Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim için farketmez canım ama kız olsun isterim kızıma arkadas ama Allah bilir
Hayırlısı canım benm de iki oğlum var önce kardeş sonra arkadaşlar cok güzel oluyo aynı cinsiyet iki oğlum olunca eşim sana da bi arkadaş kız evlat olur belki dedik niyetlendik üçüncüye ne olursa artık hayırlı evlat olsunlar ötesi yok

Aynen canım bende ondan ikisi aynı cinsiyet olsun istiyorum tabi hayırlısı rabbim hayırlısını nasip etsin

Aynen canım bende ondan ikisi aynı cinsiyet olsun istiyorum tabi hayırlısı rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin inşallah senin kızının olma tarihleriyle Benin bu deneme tarihleri aynı benim iki oğlumda geç döllenme ikisinde yumurta çatladıktan iki gün sonra olmuş doktorumun demesi pürüzden ben silikleşmeler de deneme yapmadım zaten bu ay ilk bakalım nasip olur mu bilmem

Sen nasıl değerlendrimsitin canım tam anlamadım oğullarında...yanş silik oldu sonraki 2gün mü oldu

Sen nasıl değerlendrimsitin canım tam anlamadım oğullarında...yanş silik oldu sonraki 2gün mü oldu
Üç gün önce ilişki yok erkek bebekte perhiz önemli sende silindiği günü değerlendirmişsin belki erkek gelir kız benek için silindiği günü değerlendirmemek lazım diyorlar ama bilemedim kafam iyice karıştı

Ben erkek olsun illa demiyprım canım

Çarşamba silikti Perşembe sabaha karşı değerlendirmiştik
Hımmm bende su sekilde yaptım öncesinde yazmıstım kopyalayım...

Bu da şöle oldu
23temmuz pozitife yakındı değerlendirdik
24temmuz pikti degerlemdirdik
25temmuz pik devam etti ama aksama silindi değerlendrk
26temmuz silindi değerlendirdk
27temmuz silik çizgi koyu gbi geldi bana yine değerlendir dediler değerlendirdik
28temmuz değerlendir dediler yne değerlendirdik
Not.: gına geldiydi artık ahahaha kızımda 4gün de bitti bunda 6gün değerlendirdik yaw
O sonradan silikleşir yine koyu gbi olan çizgş yüzünden bana herkes riske atma değerlendir ddi. İşte artık rahatım bundam sonra beklemedeyim.
Bana sorsan ben 25inde yumurtladım. Akıntı agrı dan anladığım kadarıyla. Diğerleri boşuna gibiydi ama yinede değerlendirildik işte.. Gerisi Allaha kalmıs

Senin bu performans la tutmama ihtimali düşük Canım maşallah hayırlı evlat olsun başını ortasını sonunu iyi değerlendirmişsin

Çift çizgi çıktı mı canım testte... Sen nasıl değerlendirdin
Evet çok silik bi çizgi gördüm
Benimkisi geç döllenme oldu
Adete 1 hafta kala korunmadk planlamış bi gebelik değil aslında süpriz oldu
Şuan günüm 9 gün geçti
Yarın sonucu alıcam inşaAllah bakalım hayrlıs

Erkek bebek olsun diye özel bişey yapmadım
1 kızım var şuan 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
Ama takdir Allahın sağlıklı olsunda

Hayırlısı canım erkek tutma ihtimalin yüksek sağlıklı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…