Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sagol canim inan soz konusu evlat olunca oyle endiseleniyorki insan ama arastirdigim kadariyla karin cevresi kilosunu belirliyormus galiba allah hepimizin bebegini evladini korusun boyle durumlarda kizmis erkekmis cok kiziyo insan kendine en onemlisi saglik ondan otesi yok

Kesinlikle oyle canim. Evet erkek cocuk cok istiyoruz ama Rabbim neyi laik gorurse basimizin ustunde yeri var. En onemlisi saglikli olmasi tabiki. Senin yavrunda saglikli bisekilde dogar ins.

Ben yaptırdım 21 mm de en gec 22 mm de catlar, 1 gunde 1 mm ile 3 mm arası büyür yumurta

Bunu denicemmm

Iliskiden nekadar once verdiin canim
Canım yanılmıyorsam kasımda verdi ya tam hatırlamıyorum şuan. Ama söyle bişey okudum kan verildiğinde en az 6 hafta gecmesi gerekiyormuş kanın yenilenmesi ve yeni kanın oturması için buna göre en az 1 bucuk ay öncesinden ayarlama yapılabilir

canım aynen,
Senin bence pazar gece yarısı yada sanaha dogru catlar. Cumartesi 19 olur pazar 21 olur işte pazar gece gibi yada sabaha karsı 22 olur catlar

23 haziran akşam 7 de ilk regl kanaması az az gelmişti, bugün 13. Gün o günü 1. Gün sayarsak,geçen ay 29 gün sürdü(ilaç kullanınca 1-2 gün gecikiyor) normalde 27-28 günde 1 oluyorum.. şimdi pazar çatlarsa 15. Gün oluyor geç yumurtlama mı olur?
Bir de adet başlangıcı saatlerinde çatlama olur diyorlar doğru mu?

Valla onu yeni duydum senden keske daha once bileydim hayirlisi artik elimizdekilerle idare edecez bu ay tutmazssa kan verdiririm bende hayirlisi

Yok ben hic adet baslama zamanı catlama yaşamadım hep degişti. Muhtemelen 14. Gun Gece catlar ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…