- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.181
Oo bagiriyor hemde cnm
Sampiyonlugun hayirli bir erkek evlatla mujdelensin insallahhh aminnnn aminnnn aminnnn ❤❤❤❤❤❤❤Sonu guzel olsun ins. Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin. Aminn
Hadiii insallahhh allah gonlundekini nasip etsinn canimmCarsamba falan baslarim canm c.tesi yada pazar yumurtamam lazimincir yemeye baslicamm etki ediyor bende
Aminnn hepimizin ınsallhHadiii insallahhh allah gonlundekini nasip etsinn canimm❤❤❤
Canim iste ciplak gozle anca goruyom. Bide hic koyulasma olmadi. 2 gunde bi tik da olsa koyulasmasi lazimben hic goremdim 2. Cizgiyi fotoda cikmadi sanirim cnm ciplak gozle fark ediliyor herhalde
bakmaktan gozlerim sasi oldu neredeyse cnm fotoda gorunmuyorrki 2. cizgii
Olmasi lazimdi bu kadar silik beklemiyordum acikcasi hayirlisi olsun canm insallh koyulasir adette gecikti zatenCanim iste ciplak gozle anca goruyom. Bide hic koyulasma olmadi. 2 gunde bi tik da olsa koyulasmasi lazim
Evet her acidan cektim yok cikmiyo.bakmaktan gozlerim sasi oldu neredeyse cnm fotoda gorunmuyorrki 2. cizgii
hayirlisi canim ya sikma canini ins vardir inssCanim iste ciplak gozle anca goruyom. Bide hic koyulasma olmadi. 2 gunde bi tik da olsa koyulasmasi lazim
Amin canim. Rabbim ne nasip ederse basim ustunehayirlisi canim ya sikma canini ins vardir inss
uzuldum ya inss koyulasirrrEvet her acidan cektim yok cikmiyo.
Hayirlisi ins.uzuldum ya inss koyulasirrr
Peki adet gunun ne zaman canim gectimi pekiCanim iste ciplak gozle anca goruyom. Bide hic koyulasma olmadi. 2 gunde bi tik da olsa koyulasmasi lazim
Evet canim gecen ayin 17 sinde olmustum. Ama benim yumurtlama gec oldu. Bugun catladiktan sonra 12.gunPeki adet gunun ne zaman canim gectimi peki
Sabah 11 de canim aslında deneme yapacaktım ama takip et dedilerMaşallah canım.. kaçta gördün piki planın nedir?
Sabah 11 de canim aslında deneme yapacaktım ama takip et dediler
Her ay değişiyor bu ay 17. Gun oldu
Acaba takip in amacı nedir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?