- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.681
Rabbim gonlune gore versin ins. Ben bu ay deneme yapma konusunda cok kararsizim. Yumurtlama gec olunca sanki kiz olucak gibi geliyo bana.Ayy okadar sabirsizlandimda noldustretsen test hep pik kaldi catlamadi biturlu gecen ayda salladim amannn dedim stressiz yaptim ilk defa catlamayi gordum ama deneyemedik buseferde sabirla beklicemm patlasin catlasin hihh
Rabbim sifa versin en kisa zamanda ins.Ben ılkte 50 kg dum 86 oldum ikincide rahatsizligimdan dolayı 47 kg hamile kaldım 87 oldum şuan 63 kg de kaldım daha gitmiyor istesem gider ama cortizon kullanıyorum günde 11 ilaçtan 7 ye düştü bole bugün de yazdırdım 16 kutu ilaç sağlık sağlık çok önemli
Canım Masallah baya kilo almıssın sonra nasıl ve ne kadar surede geri verdin. Gecmiş olsun bu arada Rabbim şifa versin inşallahBen ılkte 50 kg dum 86 oldum ikincide rahatsizligimdan dolayı 47 kg hamile kaldım 87 oldum şuan 63 kg de kaldım daha gitmiyor istesem gider ama cortizon kullanıyorum günde 11 ilaçtan 7 ye düştü bole bugün de yazdırdım 16 kutu ilaç sağlık sağlık çok önemli
Aminn benimki 2009 dan buyana canim genetik geçici bişey değil Allah razı olsunRabbim sifa versin en kisa zamanda ins.
Amin canım ilkinde 6 ayda cabucak gidiverdi diğeri 2 sene de gitti ikincisinde perhiz yptim ama 3 ayda gittiCanım Masallah baya kilo almıssın sonra nasıl ve ne kadar surede geri verdin. Gecmiş olsun bu arada Rabbim şifa versin inşallah
Yani 2 sene kg lu dolandım emzirme bitince perhiz ile gittiAmin canım ilkinde 6 ayda cabucak gidiverdi diğeri 2 sene de gitti ikincisinde perhiz yptim ama 3 ayda gitti
Aminhayirlisiyla pasan tutunmustur ins sana beta hcg baktirdinmi tekrar peki
Maşallah canımYani 2 sene kg lu dolandım emzirme bitince perhiz ile gitti
18-19 saat canım. Gece 12 de pikti sabaha karşı testi tekrarladığımda hafif silikti ondan sonra 8 gibi tekrar yaptığımda koyuydu artık orda bi kararsızlık oldu belki hatırlayan arkadaşlar vardır. Bende daha bi belirti yokCanım iki ilişki arası kac saat. Tahmini catlamadan kac saat önce ve kac saat sonra oldu. Benim ilk ve en yogun belirti kasık ve bel agrısıydı hemen denemenin ertesi günü basladı hala devam ediyor bulantım olmadı mide yanması oldu kızımda adet günü baslamıstı bulantı daha testle ogrenmeden
Amin hepimize Insallah Neden ogle dusundun ki diger kizlar ne dusunuyor bu konuda acabaa yumurtlamanin gec olmasi etkiliyormudur kiRabbim gonlune gore versin ins. Ben bu ay deneme yapma konusunda cok kararsizim. Yumurtlama gec olunca sanki kiz olucak gibi geliyo bana.
Herkeste aynı olmaz canım.inşallah saglıklı bir oglun olur18-19 saat canım. Gece 12 de pikti sabaha karşı testi tekrarladığımda hafif silikti ondan sonra 8 gibi tekrar yaptığımda koyuydu artık orda bi kararsızlık oldu belki hatırlayan arkadaşlar vardır. Bende daha bi belirti yok
Canım ben 3 cicek annesi ne de söyledim bence etkilemez ama kendi bilir yinede içine nasıl sinerseAmin hepimize Insallah Neden ogle dusundun ki diger kizlar ne dusunuyor bu konuda acabaa yumurtlamanin gec olmasi etkiliyormudur ki
Canim bi kararsiz kaldim ben ya. Erkek bebegi olanlar genelde hep erken yumurtlamis. Yarin 19. Gun olucak bide bu ay igne ilac kullandim. Offf kafam cok karisik.Canım ben 3 cicek annesi ne de söyledim bence etkilemez ama kendi bilir yinede içine nasıl sinerse
Kız onu nasıl beceriyon senKizzz siz kilo alıyorsunuz ne güzel bende almak isterdim ama almadigim gibi bide veriyorummm
O zaman deneme yapma canımCanim bi kararsiz kaldim ben ya. Erkek bebegi olanlar genelde hep erken yumurtlamis. Yarin 19. Gun olucak bide bu ay igne ilac kullandim. Offf kafam cok karisik.
Di mi en mantiklisi. Bu ay cok stres oldum icim bi huzursuz. Testlere devam edeyim bari kacin gun olucak kac gun surucek. Rabbim dogru yola sevk etsin bizi ins. Hepimiz dogru kararlar verelimO zaman deneme yapma canım
Aynen canım takibe devam et ama denemeDi mi en mantiklisi. Bu ay cok stres oldum icim bi huzursuz. Testlere devam edeyim bari kacin gun olucak kac gun surucek. Rabbim dogru yola sevk etsin bizi ins. Hepimiz dogru kararlar verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?