- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.881
Yokk canim ben iptal etmedim azimle bekliyorumHey maşallah :) 1 haftadır giredim annemler kiz kardeslerim tatil derken bugün girebildim saatlerdir okuyorum bitti çok şükür. Temmuz denemeleri iptal olmuş hayırlısı olsun hakkımızda ben de 2 3 güne adet olurum bakalım artik yumurtlamayı beklicem
Ben hala kararsiz takiliyorum. Son ana kadarda belli olmaz işimYokk canim ben iptal etmedim azimle bekliyorum
Aynen canım herkes herkes için canı gönülden istiyor bende öyle düşünüyorumOyle oluyor ya o tipler var ne yazik ki kendi yengem oglu oldu cin takvimine gore yapmistim dedi niye demedin dedim biliyorusndur diye dusundum diyo sen bi soyle belki bilmiyorum dimi ama o yuzden burasi cok guzel herkes ne bilirse soyluyor kendilerine ister gibi istiyor ben oyle hissediyorum
Canim Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun belki catlamayi yakalayinca fikrini degistirirsinBen hala kararsiz takiliyorum. Son ana kadarda belli olmaz işim
Olabilir valla benim isim hic belli olmazCanim Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun belki catlamayi yakalayinca fikrini degistirirsin❤❤❤
Canim sende perhiz yapiyormusun alkali su falan soda iciyormusunBen hala kararsiz takiliyorum. Son ana kadarda belli olmaz işim
Valla perhiz olayi 3 4 gun olur heralde cunku dun gece oldu. Ama ben perhize cok takilmiyorum. Perhizle kalanda var. Perhiz olmadan olanda var. Soda kahve cok iciyorum. Ama alkali su icmiyorum. Biz musluk suyu iciyoruz hazir su icmek aklima gelmiyo inan ki.Canim sende perhiz yapiyormusun alkali su falan soda iciyormusun
Kizz ingiliz karbonatli su iste ama sodanin icinde de var bi karbonat yaziyor sodayi cogalt gunde iki uc kez ic bide esine takviye yapiyormusun onada bol soda icir keciboynuzu ozuu sabah aksamValla perhiz olayi 3 4 gun olur heralde cunku dun gece oldu. Ama ben perhize cok takilmiyorum. Perhizle kalanda var. Perhiz olmadan olanda var. Soda kahve cok iciyorum. Ama alkali su icmiyorum. Biz musluk suyu iciyoruz hazir su icmek aklima gelmiyo inan ki.
Canim esim keci boynuzu ozu iciyo gunluk 2 soda 2 buyuk fincan turk kahvesi .Kizz ingiliz karbonatli su iste ama sodanin icinde de var bi karbonat yaziyor sodayi cogalt gunde iki uc kez ic bide esine takviye yapiyormusun onada bol soda icir keciboynuzu ozuu sabah aksam
Hadi insallahhh rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinCanim esim keci boynuzu ozu iciyo gunluk 2 soda 2 buyuk fincan turk kahvesi .
Ben nisan ayinda denemistim canim adetin sonuna dogru kahverengi leke gelmeye basladigi zaman test yaptim hatta yumurtlama zamanina kadar negatifti yani yumurtlama belirtisi olmadi ama sen dene herkesde farkli olabilir ❤❤❤❤Kızlar peki sizce testler adet bitiminde bir yumurtlamanın olduğunu ve yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterebilir mi? Direk adet biter bitmez yapsak T değeri koyu mu çıkar nolur? Nasıl anlarız
Kızlar peki sizce testler adet bitiminde bir yumurtlamanın olduğunu ve yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterebilir mi? Direk adet biter bitmez yapsak T değeri koyu mu çıkar nolur? Nasıl anlarız
Kizlar sormak.istedigim bir sey var simdi yumurtlamaniza 5 yada 6 gun var ozamanmi basliyor yavas yavas kasik agrisi yoksa yumurtlama gunumu benim yumurtlamaya 6 gun var die hesapliyorum ama bugun sag kasigimda batma oluyor ara ara ❤
Kötü bir şey olsa söylerlerdi, sağlıkçılar en kötüsünü düşünür. Diyabetik anne bebeğinde olur diye seni kontrol edeceklerdir iyice. İnşallah güzel havadisler alırsın, Allah bebeğini korusunKizlar mrb yeni geldim hastahaneden kafam cok karisik ultrasyondaki bayan bebegin karin cevresinin buyuk oldugunu soyledi cok ilerideymis ama bunun ne demek oldugunu tam aciklamadi gecen haftalarda seker yuklemesi yapmislardi sonuclar normal cikmisti ve bugun pazartesi yine yapicaz dedi eger sonuclar normal cikarsa korkulcak bisey yok dedi ama kafamda soru isareti karin buyuk olmasi bebegin iri oldugunumu yoksa bi saglik sorunumu oldugunu gosteriyo onu bilmiyom lutfen yardimci olun bilgisi olan varmi bu konuda
Amin canim cumlemizinkini insHadi insallahhh rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin❤❤❤❤
Canim gonlunu ferah tut bisey cikmaz Allah in izniyle. Zaten bisey olsa soylerlerdi.Kizlar mrb yeni geldim hastahaneden kafam cok karisik ultrasyondaki bayan bebegin karin cevresinin buyuk oldugunu soyledi cok ilerideymis ama bunun ne demek oldugunu tam aciklamadi gecen haftalarda seker yuklemesi yapmislardi sonuclar normal cikmisti ve bugun pazartesi yine yapicaz dedi eger sonuclar normal cikarsa korkulcak bisey yok dedi ama kafamda soru isareti karin buyuk olmasi bebegin iri oldugunumu yoksa bi saglik sorunumu oldugunu gosteriyo onu bilmiyom lutfen yardimci olun bilgisi olan varmi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?