Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
9 gundeyim canim zaten bu zamanlar basliyor yavas yavas ama bu sefer akinti erken basladi diye dusunuyirum saat 10 gibi yapacam test bakalim varmi bisiler gecen ay 17 gunde catlama oldu catlamayi gordum ama degerlendiremedik t cden daha koyu olmustu

Ben de değerlendiremeyeceğim galiba ama bakalım bi kendimi tanıyayım kaç gün sürüyor pik falan

Zeyno19 canim sence baslayayimmi teste saat 10 da teste akinti basladi bugun ❤❤

Test yapma konusunda sabirli olanlara hastayim. Ben test yapmak icin catliyorum resmen
Ayy okadar sabirsizlandimda noldu stretsen test hep pik kaldi catlamadi biturlu gecen ayda salladim amannn dedim stressiz yaptim ilk defa catlamayi gordum ama deneyemedik buseferde sabirla beklicemm patlasin catlasin hihh

Ben de laboquickleri hunharca harcadım test sevdama.. bir dahaki ay sakinleşirim :)))
Bende ilk basladigimda adet bitiminden hemen sonra basladim taaaaa surekli pik kalana kadar bir hafta gunde bir sonra iki iki sonra dedigin gibi sakinlesiyorun icicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…