- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.881
Canım ben deneme yaptım beklemedeyim :) bakalım ne olacakKızlarr nasılsınız ne var ne yok
Evet canim aynen oyle catlama aninda icerde hazir olan spermlerin tutma ihtimali cok yuksek. Ins gonlune gore olur canoommKız çok istiyorum aslında ama hani ilişkiyi bırakırsam yumurtlamayı kaçırmaktan korkuyorum ☹bi yandanda diyorumki nasıl olsa cinsiyet işi de nasip eğer kaderimde olacaksa kız olur bide şunu düşündüm çatladıktan sonra ilişki olsa bile sonuçta çatlama öncesinden kalan spermler içerde madem yaşıyorsa onlarında dölleme ihtimali var ☺
Evet canim aynen oyle catlama aninda icerde hazir olan spermlerin tutma ihtimali cok yuksek. Ins gonlune gore olur canoomm
Evet canım sabah 9da verdimHımmm o zaman girmemiş olabilirler canım doğrudur sabah mı vermiştin.. Sabah vermişsen öğleden sonra çıkardı demek ki grmemişler
Ben ters bakmışım c t karıştırmışım bu kadar pik yapanı ilk kez gördümNasıl pik yapmamış ultra pik olmus
Canım ben karıştırdım aşırı pik olmuş masallah hiç böyle koyuluk görmedim inşallah tutarAmin canım cümlemiz için
Ama T çizgisi C 'den daha koyu aşırı koyulaştı bundan daha fazla koyu olmazkibenim bildiğim C'den daha koyu olmalıymış T zaten çok koyu
Canım ben karıştırdım aşırı pik olmuş masallah hiç böyle koyuluk görmedim inşallah tutar
Doğru canım maşallh benm pik böyle olmuyo sen dört geceyi değerlendirSağol canımm amin hayırlısı olsun inşÂllah hepimiz için♥ hani testten önceki o 2 saatte bişey içmiyoruzya ben öncesinde 1-2 bardak su içiyorum o 2 saatlik sürede tabi tuvalete bi kez gidiyorum daha sonra testi yapacağım zaman çok az idrar kalıyo onunla yapıyorum testi doğru yapıyorum dimi
Canim o surede idrarida tutmak gerek. Beklemis idrar olmaliDoğru canım maşallh benm pik böyle olmuyo sen dört geceyi değerlendir
Aaa bilmiyorum sadece sabah idrarıyla yapılmamalı diye biliyorum arkadaş dikkate alsın mademCanim o surede idrarida tutmak gerek. Beklemis idrar olmali
Doğru canım maşallh benm pik böyle olmuyo sen dört geceyi değerlendir
Evet sabah idrariyla yapilmaz.Aaa bilmiyorum sadece sabah idrarıyla yapılmamalı diye biliyorum arkadaş dikkate alsın madem
Oncesinde idrari yapip 1 bardak su icip beklemek lazim arada idrar yapilmamali ki beklemis idrar olsun.
Canim senin de benimnki gibi uzun surecek belli. Benimde boyle cok koyu pik oluyo 2 gun suruyo 3. Gun sabah catliyoBu detayı bilmiyordum iyiki söyledin kuzum
Bakalım böyle yapınca sonucum ne olacak
Evet sabah idrariyla yapilmaz.
Diger turlu test yapmadan once mesane bosaltilmali 1 bardak su icip sonra 2 yada 3 saat sonra test yapilmali
Canım benm iki oğlum var cok şükür kızım olsun cok istiyorum ben 23.07 gecesi 01 gibi değerlendirdim bıraktım 25.07 de akşamı akıntım geldi bakalım tutacak mı hakkımızda hayırlısıTestten teste de farkeder canım bide yapılış şekli vs hepsi etkiler diye düşünüyorum
Eşim dün yoldan geldiği için hemen yatmıştı dün gece değilde bu sabah değerlendirmiştik en son. Şimdi yine yattı işimiz yine sabaha kaldısabah tam 1 gün geçmiş oluyo
Senin nasıl durumun şuan sende erkek istiyosun dimi bende kızAllah sağlıkla gönlümüzdekilere kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?