- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.901
Sagol canim inan soz konusu evlat olunca oyle endiseleniyorki insan ama arastirdigim kadariyla karin cevresi kilosunu belirliyormus galiba allah hepimizin bebegini evladini korusun boyle durumlarda kizmis erkekmis cok kiziyo insan kendine en onemlisi saglik ondan otesi yokKötü bir şey olsa söylerlerdi, sağlıkçılar en kötüsünü düşünür. Diyabetik anne bebeğinde olur diye seni kontrol edeceklerdir iyice. İnşallah güzel havadisler alırsın, Allah bebeğini korusun
Kesinlikle oyle canim. Evet erkek cocuk cok istiyoruz ama Rabbim neyi laik gorurse basimizin ustunde yeri var. En onemlisi saglikli olmasi tabiki. Senin yavrunda saglikli bisekilde dogar ins.Sagol canim inan soz konusu evlat olunca oyle endiseleniyorki insan ama arastirdigim kadariyla karin cevresi kilosunu belirliyormus galiba allah hepimizin bebegini evladini korusun boyle durumlarda kizmis erkekmis cok kiziyo insan kendine en onemlisi saglik ondan otesi yok
Sen eczaneden karbonat al her gun 2 bardak suya 1 er cay kasıgı atıp içsen bile yeter ihmal etme onu canımCanim esim keci boynuzu ozu iciyo gunluk 2 soda 2 buyuk fincan turk kahvesi .
Ben yaptırdım 21 mm de en gec 22 mm de catlar, 1 gunde 1 mm ile 3 mm arası büyür yumurtaKızlar yumurta takibi yaptıran oldu mu doktora, 17-18 mm yumurta ne kadar zamanda çatladı? Yolda olduğum için test yapamıyorum bugün.. öğlen yaptığımda 2. Çizgi silikti hala, dünkü artış devam ediyor silik ama diğer günlere göre daha koyu
Tamam canim yarin sabah alayim.Sen eczaneden karbonat al her gun 2 bardak suya 1 er cay kasıgı atıp içsen bile yeter ihmal etme onu canım
Ben yaptırdım 21 mm de en gec 22 mm de catlar, 1 gunde 1 mm ile 3 mm arası büyür yumurta
Senin bence pazar gece yarısı yada sanaha dogru catlar. Cumartesi 19 olur pazar 21 olur işte pazar gece gibi yada sabaha karsı 22 olur catlarO zaman rahat 1 gün daha var 18 mm için
Oyle mi hemen basliyorum o zaman canim.3 cicek annesi canım birde ben musluk suyu içtigim zamanlarda ph ım 4.5 cıkmıstı. Hazır su ve karbonatlı su içtigim zamanlarda 7.5 a yukseldi
Iliskiden nekadar once verdiin canimKızlar önce yazdım ama gene yazayım ben eşime denemeden önce kan verdirdim. Kimin kanı yeniyse o baskın olur diyordu bende denemek istedim aklınızda olsun
Bunu denicemmmsahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Zeyno19 canim Birde kasik agrisinda sag tarafimda bugun batmaya basladi batma hissimi oluyor hangi taraftan yumurta olursa gecen ayda sagdi ondan oncekilerde sol tarafa oluyorduIliskiden nekadar once verdiin canim
Canım yanılmıyorsam kasımda verdi ya tam hatırlamıyorum şuan. Ama söyle bişey okudum kan verildiğinde en az 6 hafta gecmesi gerekiyormuş kanın yenilenmesi ve yeni kanın oturması için buna göre en az 1 bucuk ay öncesinden ayarlama yapılabilirIliskiden nekadar once verdiin canim
Sagdan yumurtluyorsun o zaman canımZeyno19 canim Birde kasik agrisinda sag tarafimda bugun batmaya basladi batma hissimi oluyor hangi taraftan yumurta olursa gecen ayda sagdi ondan oncekilerde sol tarafa oluyordu
Dene gitsinBunu denicemmm
Sagol canim inan soz konusu evlat olunca oyle endiseleniyorki insan ama arastirdigim kadariyla karin cevresi kilosunu belirliyormus galiba allah hepimizin bebegini evladini korusun boyle durumlarda kizmis erkekmis cok kiziyo insan kendine en onemlisi saglik ondan otesi yok
Senin bence pazar gece yarısı yada sanaha dogru catlar. Cumartesi 19 olur pazar 21 olur işte pazar gece gibi yada sabaha karsı 22 olur catlar
Valla onu yeni duydum sendenCanım yanılmıyorsam kasımda verdi ya tam hatırlamıyorum şuan. Ama söyle bişey okudum kan verildiğinde en az 6 hafta gecmesi gerekiyormuş kanın yenilenmesi ve yeni kanın oturması için buna göre en az 1 bucuk ay öncesinden ayarlama yapılabilir
Dene gitsin
Yok ben hic adet baslama zamanı catlama yaşamadım hep degişti. Muhtemelen 14. Gun Gece catlar ozamancanım aynen,
23 haziran akşam 7 de ilk regl kanaması az az gelmişti, bugün 13. Gün o günü 1. Gün sayarsak,geçen ay 29 gün sürdü(ilaç kullanınca 1-2 gün gecikiyor) normalde 27-28 günde 1 oluyorum.. şimdi pazar çatlarsa 15. Gün oluyor geç yumurtlama mı olur?
Bir de adet başlangıcı saatlerinde çatlama olur diyorlar doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?