Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Kan verme derken baya fazla mı kan verdi, kızılay gibi, yoksa 1-2 tüp mü tahlil için olanlardan??
Rus takviminde eşim en son yenilenen ama

Benim deneme dogum gunumden 3 gun sonra oldu yani en son ben yeniliyordum kanı ondam öncede sezeryan oldum gene benim kan oturmuş kandı bende dedim eşim kan versin denedik tuttu diyesiye onunki tazelensin. Dogum ameliyat gibi durumlarda yenileme degişiyor o yuzden Rus takvimine inanmıyorum

Ben de 2015 de sezeryan oldum, şimdi kan yenilenmem 3 yıl sonra 2018 de mi oldu?? (Normalde 2017 gözüküyordu benimki, eşimin de 2017 de ama benden 6 ay sonra.. o yüzden en son onunki değişti diyordum)

Ben de 2015 de sezeryan oldum, şimdi kan yenilenmem 3 yıl sonra 2018 de mi oldu?? (Normalde 2017 gözüküyordu benimki, eşimin de 2017 de ama benden 6 ay sonra.. o yüzden en son onunki değişti diyordum)
Evet 2018 de yenilenmiş. Eşin de ameliyat falan olmadıysa 2017 yenilenmişse bu durumda en son seninki yenilenmiş

Yumurtlamaya 2 gun kala fitili birakiyorum adet bitimi basliyoruz herhangi bir enfeksiyon varsa gebelihe engeldir ama ben bunlari denedigim zamanlar hamile kalamadim biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…