Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Genelde tüp bebek aşılama yapanların sonucları bu kadar erken çıkıyor diye biliyorum
Canim Bosa yorum yapicak degilim. Gorenler var bizde soyluyoruz olabiliyo yani. Konu sahibi K Khvekokusu20 da gormus 9. Gun. Bir kac kisi daha var.

Son düzenleme:
meraba kizlar evet ben ayin 14 unde iliski oldu adate 1gun kala yaptim test pozitif cikti sonra adet olmam gereken gun dundu bekledim neolur neolmaz bugun sabah test yaptim tekrar pozitif cikti yani hamileyim teste gore ama 2hftalik suan...doktora gitcem ama biraz zman gecsin dedim cok yeni daha

Canim sen 14. Gun gordun cizgiyi eminim bir kac gun oncesi de yapsan cikardi. Cunku belirgin testin. Ins saglikki hayirli bi erkek evladin olur. Aminn

Gözün aydın canım gonlunden geçen olur insallah

Degerlendirdigin gunlerin testleri varmi canim neler yaptin testin nasilken yaptim burda bazi kisiler bende olmak uzere catladiginda tutmadi bir kac aydir

Degerlendirdigin gunlerin testleri varmi canim neler yaptin testin nasilken yaptim burda bazi kisiler bende olmak uzere catladiginda tutmadi bir kac aydir
Ben daha oncede sormusumm bu soruyu eski msjlara bakarken anladim kusura bakma canim uykusuzluk ve yorgunluktan pardon tekrarda silemedim yazdigim msj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…