- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.621
Olsun kiz valla hayirlisiyla saglikli bi oglum olsunda 80 degil 81 olsun. (Cok cikamadim 81 iyidir )Hayale bak yaainsan ne yoksa her konuda olmayani istiyor hayaline kavusursun ınsallh 65 le gebe kalip 80 ile dogur amin
Ooo hepsi bu ayi mi buldu ya gecikme olacagi kesin gibi cnmBi olaydi hayirlisiyla. Gerci ben hem agri kesici hap ictim hemde kas gevsetici igne yaptirdim. Ustune bide rontgen tomografi derken denge iyice sasicak. Hatta deneme yapmasam mi diye dusunuyorum hatta
Burda bizde akrabadan daha yakin oldukBizim akrabalar gibi konustun kızz valla
Yok canım kalamam öyle valla ne yapıp edip veririm o kiloyu lisedeyken de 68 den 48 e inmiştim ömrüm kilo alıp vermeyle geciyor
Hamile kalınca da az alsam dersin amaOlsun kiz valla hayirlisiyla saglikli bi oglum olsunda 80 degil 81 olsun. (Cok cikamadim 81 iyidir )
Olsun kiz valla hayirlisiyla saglikli bi oglum olsunda 80 degil 81 olsun. (Cok cikamadim 81 iyidir )
Ne sen sor ne ben söyliyim valla açlıktan bayılmalar mı dersin tansiyon 7/4 gezmeler mi dersinBurda bizde akrabadan daha yakin olduknasil verdin o kadar kiloyu masallh
Evet canim malesef belim tutuldu da azcik ondan.Ooo hepsi bu ayi mi buldu ya gecikme olacagi kesin gibi cnm
Azim eden basariyor simdi bi laf yazmiyim burayaNe sen sor ne ben söyliyim valla açlıktan bayılmalar mı dersin tansiyon 7/4 gezmeler mi dersinama verdm
Geçmiş olsun cnm insallh gecikmez de denersin yaEvet canim malesef belim tutuldu da azcik ondan.
Ehehe anladım o lafı benAzim eden basariyor simdi bi laf yazmiyim burayavucut aliskin o zmn al ver amann bosver kizz napalim verdigimiz kadar olur
Ehehe anladım o lafı benbenim vucut baya bi alışkın ama bakalım
Yok kiz 3 hamilelik gecirdim. Hepsinde 62 ile doguma gittim.Hamile kalınca da az alsam dersin ama
Ne kadann da guzelll birseyyYok kiz 3 hamilelik gecirdim. Hepsinde 62 ile doguma gittim.
1. De 7 kilo
2. De 2 kilo
3. De 4 kilo aldim.
Son iki hamileligimde dogumdan sonra eski halimden bile daha zayiftim.
Sadece top gibi bi karin baska bisey olmuyo bende. Bu sefer tombik bi hamis olmak istiyorum ki eger kalirsam oyle olacak gibi. Panda gibi gezerim artik.
Bakalim kismetimde ne var. Cok stres yaptim benGeçmiş olsun cnm insallh gecikmez de denersin ya
Akisina birak canm stresi unut takma kafanaBakalim kismetimde ne var. Cok stres yaptim ben
Tesekkurederim.
Bende herkese stres yapma diyorum ama kendim basaramiyorum. Biseylerle ugrasayim dusunmeyeyim dedim yün yikadim belim tutuldu. Simdi bel agrisindan hic bi is yapmiyorum daha cok dusunuyorum.Akisina birak canm stresi unut takma kafana
Bende herkese stres yapma diyorum ama kendim basaramiyorum. Biseylerle ugrasayim dusunmeyeyim dedim yün yikadim belim tutuldu. Simdi bel agrisindan hic bi is yapmiyorum daha cok dusunuyorum.
Kiz ne zamana kadar anamiz yapicak bi yerden baslamak lazim. Ben yikadim. Daha yikayacaklarimda var. Yikar cirpar hazirlarim annem ve teyzelerimde baglar yorganlari. Yastiklari kendim hallediyorum. Keske yorgan kopumeyi de bilsem her isimi kendim yapsam.yun yikadin demek hic ugrasamam valla anam yikar eder benden uzak olsun ama sen yinede stres yapma herkese dedigini kendin yap canm
Yok canim yumurtan buyuyor demek. T cizgisi c yi gecicek cok koyu olucak. Ondan sonra catlama olucak. Ama kiminin saatler sonra kiminin 2 gun sonra catliyo.arkadaşlar 12. Günümdeyim
Üstteki 13.30
Alttaki 16:45
İlk koyulaşma bu mu oluyor yoksa daha eşitlenecek ondan sonra mı en geç 36 saat içinde olacak çatlama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?