- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.721
Insallah canim ama Temmuzcular okarak pes etmeyin bence ❤❤❤Ben bu ay denemekten vaz gectim ya kesin en gec 2 gune pik yapar..
Ama senin ki erken olur ins.
#direntemmuzcuHeralde bi temmuzcu ben kaldim
Ozaman desteklerinizi bekliyorum Cumletenn#direntemmuzcu
Ayyy ins bizlerede nasip eder ins Rabbim14. Gun doktora sallana sallana takibe giderdim daha nasılsa 2,3 günüm var diye test bile yapmazdımhamile kaldıgım ayda 14. Gun gittim doktor dedi bu catlamak üzere zaten ikindin girmişim doktora ne sıvıya dikkat ettim ne test yaptım evden 1 bucuk 2 saat uzaklıktayım ayrıca kızımında yetişmesi gereken randevusu var neyse dedim denkgelmesse bu ay da denemem napalım dedim yemeye içmeye devam ettim
İnşallah canımAyyy ins bizlerede nasip eder ins Rabbim
iyi cnm cok suku beklemedeyim ben bugun 4. gunum gun sayiyorum 15 temmuzda test yapcam sen nasilsin nasil gidiyorrSlm kizlar ne alemdesiniz ses yok kimseden yumurta takibi yapanlar son durumlar ne?
Prensesim2016 canim keyifler nasil?
Hamile arkadaslar sizlerde durumlar nasil?
Ay hadi bakalım temmuz uğurlu gelir sana inşallah canımiyi cnm cok suku beklemedeyim ben bugun 4. gunum gun sayiyorum 15 temmuzda test yapcam sen nasilsin nasil gidiyorr
allah sifa versin gecmis olsun gercektende saglik cok onemli 3 gunndur geberiyorum resmen ya omrumde bole bisey gormedim bugun biraz daha iyim sukur kendine cok cok iyi bak olurmuYani 2 sene kg lu dolandım emzirme bitince perhiz ile gitti
anladim cnm amin insallah doktorun kim ogrenebilirmiyimAminİnşallah canım saol. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşalalh doktorum 7 gün sonra baktırmamı istedi
insallah canmAy hadi bakalım temmuz uğurlu gelir sana inşallah canım
Rabbim bu defa gonlune gore versin ins.iyi cnm cok suku beklemedeyim ben bugun 4. gunum gun sayiyorum 15 temmuzda test yapcam sen nasilsin nasil gidiyorr
Canim adet duzeni icin ne kullanmistin.14 canım. Normalde 16,17,18 leri bulurdu
Canim elinde test varsa bi tane aksam yap. Bir tane de yarin 11 de yap. Deneme yapmicaktin heralde.Eki Görüntüle 2285471
Yukardaki laboquick 12. Gün 21:30 da yapmıştım, bir alttaki predictor 12. Gün 21:30 yine.. en alttaki bu sabah 13. Gün 8:30 .. laboquickte daha koyu çıkıyor predictora göre.. bugün 13. Gün 27-29 günde 1 adet alıyorum. (Geçen ay 29 sürdü)
Elimde laboquick kalmadı predictor almıştım son günler için (laboquick dalgalanma yapıyor diye) ama predictor kullanan da yok çizgiler eşitlendikten ne kadar sonra silinir.. sanki bu akşam pik yapar gibi geldi.. yarın 14. Gün yarın akşam yapsam geç mi kalırım?
Aminn Allah razı olsun sanada şifa versin Rabbim tez vakte güzel haberler alalım inşeALLAHallah sifa versin gecmis olsun gercektende saglik cok onemli 3 gunndur geberiyorum resmen ya omrumde bole bisey gormedim bugun biraz daha iyim sukur kendine cok cok iyi bak olurmu
Mekan bulursam yapacağımCanim elinde test varsa bi tane aksam yap. Bir tane de yarin 11 de yap. Deneme yapmicaktin heralde.
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Tatil planin vardi heralde senin di mi yanlis mi hatirliyorum?Mekan bulursam yapacağımuzun yola denk gelirse yapamam
Evet canımHakkinda hayirlisi olsun canim. Tatil planin vardi heralde senin di mi yanlis mi hatirliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?