Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bi kararsiz kaldim ben ya. Erkek bebegi olanlar genelde hep erken yumurtlamis. Yarin 19. Gun olucak bide bu ay igne ilac kullandim. Offf kafam
Di mi en mantiklisi. Bu ay cok stres oldum icim bi huzursuz. Testlere devam edeyim bari kacin gun olucak kac gun surucek. Rabbim dogru yola sevk etsin bizi ins. Hepimiz dogru kararlar verelim
Kuzum zeynoda sanki oyle dediydi oda gec gormus piki ben mi karsitiriyorum acaba

Gecen ay bende erken yumurtlamistim ama kuruysum fitil.erken yumurtlatiyo bende onu kesfettim gecen ay ben 12.de yumurtaldim ama benim degisyo ya.ay ayi tutmuyo
Aslinda bu ay bende fitil kullandim ama hâlâ yumurtlama yok bende. Benim bu 3. Ayim testle. Benimde belli olmuyo. Bu defa adet olursam kafami baska seylerle mesgul edicem. Cok dusunuyorum gece gunduz okuyorum sayfalari. Takinti haline geldi bende.

Kac gunde bir adet oluyorsun canim. Kac gun suruyo
Normalde ben 28 gunde bir oluyorum ama bu ay 26gunde bir oldum bu benim 5 denememm olacak Allah nasip.ederse bende onceki denemzlerimde enfeksiyon varmis bende bu ay fitil kullandim ama kuruydum deneme yaptim ama icimde hep kurt var di keske diyodum takiyodum valla dua ettim keske bu ay tutmasa.diye bu ay hic birsey kullanmadan deneyecegim testlerle

Ins Rabbim rast getirir hayirli saglikli bi erkek evladin olur. Aminn

Bende alkali su incir havuc soda tuketmekten meyve vermeye baslicam

Kiz bende fitil kullandim adetten once bakalim eger yumurtlamassak demekki fitil yumurtlamiyor

14. Gun doktora sallana sallana takibe giderdim daha nasılsa 2,3 günüm var diye test bile yapmazdım hamile kaldıgım ayda 14. Gun gittim doktor dedi bu catlamak üzere zaten ikindin girmişim doktora ne sıvıya dikkat ettim ne test yaptım evden 1 bucuk 2 saat uzaklıktayım ayrıca kızımında yetişmesi gereken randevusu var neyse dedim denkgelmesse bu ay da denemem napalım dedim yemeye içmeye devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…