Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3 cicek annesi canım benimki de geç olmuştu denemeye yaptığım ay ondan öncekiler de iki üç gün önce pik olmustu
Bende tam senin eski yazilarini okuyordum yumurtlaman ne zaman olmus diye.
Kafam cok karisik akintim var kasik agrim var pik yok hâlâ. Sen kacinci gun gordun yumurtlamayi canim.

Canim adet duzeni icin ne kullanmistin.
Adet söktürücü kullandım canım adet olmak istedigim zamandan 10,11 gun önce baslıyordum ilaca 6 gun ilacı içiyordum (5 gunde olabilir tam hatırlayamadım) ilav bittikten 5 gun sonra adet oluyordum. Bende pko oldugu için sakınca olmuyordu ama siz doktora danısmadan almayın düzeninizi bozmayın isterseniz

Kilo almak zor iş mi az zorlasam yarına 1 kg almıs olarak uyanırım kız

Anladim canim cok sagol.

Hangini okudunuz canım buraya at da arkadaslar da faydalansın hatta hamilelerde okusun kolay ve saglıklı dogum için
Stres yapma dua et hergun ismi azam duasını oku hergun okuyabildigin kadar onu biz hep okuduk bende çok okudum araştırdım zor sıkıntılı iş rabbim hepinize kolaylık versin inşallah

Rabbim bu defa gonlune gore versin ins.
Bende iyiyim cok sukur. Bu ay denemekten vaz gectim takibe devam edicem.
amin amin cnm inss. kiz hani temuzdan umitliydin bu ay bizim ayimiz bence yola devam sen bilirsin ama o kadarda umutlarini temmuza baglamistin yani rabbim hayirlisiyla ins seninde gonlune gore verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…