Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
yok yapmadim 8de yaptim siliklesmisti 11de iliski oldu...aslinda es geccektik bu ayi ama esim biraz kizdi testlere fln oyuzden degerlendirdik
8 de yaptığın teste cok sivi alimi yapmistin dimi sivi etkileyip acilma olmus olabilir belki siviya dikkat edip yapsaydin bi test daha acilmayi net anlardik hakkinda hayirlisi olsun cnm rabbim oglunu nasip etsin sana ve bizlere

8 de yaptığın teste cok sivi alimi yapmistin dimi sivi etkileyip acilma olmus olabilir belki siviya dikkat edip yapsaydin bi test daha acilmayi net anlardik hakkinda hayirlisi olsun cnm rabbim oglunu nasip etsin sana ve bizlere
insallh hayirlisi artik bakalim inslh saglikli hayirli evlatlarmiz olsun.

kizlar ilacm bitti adet olmadimmm dizcede tuhaf dimi su maydanozuda yapmayi unituyorum gun icindeee cumaya olmazsam bukez devlete gideyim bi onlar baksin diyorum niye boyle oluyor inanin gram stres uzuntude yokk hepsini icimden salmisim disari ama bi su icimden adet cikmiyo disariii

Canim Bosa yorum yapicak degilim. Gorenler var bizde soyluyoruz olabiliyo yani. Konu sahibi K Khvekokusu20 da gormus 9. Gun. Bir kac kisi daha var.
Evet bende 9. Gün ilk idrarım olmadığı halde çift çizgi görmüştüm testlerimi burda paylaşmıştım zaten

iwashereonce canim nasilsin sesin soluğun çıkmıyor iyisindir inşeAllah doğuma cokmu daha
Canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür epeydir bayağı yoğun geçti günler fazla giremedim
Doğuma aslında bir ay var ama benim kalp sorunu devam ediyor
Kardiyalog doğum tek çözüm dediği için 2 hafta sonra doktorun doğumu başlatma ihtimali var
Son hazırlıklarla uğraşıyorum bende
Sen nasılsın? Deneme yapmaya başladın mı?

Iyiyim canom sen nasilsin. Masallah yumurtlaman cok duzenli ilerlemis. Ins once hamilelik sonrada bebeginin kiz oldugunun haberini aliriz.

Geçmiş olsun sağlıkla kavuş yavruna inseAllah yok daha bn baslamadim

Iyiyim canom sen nasilsin. Masallah yumurtlaman cok duzenli ilerlemis. Ins once hamilelik sonrada bebeginin kiz oldugunun haberini aliriz.

Hamdolsun bende iyiyim benim oğlan terlemiş yine suya sokucam şimdi
Benim evim serin olmasına rağmen çabuk terliyor öyle fazla koşturmamasına rağmen.. bide alnı yüzü boynu falanda hep isilik olmuş
Amin cano inşâAllah bende senin hamile kalıp erkek evlat haberini alırım

Silikleştiğini günlerindemi değerlendirdin Canım.

Evet canım 15 ve 16.günde de oldu ama 12.günden önce başlamamıştım
12-13-14-15-16 denedik
Bu ay ağırlık verdim yumurtlamayı geçen ay kaçırmıştım
Ben de 23 gecesini değerlendirip bıraktım 25 de yumurtlama oldu ama tutmadı sanırım kız Nebil istiyorum Rabbim nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…