Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy okadar sabirsizlandimda noldu stretsen test hep pik kaldi catlamadi biturlu gecen ayda salladim amannn dedim stressiz yaptim ilk defa catlamayi gordum ama deneyemedik buseferde sabirla beklicemm patlasin catlasin hihh
Rabbim gonlune gore versin ins. Ben bu ay deneme yapma konusunda cok kararsizim. Yumurtlama gec olunca sanki kiz olucak gibi geliyo bana.

Rabbim sifa versin en kisa zamanda ins.

Canım Masallah baya kilo almıssın sonra nasıl ve ne kadar surede geri verdin. Gecmiş olsun bu arada Rabbim şifa versin inşallah

18-19 saat canım. Gece 12 de pikti sabaha karşı testi tekrarladığımda hafif silikti ondan sonra 8 gibi tekrar yaptığımda koyuydu artık orda bi kararsızlık oldu belki hatırlayan arkadaşlar vardır. Bende daha bi belirti yok

Rabbim gonlune gore versin ins. Ben bu ay deneme yapma konusunda cok kararsizim. Yumurtlama gec olunca sanki kiz olucak gibi geliyo bana.
Amin hepimize Insallah Neden ogle dusundun ki diger kizlar ne dusunuyor bu konuda acabaa yumurtlamanin gec olmasi etkiliyormudur ki

Herkeste aynı olmaz canım.inşallah saglıklı bir oglun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…