Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyy ins bizlerede nasip eder ins Rabbim

Slm kizlar ne alemdesiniz ses yok kimseden yumurta takibi yapanlar son durumlar ne?
Prensesim2016 canim keyifler nasil?
Hamile arkadaslar sizlerde durumlar nasil?
iyi cnm cok suku beklemedeyim ben bugun 4. gunum gun sayiyorum 15 temmuzda test yapcam sen nasilsin nasil gidiyorr

Yukardaki laboquick 12. Gün 21:30 da yapmıştım, bir alttaki predictor 12. Gün 21:30 yine.. en alttaki bu sabah 13. Gün 8:30 .. laboquickte daha koyu çıkıyor predictora göre.. bugün 13. Gün 27-29 günde 1 adet alıyorum. (Geçen ay 29 sürdü)
Elimde laboquick kalmadı predictor almıştım son günler için (laboquick dalgalanma yapıyor diye) ama predictor kullanan da yok çizgiler eşitlendikten ne kadar sonra silinir.. sanki bu akşam pik yapar gibi geldi.. yarın 14. Gün yarın akşam yapsam geç mi kalırım?

Canim elinde test varsa bi tane aksam yap. Bir tane de yarin 11 de yap. Deneme yapmicaktin heralde.

allah sifa versin gecmis olsun gercektende saglik cok onemli 3 gunndur geberiyorum resmen ya omrumde bole bisey gormedim bugun biraz daha iyim sukur kendine cok cok iyi bak olurmu
Aminn Allah razı olsun sanada şifa versin Rabbim tez vakte güzel haberler alalım inşeALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…