- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.841
Benim için farketmez canım ama kız olsun isterim kızıma arkadas ama Allah bilirBen kız istiyorum ama bakalım tutacak mıSen erkek istiyorsun herhalde canım
Hayırlısı canım benm de iki oğlum var önce kardeş sonra arkadaşlar cok güzel oluyo aynı cinsiyet iki oğlum olunca eşim sana da bi arkadaş kız evlat olur belki dedik niyetlendik üçüncüye ne olursa artık hayırlı evlat olsunlar ötesi yokBenim için farketmez canım ama kız olsun isterim kızıma arkadas ama Allah bilir
Aynen canım bende ondan ikisi aynı cinsiyet olsun istiyorumHayırlısı canım benm de iki oğlum var önce kardeş sonra arkadaşlar cok güzel oluyo aynı cinsiyet iki oğlum olunca eşim sana da bi arkadaş kız evlat olur belki dedik niyetlendik üçüncüye ne olursa artık hayırlı evlat olsunlar ötesi yok
Amin inşallah senin kızının olma tarihleriyle Benin bu deneme tarihleri aynı benim iki oğlumda geç döllenme ikisinde yumurta çatladıktan iki gün sonra olmuş doktorumun demesi pürüzden ben silikleşmeler de deneme yapmadım zaten bu ay ilk bakalım nasip olur mu bilmemAynen canım bende ondan ikisi aynı cinsiyet olsun istiyorumtabi hayırlısı rabbim hayırlısını nasip etsin
Sen nasıl değerlendrimsitin canım tam anlamadım oğullarında...yanş silik oldu sonraki 2gün mü olduAmin inşallah senin kızının olma tarihleriyle Benin bu deneme tarihleri aynı benim iki oğlumda geç döllenme ikisinde yumurta çatladıktan iki gün sonra olmuş doktorumun demesi pürüzden ben silikleşmeler de deneme yapmadım zaten bu ay ilk bakalım nasip olur mu bilmem
Çarşamba silikti Perşembe sabaha karşı değerlendirmiştikSen nasıl değerlendrimsitin canım tam anlamadım oğullarında...yanş silik oldu sonraki 2gün mü oldu
Üç gün önce ilişki yok erkek bebekte perhiz önemli sende silindiği günü değerlendirmişsin belki erkek gelir kız benek için silindiği günü değerlendirmemek lazım diyorlar ama bilemedim kafam iyice karıştıSen nasıl değerlendrimsitin canım tam anlamadım oğullarında...yanş silik oldu sonraki 2gün mü oldu
Ben erkek olsun illa demiyprım canımÜç gün önce ilişki yok erkek bebekte perhiz önemli sende silindiği günü değerlendirmişsin belki erkek gelir kız benek için silindiği günü değerlendirmemek lazım diyorlar ama bilemedim kafam iyice karıştı
Hımmm bende su sekilde yaptım öncesinde yazmıstım kopyalayım...Çarşamba silikti Perşembe sabaha karşı değerlendirmiştik
Yok anladım ihtimal var diyorumBen erkek olsun illa demiyprım canım
Ne perhiz ne bir sey canım ahahaha benimki olsum 2. Hayırlısıyla sağlıklıca tamamBen erkek olsun illa demiyprım canım
Hımmm evet o ihtimal hep varYok anladım ihtimal var diyorum
Çift çizgi çıktı mı canım testte... Sen nasıl değerlendirdinBende erkek bebek istiyorum Allah nasip ederse inşaAllah kan verdim sonuç yarın alacağım
Senin bu performans la tutmama ihtimali düşük Canım maşallah hayırlı evlat olsun başını ortasını sonunu iyi değerlendirmişsinHımmm bende su sekilde yaptım öncesinde yazmıstım kopyalayım...
Bu da şöle oldu
23temmuz pozitife yakındı değerlendirdik
24temmuz pikti degerlemdirdik
25temmuz pik devam etti ama aksama silindi değerlendrk
26temmuz silindi değerlendirdk
27temmuz silik çizgi koyu gbi geldi bana yine değerlendir dediler değerlendirdik
28temmuz değerlendir dediler yne değerlendirdik
Not.: gına geldiydi artık ahahaha kızımda 4gün de bitti bunda 6gün değerlendirdik yaw
O sonradan silikleşir yine koyu gbi olan çizgş yüzünden bana herkes riske atma değerlendir ddi. İşte artık rahatım bundam sonra beklemedeyim.
Bana sorsan ben 25inde yumurtladım. Akıntı agrı dan anladığım kadarıyla. Diğerleri boşuna gibiydi ama yinede değerlendirildik işte.. Gerisi Allaha kalmıs
Evet çok silik bi çizgi gördümÇift çizgi çıktı mı canım testte... Sen nasıl değerlendirdin
Hayırlısı canım erkek tutma ihtimalin yüksek sağlıklı evlat olsunEvet çok silik bi çizgi gördüm
Benimkisi geç döllenme oldu
Adete 1 hafta kala korunmadk planlamış bi gebelik değil aslında süpriz oldu
Şuan günüm 9 gün geçti
Yarın sonucu alıcam inşaAllah bakalım hayrlıs
Erkek bebek olsun diye özel bişey yapmadım
1 kızım var şuan 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
Ama takdir Allahın sağlıklı olsunda❤
Sizin pik.kac gun yada kac saat surdu canim
Amin inşaallah hayırlısı olsunSenin bu performans la tutmama ihtimali düşük Canım maşallah hayırlı evlat olsun başını ortasını sonunu iyi değerlendirmişsin
Canim 2 gun surebilir. Cok sık yapmana gerek yok. Ha erkek bebek icin olsaydi sık sık yap derdim. Bosuna harcama testlerini.Benimki 13.günde pik oldu canım bugün 14.gün ve sık sık test yapıyorum ama hala pik ne zaman çatlatacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?