmazda sorun yasamam sogan kuru icenler gununden erken adet oluyormus gerci ama benim bunye napar bilemiyom

Canım zaten kilolu basladım biraz bide üstüne cok eklemesem iyi olacak
Cok abartmiyosan takilma bence. Tek hayalim kilolu hamile olmakti benim. (Sadece karnim cikiyo top gibi)
Bu defa kalirsam tosun pasa olurum heralde. Suan 65 kiloyum. Hayatimda gormedigim kiloya ciktim.

Cok abartmiyosan takilma bence. Tek hayalim kilolu hamile olmakti benim. (Sadece karnim cikiyo top gibi)
Bu defa kalirsam tosun pasa olurum heralde. Suan 65 kiloyum. Hayatimda gormedigim kiloya ciktim.
Bende 64 le kaldım canım boy 161 ideal kilom 52,53 falan 12 kilo fazlayla hamile kaldım en fazla 75 ile doguma gitmek istiyorum sonrasında vermem için beni bekleyen bi 20 kg olacak

Hayale bak yaa insan ne yoksa her konuda olmayani istiyor hayaline kavusursun ınsallh 65 le gebe kalip 80 ile dogur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…