Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canim aynen oyle catlama aninda icerde hazir olan spermlerin tutma ihtimali cok yuksek. Ins gonlune gore olur canoomm

Hımmm o zaman girmemiş olabilirler canım doğrudur sabah mı vermiştin.. Sabah vermişsen öğleden sonra çıkardı demek ki grmemişler
Evet canım sabah 9da verdim
İdarda aldı onun sonuç çıkmış ama beta hcgyi girmemişler çokk merak ediyorum

Amin canım cümlemiz için
Ama T çizgisi C 'den daha koyu aşırı koyulaştı bundan daha fazla koyu olmazki benim bildiğim C'den daha koyu olmalıymış T zaten çok koyu
Canım ben karıştırdım aşırı pik olmuş masallah hiç böyle koyuluk görmedim inşallah tutar

Canım ben karıştırdım aşırı pik olmuş masallah hiç böyle koyuluk görmedim inşallah tutar

Sağol canımm amin hayırlısı olsun inşÂllah hepimiz için hani testten önceki o 2 saatte bişey içmiyoruzya ben öncesinde 1-2 bardak su içiyorum o 2 saatlik sürede tabi tuvalete bi kez gidiyorum daha sonra testi yapacağım zaman çok az idrar kalıyo onunla yapıyorum testi doğru yapıyorum dimi

Doğru canım maşallh benm pik böyle olmuyo sen dört geceyi değerlendir

Doğru canım maşallh benm pik böyle olmuyo sen dört geceyi değerlendir

Testten teste de farkeder canım bide yapılış şekli vs hepsi etkiler diye düşünüyorum
Eşim dün yoldan geldiği için hemen yatmıştı dün gece değilde bu sabah değerlendirmiştik en son. Şimdi yine yattı işimiz yine sabaha kaldı sabah tam 1 gün geçmiş oluyo
Senin nasıl durumun şuan sende erkek istiyosun dimi bende kız Allah sağlıkla gönlümüzdekilere kavuştursun

Evet sabah idrariyla yapilmaz.
Diger turlu test yapmadan once mesane bosaltilmali 1 bardak su icip sonra 2 yada 3 saat sonra test yapilmali

Benimde test yapmadan önce mesanem boş oluyo o kadar boşki zaten çok az idrarla yapıyorum testi ama tutmuyodum

Canım benm iki oğlum var cok şükür kızım olsun cok istiyorum ben 23.07 gecesi 01 gibi değerlendirdim bıraktım 25.07 de akşamı akıntım geldi bakalım tutacak mı hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…