Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
arkadaşlar 12. Günümdeyim
Üstteki 13.30
Alttaki 16:45
İlk koyulaşma bu mu oluyor yoksa daha eşitlenecek ondan sonra mı en geç 36 saat içinde olacak çatlama?
Keske cubuk test alsaydin bu kaset tipde cok dalgalanma koyulasmaya baslamis testin 2-3 gune pik olur diye düşünüyorum

Bende yun yok ki verdim anama istemiyorum dedim kalacak basima biliyom isin sonunu kullaniyorsan kendi isini gormeye mecbursun bi yerden sonra cnm

Bende yun yok ki verdim anama istemiyorum dedim kalacak basima biliyom isin sonunu kullaniyorsan kendi isini gormeye mecbursun bi yerden sonra cnm
Kiz benim butun yataklarim yun. Daha saglikli bana gore. Evet zahmeti var ama mecbur kullaniyoz valla. Benim annemde yikama getir ben yapayim dedi. Goturmedim. Kizdi bana gecen aksam o yuzden zaten . Kıyamıyorum napim. Anneler candir.

Kiz benim butun yataklarim yun. Daha saglikli bana gore. Evet zahmeti var ama mecbur kullaniyoz valla. Benim annemde yikama getir ben yapayim dedi. Goturmedim. Kizdi bana gecen aksam o yuzden zaten . Kıyamıyorum napim. Anneler candir.
Aynen saglikli daha sicakk ama calistigim icin ugrasamiyorum dedigin gibi anneyede kiyilmiyor ama bebek yorgani yapmis yunden sen yatma torunum yatar diyor

Kız sen nasıl basardın bunları Allah aşkına. Ben senin 3 Cocugun da aldıgın toplam kilodan 9 kilo fazlayı tek cocukta aldım

Kız sen nasıl basardın bunları Allah aşkına. Ben senin 3 Cocugun da aldıgın toplam kilodan 9 kilo fazlayı tek cocukta aldım
Valla isteyerek olmadi hatta hic istemedigim bi durumdu. Cunku hamilelikte zayiflayinca gozlerim bile cukurlasiyodu. Ben aslinda kendimi bildim bileli zayiftim. Bu kis kilo aldim kaldi. Herkes cok yakismis verme diyo. Ama kiyafetlerim dar geliyo. Esim de zayifla falan demiyo.
Durun buldum niye kilo aldigimi bu kistan beri bu sayfayi takip ediyom. Dogru duzgun gezmeye bile gitmedim ki once cooook gezerdim. Simdi ye ic otur buralari incele.

Slm kizlar ne alemdesiniz ses yok kimseden yumurta takibi yapanlar son durumlar ne?
@Prensesim2016 canim keyifler nasil?
Hamile arkadaslar sizlerde durumlar nasil?
Aleykum selam canim bugun misafirlerim kosusturmaca hic giremedim dogru duzgun bugun akintim basladi sanirim yumurta yola cikmaya hazirlaniyor bugun teste baslicaktim yapamadim saat 10 gibi teste baslamayi dusunuyorm aslinda saat oglen 4de baslicaktim ama olmadi sizce baslamaliyim❤

Sen nasilsin canim pik olursun insallah fazla dusunme dusundukce yumurtlayamiyoruz mayisda cok.dusundum aman olacakmi catlicakmi catlamadi hep pik kaldi

Bende 64 le kaldım canım boy 161 ideal kilom 52,53 falan 12 kilo fazlayla hamile kaldım en fazla 75 ile doguma gitmek istiyorum sonrasında vermem için beni bekleyen bi 20 kg olacak
Canim sen nasilsin nasil gidiyor oglisin gelsinde kg verirsin bosverrr yeee gitsin oglise kalirsam yiycemmbende bogulana kadar

Sen nasilsin canim pik olursun insallah fazla dusunme dusundukce yumurtlayamiyoruz mayisda cok.dusundum aman olacakmi catlicakmi catlamadi hep pik kaldi
Cok sukur canim biraz belim agriyo onun disinda iyiyim. Benimde bugun iki defa yogun yapiskan akintim geldi.
Sen basla canim teste kacmasin yumurtan

Canm türk kahvesi mi içtin

Frezya00 kaçıncı günündesin canım?
9 gundeyim canim zaten bu zamanlar basliyor yavas yavas ama bu sefer akinti erken basladi diye dusunuyirum saat 10 gibi yapacam test bakalim varmi bisiler gecen ay 17 gunde catlama oldu catlamayi gordum ama degerlendiremedik t cden daha koyu olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…