- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.641
Keske cubuk test alsaydin bu kaset tipde cok dalgalanma koyulasmaya baslamis testin 2-3 gune pik olur diye düşünüyorumarkadaşlar 12. Günümdeyim
Üstteki 13.30
Alttaki 16:45
İlk koyulaşma bu mu oluyor yoksa daha eşitlenecek ondan sonra mı en geç 36 saat içinde olacak çatlama?
Bende yun yok ki verdim anamaKiz ne zamana kadar anamiz yapicak bi yerden baslamak lazim. Ben yikadim. Daha yikayacaklarimda var. Yikar cirpar hazirlarim annem ve teyzelerimde baglar yorganlari. Yastiklari kendim hallediyorum. Keske yorgan kopumeyi de bilsem her isimi kendim yapsam.
Kiz benim butun yataklarim yun. Daha saglikli bana gore. Evet zahmeti var ama mecbur kullaniyoz valla. Benim annemde yikama getir ben yapayim dedi. Goturmedim. Kizdi bana gecen aksam o yuzden zaten . Kıyamıyorum napim. Anneler candir.Bende yun yok ki verdim anamaistemiyorum dedim kalacak basima biliyom isin sonunu kullaniyorsan kendi isini gormeye mecbursun bi yerden sonra cnm
Aynen saglikli daha sicakk ama calistigim icin ugrasamiyorum dedigin gibi anneyede kiyilmiyor ama bebek yorgani yapmis yunden sen yatma torunum yatar diyorKiz benim butun yataklarim yun. Daha saglikli bana gore. Evet zahmeti var ama mecbur kullaniyoz valla. Benim annemde yikama getir ben yapayim dedi. Goturmedim. Kizdi bana gecen aksam o yuzden zaten . Kıyamıyorum napim. Anneler candir.
Valla catlıyorsun kötü oluyorbide kilo al ver neysede catlakda oluyor doğum yapamdan bende catlaklar var ki en fazla 4-5 kg alip vermişimdir vucudum ne hale gelecek merak ediyom hamilelikde
Kız sen nasıl basardın bunları Allah aşkına. Ben senin 3 Cocugun da aldıgın toplam kilodan 9 kilo fazlayı tek cocukta aldımYok kiz 3 hamilelik gecirdim. Hepsinde 62 ile doguma gittim.
1. De 7 kilo
2. De 2 kilo
3. De 4 kilo aldim.
Son iki hamileligimde dogumdan sonra eski halimden bile daha zayiftim.
Sadece top gibi bi karin baska bisey olmuyo bende. Bu sefer tombik bi hamis olmak istiyorum ki eger kalirsam oyle olacak gibi. Panda gibi gezerim artik.
Haha iyi demis.Aynen saglikli daha sicakk ama calistigim icin ugrasamiyorum dedigin gibi anneyede kiyilmiyor ama bebek yorgani yapmis yunden sen yatma torunum yatar diyor
Valla isteyerek olmadi hatta hic istemedigim bi durumdu. Cunku hamilelikte zayiflayinca gozlerim bile cukurlasiyodu. Ben aslinda kendimi bildim bileli zayiftim. Bu kis kilo aldim kaldi. Herkes cok yakismis verme diyo. Ama kiyafetlerim dar geliyo. Esim de zayifla falan demiyo.Kız sen nasıl basardın bunları Allah aşkına. Ben senin 3 Cocugun da aldıgın toplam kilodan 9 kilo fazlayı tek cocukta aldım
Keske cubuk test alsaydin bu kaset tipde cok dalgalanma koyulasmaya baslamis testin 2-3 gune pik olur diye düşünüyorum
Bende 52 kg hamile kalmistim doguma kadar 62 oldum suanda 53 kg luyum hamilelikten 9 yilda 1 fazlam var masallah diyimNe guzel vucudun eskiye donuyorsa sıkıntı yapma he veremedin sikinti yapma oglun oluyor kiloda neymis
Aleykum selam canim bugun misafirlerim kosusturmaca hic giremedim dogru duzgunSlm kizlar ne alemdesiniz ses yok kimseden yumurta takibi yapanlar son durumlar ne?
@Prensesim2016 canim keyifler nasil?
Hamile arkadaslar sizlerde durumlar nasil?
Sen nasilsin canim pik olursun insallah fazla dusunme dusundukce yumurtlayamiyoruz mayisda cok.dusundum aman olacakmi catlicakmi catlamadiAleykum selam canim bugun misafirlerim kosusturmaca hic giremedim dogru duzgunbugun akintim basladi sanirim yumurta yola cikmaya hazirlaniyor bugun teste baslicaktim yapamadim saat 10 gibi teste baslamayi dusunuyorm aslinda saat oglen 4de baslicaktim ama olmadi sizce baslamaliyim❤
Canim sen nasilsin nasil gidiyor oglisin gelsinde kg verirsin bosverrr yeee gitsinBende 64 le kaldım canımboy 161 ideal kilom 52,53 falan 12 kilo fazlayla hamile kaldım en fazla 75 ile doguma gitmek istiyorum sonrasında vermem için beni bekleyen bi 20 kg olacak
Cok sukur canim biraz belim agriyo onun disinda iyiyim. Benimde bugun iki defa yogun yapiskan akintim geldi.Sen nasilsin canim pik olursun insallah fazla dusunme dusundukce yumurtlayamiyoruz mayisda cok.dusundum aman olacakmi catlicakmi catlamadihep pik kaldi
3cicekannesi sana yazicaktim kendime yazmisimSen nasilsin canim pik olursun insallah fazla dusunme dusundukce yumurtlayamiyoruz mayisda cok.dusundum aman olacakmi catlicakmi catlamadihep pik kaldi
Sorun yok canim anladim ben.3cicekannesi sana yazicaktim kendime yazmisim
Gecmis olsun canim rabbim sifa versin. Bu aksam baslicam bakalim hayirlisii❤❤❤Cok sukur canim biraz belim agriyo onun disinda iyiyim. Benimde bugun iki defa yogun yapiskan akintim geldi.
Sen basla canim teste kacmasin yumurtan
Canm türk kahvesi mi içtin2 kızdan sonra haliyle bende erkek istedim yaptığım şeyleri tek tek anlatacam yumurtlama gününe yakın kahve içtim bende eşimde içtik sonra isteksiz ilişkiye oldu tek taraflı yani onun sonrasında tek yumurta ikizlerine hamile kaldım 21 haftalık karnimda öldüler ve erkektiler ondan sonra yine aynı şey yaptım bu arada eşim 3 gün cinsel perhiz yaptı bu defa sağlıkla oğlumu kucağıma aldim eşim 2 kız var oğlana bi arkadaş istedi yine aynı metod su an 2. Oğluma hamileyim
9 gundeyim canim zaten bu zamanlar basliyor yavas yavas ama bu sefer akinti erken basladi diye dusunuyirum saat 10 gibi yapacam test bakalim varmi bisiler gecen ay 17 gunde catlama oldu catlamayi gordum ama degerlendiremedik t cden daha koyu olmustuFrezya00 kaçıncı günündesin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?