- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.941
Evet zamanlama önemli canimTakvimler faso fiso iç rahatlatma aslında, kafa karıştırmaya gerek yok zamanlama şansı arttıran
Canım eslerin tutumu cok önemli bence neden moralini bozuyor ki senin yaMiratech ovulasyon testi aldım ç nöbetçi eczanedenK Khvekokusu20 artık sana yorumlatırım 2 gün.. rus takvimi de gitti elimden, eşim de moralimi bozdu bizim 2. De kız olcak boşa uğraşıyosun dedi, hiç bir bilimsel tutarlılığı yok şu yaptıklarının dedi (kendi kız istiyor ya)
Bi çin takvimi tutuyor, diyet de öyle aman aman değil 1 aydır limonlu soda içip yoğurt peynir yemedim..2 hafta da zorla eşime keçiboynuzı özü içirdim , sigara kullanıyor neyine yarayacak bilmiyorum
Umutsuzluğa düştüm.. hakkımda hayırlısı..
Benim koca içmedi onu kızSöylemiştim daha önce ama yine söyleyeyim kizlar hiç kullanıyoruz demiyorsunuz keçi boynuzu kurunu yapın kaynatıp icirin kocalariniza
Umutsuzluga dusme canim ❤❤mumkun oldugunca catlamaya yakin denemeler olursa rabbimde nasip ederse olur insallah bol bol dua et ve kalbini bozma allah buyukMiratech ovulasyon testi aldım ç nöbetçi eczanedenK Khvekokusu20 artık sana yorumlatırım 2 gün.. rus takvimi de gitti elimden, eşim de moralimi bozdu bizim 2. De kız olcak boşa uğraşıyosun dedi, hiç bir bilimsel tutarlılığı yok şu yaptıklarının dedi (kendi kız istiyor ya)
Bi çin takvimi tutuyor, diyet de öyle aman aman değil 1 aydır limonlu soda içip yoğurt peynir yemedim..2 hafta da zorla eşime keçiboynuzı özü içirdim , sigara kullanıyor neyine yarayacak bilmiyorum
Umutsuzluğa düştüm.. hakkımda hayırlısı..
Niye özellikle söylüyorum esimde etki yaptı ondan ise yarıyor kocanız sizi biraz yoracak ama ona da katlaninn kizzzBenim koca içmedi onu kızbi sabah içti öğürerek cıktı evden bidaha tövbe
Valla onun belli kullanma vakitleri var canım ilişkiye bir hafta kala özellikle yapmak istedim bi Keresinde ama mümkün degil içmedi bende özünü yada pekmezini verdimNiye özellikle söylüyorum esimde etki yaptı ondan ise yarıyor kocanız sizi biraz yoracak ama ona da katlaninn kizzz
Ayyy esim hayatta icmez ogle bi ara alalim dedim asla yememde icmemde dedi neyse ozunu yiyor onada raziyimSöylemiştim daha önce ama yine söyleyeyim kizlar hiç kullanıyoruz demiyorsunuz keçi boynuzu kurunu yapın kaynatıp icirin kocalariniza
Benimki zorluk cıkaracak gibi yaptı ama ben carlayınca sesini cıkaramadıKız benimki herşeyi yaptı ha gikini bile çıkarmadı
Sıvı alımına dikkat ettin mi. İlk kez mi test yapıyorsun piklerin ne kadar sürüyor biliyor musun? Birde her zaman testleri yaptıktan 10 dk sonra cek at beklesinEki Görüntüle 2285797
Testim pik yapmış öğlen silikti , 13. Gün 23:38 testim pik.. şimdi 4 saat arayla yapmaya başlayayım mı? Yarın gece geç olmaz değil mi? K Khvekokusu20
Sıvı alımına dikkat ettin mi. İlk kez mi test yapıyorsun piklerin ne kadar sürüyor biliyor musun
Nasıl etki kızzBenden söylemesi açık açık söylüyorum etkili yapıyor kullanıp kullanmamak sizlere kalmis
Aslında tadı kötü değil ki ne öyle demişBenimki zorluk cıkaracak gibi yaptı ama ben carlayınca sesini cıkaramadıbi tek bu keci boynuzunu içmedi hamile kalınca bana bidaha bu eve asla keci boynuzu girmeyecek dedi
Ne içtiginin önemi yok su cay kahve meyve sebze corba bunlar hep sulu bunlara dikkat et. Şimdi yarım bardak su iç yat 3 saat sonra tekrar yapYolda içecek kahve içtim ama su içmedim 3-4 saattir tuvalete çıkmamıştım.. ilk kez yapıyorum, karnım da ağrıyor.. şimdi gece 4 te test yapacağım ama şimdi su içip yatayım mı?
İlişki daha uzun sürüyor diyiimmNasıl etki kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?