- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.961
Amin canim.yok ya yapmistm cikmamistiinsallahh aminn..
seninde gonlundeki olsun insallh canim
onemli degil canim..genede merak ettgnz bsey varsa sorablrsnzBen daha oncede sormusumm bu soruyu eski msjlara bakarken anladim kusura bakma canim uykusuzluk ve yorgunluktan pardon tekrarda silemedim yazdigim msj
Canim pazar son yaptigin testten sonra test yaptin mi testin ne durumdaydi gördün mu yoksa test yapmayi biraktin mionemli degil canim..genede merak ettgnz bsey varsa sorablrsnz
yok yapmadim 8de yaptim siliklesmisti 11de iliski oldu...aslinda es geccektik bu ayi ama esim biraz kizdi testlere fln oyuzden degerlendirdikCanim pazar son yaptigin testten sonra test yaptin mi testin ne durumdaydi gördün mu yoksa test yapmayi biraktin mi
8 de yaptığın teste cok sivi alimi yapmistin dimi sivi etkileyip acilma olmus olabilir belki siviya dikkat edip yapsaydin bi test daha acilmayi net anlardik hakkinda hayirlisi olsun cnm rabbim oglunu nasip etsin sana ve bizlereyok yapmadim 8de yaptim siliklesmisti 11de iliski oldu...aslinda es geccektik bu ayi ama esim biraz kizdi testlere fln oyuzden degerlendirdik
insallh hayirlisi artik bakalim inslh saglikli hayirli evlatlarmiz olsun.8 de yaptığın teste cok sivi alimi yapmistin dimi sivi etkileyip acilma olmus olabilir belki siviya dikkat edip yapsaydin bi test daha acilmayi net anlardik hakkinda hayirlisi olsun cnm rabbim oglunu nasip etsin sana ve bizlere
Tm canim aklima takilan olursa sorarimonemli degil canim..genede merak ettgnz bsey varsa sorablrsnz
Evet bende 9. Gün ilk idrarım olmadığı halde çift çizgi görmüştüm testlerimi burda paylaşmıştım zatenCanim Bosa yorum yapicak degilim. Gorenler var bizde soyluyoruz olabiliyo yani. Konu sahibi K Khvekokusu20 da gormus 9. Gun. Bir kac kisi daha var.
Canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür epeydir bayağı yoğun geçti günler fazla giremedimiwashereonce canim nasilsin sesin soluğun çıkmıyor iyisindir inşeAllah doğuma cokmu daha
İyiyim canım idare ediyorum 35. Haftamdayım doğuma çok az kaldıK Khvekokusu20 canm sende be var ne yok doğum ne zmn senin hayırlısıyla.iwashereonce cnm sende çoktan yoksun doğum ne zmn inş. Herşey yolunda inşallah
Aynen canım bende piki göremedimCanm kagit testlerde pik olan yok yada kurduğu icin solmuslar toplu degilde tek olarak cektigin var mi kagitta son testi bide çubuk testi bugun mu yaptin
Canim nasilsin. Burda gordugume sevindigim insanlardan birisin. Bayagidir girmiyodun. Ins bi sıkinti yoktur.Evet bende 9. Gün ilk idrarım olmadığı halde çift çizgi görmüştüm testlerimi burda paylaşmıştım zaten
Iyiyim canom sen nasilsin. Masallah yumurtlaman cok duzenli ilerlemis. Ins once hamilelik sonrada bebeginin kiz oldugunun haberini aliriz.Günaydın hanımlar Rabbim hepinize sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin, banada sağlıklı kız evlat☺ 3 cicek annesi nasılsın canom?
Benim testlerin son hali böyle en son test dün yaptım 5 gün boyunca hergün denedik
Hayırlısı takdir Allah'tan...
Eki Görüntüle 2294479
Geçmiş olsun sağlıkla kavuş yavruna inseAllah yok daha bn baslamadimCanım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür epeydir bayağı yoğun geçti günler fazla giremedim
Doğuma aslında bir ay var ama benim kalp sorunu devam ediyor
Kardiyalog doğum tek çözüm dediği için 2 hafta sonra doktorun doğumu başlatma ihtimali var
Son hazırlıklarla uğraşıyorum bende
Sen nasılsın? Deneme yapmaya başladın mı?
Iyiyim canom sen nasilsin. Masallah yumurtlaman cok duzenli ilerlemis. Ins once hamilelik sonrada bebeginin kiz oldugunun haberini aliriz.
Silikleştiğini günlerindemi değerlendirdin Canım.Hamdolsun bende iyiyimbenim oğlan terlemiş yine suya sokucam şimdi
Benim evim serin olmasına rağmen çabuk terliyor öyle fazla koşturmamasına rağmen.. bide alnı yüzü boynu falanda hep isilik olmuş
Amin cano inşâAllah bende senin hamile kalıp erkek evlat haberini alırım
Silikleştiğini günlerindemi değerlendirdin Canım.
Ben de 23 gecesini değerlendirip bıraktım 25 de yumurtlama oldu ama tutmadı sanırım kız Nebil istiyorum Rabbim nasip ederseEvet canım 15 ve 16.günde de oldu ama 12.günden önce başlamamıştım
12-13-14-15-16 denedik
Bu ay ağırlık verdim yumurtlamayı geçen ay kaçırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?