- 6 Mayıs 2016
- 9.195
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.981
Ben de 23 gecesini değerlendirip bıraktım 25 de yumurtlama oldu ama tutmadı sanırım kız Nebil istiyorum Rabbim nasip ederse
Yani teorilere göre oğlan olurSlm kizlar benim anlamadigim şu ki : mesela asilama tedavisinde önce olgunlasmis yumurta catlama ignesi yapilip 36saat sonra catladiktan sonra asilama yapiliyor. Bende bu ay asilama yaptiricam ozaman oglan mi olur büyük ihtimal.cünkü asilama oncesi 3 gun cinsel pehriz veriliyor
Hayırlı evlat olsun inşallah güzel sonuçlar olur yani öyle olsa erkek bebek isteyenlerin hepsi aşılama yaptırırdı tamamen nasipSlm kizlar benim anlamadigim şu ki : mesela asilama tedavisinde önce olgunlasmis yumurta catlama ignesi yapilip 36saat sonra catladiktan sonra asilama yapiliyor. Bende bu ay asilama yaptiricam ozaman oglan mi olur büyük ihtimal.cünkü asilama oncesi 3 gun cinsel pehriz veriliyor
Bende kürtaj oldum beş ay oldu bu ay denemeye başladık ama erken bıraktım yani hissediyorum olmadığını nasip artık bende önümüzdeki ay hepsini değerlendirmeyi düşünüyorum yumurtlama günlerinin kaderimiz de ne varsa o olur biz napsak boşBende kız istiyorum ama Rabbim'den sağlıklı hayırlı olanı diliyorum hangisini takdir etmişse artık...kürtaj olduktan sonra öyle günlere falan takılmıyorum artık. Allah hayırlısını nasip etsin . Tutmadığını nerden anladın canım?
Kız canım ikinciSenin kızmı? ilk çocuğun mu
Hayırlı evlat olsun inşallah güzel sonuçlar olur yani öyle olsa erkek bebek isteyenlerin hepsi aşılama yaptırırdı tamamen nasip
Benim de iki oğlum var ben de üçüncü yü kız istiyorum nasip bakalımEvet canim aslinda benim bir oglum var .gerci ilk cocuk oldugu icin cinsiyet farkezdi. Simdi 2.cocuk icin ugrasiyorum. Tabiki ilk arzum saglikli sihatli olmasi. Ama bir dilek hakkim varsa oglan isterim. Ama cinsiyetci oldugumdan degil.eger ilk cocugum kiz olsaydi kiz isterdim. Erkeğe erkek _kıza kız kardeş iyi olur derler. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Benim de iki oğlum var ben de üçüncü yü kız istiyorum nasip bakalım
Bende kürtaj oldum beş ay oldu bu ay denemeye başladık ama erken bıraktım yani hissediyorum olmadığını nasip artık bende önümüzdeki ay hepsini değerlendirmeyi düşünüyorum yumurtlama günlerinin kaderimiz de ne varsa o olur biz napsak boş
Korunduk Canım zaten ben de çok geç adet gördüm 70. Gün geldi adetim 2,5 ay öyle geçti doktor üç adet sonra deneme yapabilirsin demişti bakalım nasibiniz de ne zaman varsaAynen öyle canım ya sanada geçmiş olsun Rabbim tekrar aynı şeyi yaşatmasın zor yaşayan bilirkürtajdan sonra korundunmu peki? Benim topiğimde bir bayan var hamileydi bebeğini kaybetti kürtaj oldu kürtaj kanaması bittikten sonra hiç korunmadı hemen başlamış benden sonra kürtaj oldu ama adetini bile görmeden hamile kaldı:)
Nasibin önüne geçilmiyo
İnşallah canım hayırlısıRabbim gönlünden geçeni sağlikla sihatle versin insallah
hayir olmadm doktorada gitmedim maydanozuda yapmadmm cnm
Ilaclarin bitti mi peki canmhayir olmadm doktorada gitmedim maydanozuda yapmadmm cnm
biteli 3 gun olduuuIlaclarin bitti mi peki canm
Cnm maydanozu dene haftasonu olmazsan pazartesi dr gidersin cok uzadi cunkubiteli 3 gun olduuu
sanci oluyirum bugun cnm evt farkindayim cok uzadi maydonuzu yaparimda icememektenn korkuyomm bitki cayini icsem oda etki etmezmiii acabaCnm maydanozu dene haftasonu olmazsan pazartesi dr gidersin cok uzadi cunku
Sifa niyetine icmeye calis canm papatya biberiye de olabilir ama maydonoz daha etkili gibi geldi bana yada öncesinde ictiklerimde tetikledi ayni gun adet oldumsanci oluyirum bugun cnm evt farkindayim cok uzadi maydonuzu yaparimda icememektenn korkuyomm bitki cayini icsem oda etki etmezmiii acaba
bilmem cnm artik ya nasip diyorumm 75 gun adet olmamak nasil bisi deseniz cok ama cok zor hormonlarim alt ust oldu ya yarin yada pzt hastaneye gitmeyi dusumuyorum artik uzun bi sure adet olmadigim icin kendimi menopoza girmis hissediyorum cok takmiyorum artikk umrum bile olmuyorrrSifa niyetine icmeye calis canm papatya biberiye de olabilir ama maydonoz daha etkili gibi geldi bana yada öncesinde ictiklerimde tetikledi ayni gun adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?