- 6 Mayıs 2016
- 9.195
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.901
Canim senin de benimnki gibi uzun surecek belli. Benimde boyle cok koyu pik oluyo 2 gun suruyo 3. Gun sabah catliyo
Neyse bisey olmaz bi dakini dedigim gibi yap canim.Benimde test yapmadan önce mesanem boş oluyo o kadar boşki zaten çok az idrarla yapıyorum testiama tutmuyodum
Canım benm iki oğlum var cok şükür kızım olsun cok istiyorum ben 23.07 gecesi 01 gibi değerlendirdim bıraktım 25.07 de akşamı akıntım geldi bakalım tutacak mı hakkımızda hayırlısı
Benim de adetlerim duzensiz ben gec yumurtluyorum ama. Yok canim kiminin erken 3 4 saatte catlar kiminin 2 gun surer. Erken catlamasida iyi degil piki kacirabiliyorlarAy inşallah benimde öyle olur benim adet döngüm 30-35 gün arasıdır senin kaç peki o yüzden mi böyle geç çatlıyorilk piki 13.gün görmüştüm, yarın 15.gün
İnşallah canım 22 Temmuz da 23 te Salı gecesi test yaptım pike yakındı şaat 1 de değerlendirdik ertesi günde pikdevam etti Perşembe silikleşmeye başladı akşam üzeri akıntım geldiSende bendensinay amin inşâAllah bide kızımız olur sağlıkla yani senin 25 temmuzda mı yumurtlaman oldu? Testte pikle anladın dimi ama peki ne zaman silikleşti çatladı?
İnşallah canım 22 Temmuz da 23 te Salı gecesi test yaptım pike yakındı şaat 1 de değerlendirdik ertesi günde pikdevam etti Perşembe silikleşmeye başladı akşam üzeri akıntım geldi
Benim de adetlerim duzensiz ben gec yumurtluyorum ama. Yok canim kiminin erken 3 4 saatte catlar kiminin 2 gun surer. Erken catlamasida iyi degil piki kacirabiliyorlar
Aynen öyle ana acaba dememek lazım dua etmek lazım bende burda öğrendiğim kadarıyla arkadaşlar destek oldu sağ olsunlar benim oğlum da çarşamba silikleşti Perşembe sabaha karşı değerlendirmiştik tuttu çatlayınca tutma ihtimali cok yüksek benm de pek ümidim yok bu aydan sen değerlendir bence nasipte ne varsa o gelecekHmmm yani pikten sonra denemeyi bıraktınbenim akıntım hiç kesilmiyor
Geçen ay adetimin 13 , 17 ve 18.günlerinde denemiştim tutmadı o yüzden bu ay daha sık deneyeyim dedim silikleşip devam etsem bile önceden kalan spermler içerde oluyodur diye ümit ediyorum. Evet bende kız evlat çok istiyorum ama kendimede diyorumki amaan Allah yazmışsa olacak zaten ben uğraştığım için değil Allah yazdığı için oluyo sonuçta
Aynen öyle ana acaba dememek lazım dua etmek lazım bende burda öğrendiğim kadarıyla arkadaşlar destek oldu sağ olsunlar benim oğlum da çarşamba silikleşti Perşembe sabaha karşı değerlendirmiştik tuttu çatlayınca tutma ihtimali cok yüksek benm de pek ümidim yok bu aydan sen değerlendir bence nasipte ne varsa o gelecek
amin ins canimcimmmAminn Allah razı olsun Rabbim seninde gönlünce nasip etsin kaderine oğlan anası olmayı yazsin hayirla sağlıkla Rabbim sabır versin tez vakitte de nasip etsin
adet olmayi bekliyorummKızlarr nasılsınız ne var ne yok
Kuzum bi arkadasin birisi maydonuz suyu icmisti hic denedinmiadet olmayi bekliyorumm70. günden selam olsunnn
unutmusum onu ya cnmm adet sokturucu iciyomm olmadi yarin bunuda deniyim hatirlatman iyi oldu cok sagolll uzulme seninde hakkinda hayirli olani olur. ins bak once hamile kalmak icin cirpiniyodum simdide adet olabilimek icin kendimi yirtiyorumm maaleseff hersey istedigimiz gibi olmuyabiliyorrrKuzum bi arkadasin birisi maydonuz suyu icmisti hic denedinmi
Aynenn canim sende uzme kendini sende yarin yap maydonoz suyunu ins istegin gibi kirmizilari gorursun ben boyle olunca kendimi teselli etmek icin daha vakti saati var deyip bekliyorum en iyi tevekkul etmek yoksa elden baska birsey gelmiyor malesefunutmusum onu ya cnmm adet sokturucu iciyomm olmadi yarin bunuda deniyim hatirlatman iyi oldu cok sagolll uzulme seninde hakkinda hayirli olani olur. ins bak once hamile kalmak icin cirpiniyodum simdide adet olabilimek icin kendimi yirtiyorumm maaleseff hersey istedigimiz gibi olmuyabiliyorrr
Belliydi zaten goguslerim kasiniyo diyodun. Canin sagolsun.An itibariyle kirmizilari gordumm bir deneme daha bosa gitti malesef
AynennBelliydi zaten goguslerim kasiniyo diyodun. Canin sagolsun.
Be heyecan yaratıyorlarsa de miEvet canım sabah 9da verdim
İdarda aldı onun sonuç çıkmış ama beta hcgyi girmemişler çokk merak ediyorum
Sende mi 2.ciyi istiyorsun canımBe heyecan yaratıyorlarsa de mibnde merak ettttiiiiiinmmnnmm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?