Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Miratech ovulasyon testi aldım ç nöbetçi eczaneden K Khvekokusu20 artık sana yorumlatırım 2 gün.. rus takvimi de gitti elimden, eşim de moralimi bozdu bizim 2. De kız olcak boşa uğraşıyosun dedi, hiç bir bilimsel tutarlılığı yok şu yaptıklarının dedi (kendi kız istiyor ya)
Bi çin takvimi tutuyor, diyet de öyle aman aman değil 1 aydır limonlu soda içip yoğurt peynir yemedim..2 hafta da zorla eşime keçiboynuzı özü içirdim , sigara kullanıyor neyine yarayacak bilmiyorum
Umutsuzluğa düştüm.. hakkımda hayırlısı..

Canım eslerin tutumu cok önemli bence neden moralini bozuyor ki senin ya sen bosver takma onu nerden biliyormuş kız olacagını. Benim eşimde sigara içiyor bizde diyete dikkat etmedik takılma onlara. Testlerine bakarız yorumlarız canım sen şu akıntı olayını hallet gerisini takma ha şunu da söyleyim ben doktoruma sordum bu yöntemi evet dogru dedi

Umutsuzluga dusme canim ❤❤mumkun oldugunca catlamaya yakin denemeler olursa rabbimde nasip ederse olur insallah bol bol dua et ve kalbini bozma allah buyuk ❤❤❤

Niye özellikle söylüyorum esimde etki yaptı ondan ise yarıyor kocanız sizi biraz yoracak ama ona da katlaninn kizzz
Valla onun belli kullanma vakitleri var canım ilişkiye bir hafta kala özellikle yapmak istedim bi Keresinde ama mümkün degil içmedi bende özünü yada pekmezini verdim

Eki Görüntüle 2285797

Testim pik yapmış öğlen silikti , 13. Gün 23:38 testim pik.. şimdi 4 saat arayla yapmaya başlayayım mı? Yarın gece geç olmaz değil mi? K Khvekokusu20
Sıvı alımına dikkat ettin mi. İlk kez mi test yapıyorsun piklerin ne kadar sürüyor biliyor musun? Birde her zaman testleri yaptıktan 10 dk sonra cek at beklesin

Sıvı alımına dikkat ettin mi. İlk kez mi test yapıyorsun piklerin ne kadar sürüyor biliyor musun

Yolda içecek kahve içtim ama su içmedim 3-4 saattir tuvalete çıkmamıştım.. ilk kez yapıyorum, karnım da ağrıyor.. şimdi gece 4 te test yapacağım ama şimdi su içip yatayım mı?

Yolda içecek kahve içtim ama su içmedim 3-4 saattir tuvalete çıkmamıştım.. ilk kez yapıyorum, karnım da ağrıyor.. şimdi gece 4 te test yapacağım ama şimdi su içip yatayım mı?
Ne içtiginin önemi yok su cay kahve meyve sebze corba bunlar hep sulu bunlara dikkat et. Şimdi yarım bardak su iç yat 3 saat sonra tekrar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…