Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hamile kalınca da az alsam dersin ama
Yok kiz 3 hamilelik gecirdim. Hepsinde 62 ile doguma gittim.
1. De 7 kilo
2. De 2 kilo
3. De 4 kilo aldim.
Son iki hamileligimde dogumdan sonra eski halimden bile daha zayiftim.
Sadece top gibi bi karin baska bisey olmuyo bende. Bu sefer tombik bi hamis olmak istiyorum ki eger kalirsam oyle olacak gibi. Panda gibi gezerim artik.

Ne kadann da guzelll birseyy

Bende herkese stres yapma diyorum ama kendim basaramiyorum. Biseylerle ugrasayim dusunmeyeyim dedim yün yikadim belim tutuldu. Simdi bel agrisindan hic bi is yapmiyorum daha cok dusunuyorum.
yun yikadin demek hic ugrasamam valla anam yikar eder benden uzak olsun ama sen yinede stres yapma herkese dedigini kendin yap canm

arkadaşlar 12. Günümdeyim
Üstteki 13.30
Alttaki 16:45
İlk koyulaşma bu mu oluyor yoksa daha eşitlenecek ondan sonra mı en geç 36 saat içinde olacak çatlama?

Eklentiler

• 1AB31D63-0D44-4E35-9309-93A7EF14C481.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 49
yun yikadin demek hic ugrasamam valla anam yikar eder benden uzak olsun ama sen yinede stres yapma herkese dedigini kendin yap canm
Kiz ne zamana kadar anamiz yapicak bi yerden baslamak lazim. Ben yikadim. Daha yikayacaklarimda var. Yikar cirpar hazirlarim annem ve teyzelerimde baglar yorganlari. Yastiklari kendim hallediyorum. Keske yorgan kopumeyi de bilsem her isimi kendim yapsam.

arkadaşlar 12. Günümdeyim
Üstteki 13.30
Alttaki 16:45
İlk koyulaşma bu mu oluyor yoksa daha eşitlenecek ondan sonra mı en geç 36 saat içinde olacak çatlama?
Yok canim yumurtan buyuyor demek. T cizgisi c yi gecicek cok koyu olucak. Ondan sonra catlama olucak. Ama kiminin saatler sonra kiminin 2 gun sonra catliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…