- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.861
Eger bir barkod ya da hasta no gbi bir sey verdiler se netten öğrenebilirsinEvet çok silik bi çizgi gördüm
Benimkisi geç döllenme oldu
Adete 1 hafta kala korunmadk planlamış bi gebelik değil aslında süpriz oldu
Şuan günüm 9 gün geçti
Yarın sonucu alıcam inşaAllah bakalım hayrlıs
Erkek bebek olsun diye özel bişey yapmadım
1 kızım var şuan 2 yaşında birde oğlum olsa ne güzel olur
Ama takdir Allahın sağlıklı olsunda❤
Biliyorum canım fotoğrafını çektim nosunun ama sonuç çıkmamış yarın gitmeden bakıcam internettenEger bir barkod ya da hasta no gbi bir sey verdiler se netten öğrenebilirsin
aynen cnmmInsallah canm akisina birak cumaya kadar
şekerim 110 dan 90 düsmus normal bi deger yani suaN tarlusal kullNiyomm sokturucu olarak bi sokuluyumde hicbisi istemiuirummAmin inşallah saol canım duan için ben ikinci oğluma kalmadan önce senin gibiydim yedi ay da üç kere adet oldum oda hapla sonra oğluma hamile kaldım stres yapma şekerine baktır ben glifor kullandım o düzene soktu hemen hamile kaldım oğlum 14 aylık cok şükür
Canim 2 gun surebilir. Cok sık yapmana gerek yok. Ha erkek bebek icin olsaydi sık sık yap derdim. Bosuna harcama testlerini.
Canim senin zaten bugun attigin iki testte pik ti esitlenince yada siliklesince catlamis oluyor diye biliyorum ❤Benimki 13.günde pik oldu canım bugün 14.gün ve sık sık test yapıyorum ama hala pik ne zaman çatlatacak merak ediyorum
Canim senin zaten bugun attigin iki testte pik ti esitlenince yada siliklesince catlamis oluyor diye biliyorum ❤
Aynrn canim c cizgisi testin dogru calisip calismadigini gosteriyor t c den koyu olunca pik oluyor hafif siliklesince catlamis oluyor diyor lar burdaki arkadaslar ❤Evet canım dünkülerde pikti silikleşme heralde T çizgisinde olacakC çizgisi zaten değişmiyor bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşÂllah
Sağlık ocago hastaneye gönder iyor girer onlar aksamda olsa yerinde olsam bakardımBiliyorum canım fotoğrafını çektim nosunun ama sonuç çıkmamış yarın gitmeden bakıcam internetten
Saat 17.00 da kapanıyor şu saatten sonra girmezler anca sabah açılınca girerler
Sağlık ocağında verdim bu arada
Burda halk sağlık laboratuvarı var oraya yolluyorlar canım baktım yeni ama yokSağlık ocago hastaneye gönder iyor girer onlar aksamda olsa yerinde olsam bakardım
Aminn Allah razı olsun Rabbim seninde gönlünce nasip etsin kaderine oğlan anası olmayı yazsin hayirla sağlıkla Rabbim sabır versin tez vakitte de nasip etsinselam kızlarr nasilsinizz hepimiz tesyler denemeler nasil gidiyorrallahim.hepinizin gonlune gore versin insallah rabbim bizleri o duygudan mahrum.birakmasinn hepimiz birgun oğlan anneleri olcaz insallah semra arkadssimizda kiz annesi olcak diye gobek atcagi gunleri gorruruz ins beni soracak olursaniz bende hersey ayniii kizlar ilac etkisini ne zaman gosterir bilemiyorum yarisina geldim ilacin ama en ufak dahi bi sancim yok hic adet olcak gibi degilim sanki gecici menopozdayimm ya artik oyle hissediyorum kendimi kotu olmaya basliyorumm akintim adet bittigi gunden beridir çok varr sanki yumurtam hergun catliyorr gibi hic kuru degilum surekli camasir degistiriyom rabbim yuzume gulsede hayirli olsni nasip etse artik imtihanim cok zor kizlar cok yoruldummm ya buda ilk dusugum gibi olursa ilac kullaniyom adet oldum.sandim ilkinde ama aksama dogru dusuk yapmistimm o zamanda adet sokturuculerr dogum kontrolll haplari ile zar zor kanamam baslamisti bi turlu olmiyodumm ya yine aynisi basima gelirse diye dusunuyorum artikkk eskidende bu ilaci ictigim gunler olmustuuu daha 2 3 tane hapim varken adet oluyodumm ama 2 3 gundur iciyorummm tıkk yokkk
Canim catlama anini yakalamak icin. Oncesini degerlendirmiyoruz biz catladiginda degerlendiriyoruz ki erkek spermler once dollensin diye.Öyle mi diyosun cano peki erkek bebek için niye sık yapılıyordu? Ben pikten kaç saat sonra çatlama oluyo aslında onu tespit etmek için yapıyorum
Nasıl pik yapmamış ultra pik olmusBen de kız isteyenlerdenim Canım daha pik yapmamış bence sen test yapmaya devam et gece 11 gibi yap ona göre hareket edersin Rabbim gönlümüz de kini nasip eylesin
Gliyor az kalmis sık test yap gülüm 4 saatte birKizlar az once yaptığım test
Canim catlama anini yakalamak icin. Oncesini degerlendirmiyoruz biz catladiginda degerlendiriyoruz ki erkek spermler once dollensin diye.
Hımmm o zaman girmemiş olabilirler canım doğrudur sabah mı vermiştin.. Sabah vermişsen öğleden sonra çıkardı demek ki grmemişlerBurda halk sağlık laboratuvarı var oraya yolluyorlar canım baktım yeni ama yok
Orasıda 5 te kapanıyor
Yinede ara ara bakarım inşaAllah dediğin gibidir girerler
Ben de kız isteyenlerdenim Canım daha pik yapmamış bence sen test yapmaya devam et gece 11 gibi yap ona göre hareket edersin Rabbim gönlümüz de kini nasip eylesin
Yok canim senin gonlunden kiz geciyo ama erkek olsada farkezmez diyosun o yuzden bu gece ve catladiktan sonra 2 gun dahaHa anladım o yönden diyosun peki ben silikleşme görünce ilişkiyi bırakmammı lazım ama 2-3 gün daha denemeyi düşünüyorum nasipte varsa olur zaten
Yok canim senin gonlunden kiz geciyo ama erkek olsada farkezmez diyosun o yuzden bu gece ve catladiktan sonra 2 gun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?