- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.001
canm belki daha onvede sordum aama bu maydonuz suyu sicajmi iciliyo sogukmu ona gore icim simdi yaptim bib5 daka dinlenmesini bekliyorumSifa niyetine icmeye calis canm papatya biberiye de olabilir ama maydonoz daha etkili gibi geldi bana yada öncesinde ictiklerimde tetikledi ayni gun adet oldum
Canm icebildigin sıcaklikda icebilriisn zaten 1 lt yapip gun içinde icin deniyor en ilk bardağı ılık ictim geri kalanini 2-3 saat icinde bitirmistim zaten sifa olur insallhcanm belki daha onvede sordum aama bu maydonuz suyu sicajmi iciliyo sogukmu ona gore icim simdi yaptim bib5 daka dinlenmesini bekliyorum
sagol cnm allah razi olsun inssCanm icebildigin sıcaklikda icebilriisn zaten 1 lt yapip gun içinde icin deniyor en ilk bardağı ılık ictim geri kalanini 2-3 saat icinde bitirmistim zaten sifa olur insallh
Slm kizlar benim anlamadigim şu ki : mesela asilama tedavisinde önce olgunlasmis yumurta catlama ignesi yapilip 36saat sonra catladiktan sonra asilama yapiliyor. Bende bu ay asilama yaptiricam ozaman oglan mi olur büyük ihtimal.cünkü asilama oncesi 3 gun cinsel pehriz veriliyor
ALLAH bilir kuzum ya bence bunların hepsi boş insan bişeyi deneyince sanki onu öyle yaptığı için istediği oldu zannediyo ama halbuki nasibi öyle olduğu için oluyodoğacak olanları Allah yaratmış sonuçta cinsiyetleri belli. Ha işe yarayan durumlar olabilir ama neticede nasipten ötesi yok. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinde cinsiyeti çok düşünmüyorum artık (ama kız olursa sevincim 100'e katlanır o ayrı tabi)
bendemi canm hayır maalesef yaptim sma yarim bardaktan fazla icemefim cok kotuydu kalaninida doktumBi gelisme var mi canm
Keske içmeyi deneseydin yaa aynen sogandan kotu ama yapacak birsy yokk hayirlisi ne diyimmbendemi canm hayır maalesef yaptim sma yarim bardaktan fazla icemefim cok kotuydu kalaninida doktumicilecek gibi degildi sogandan daha kotuydu dun gecede bitki cayi icmistim ama nafile hicbisi etki etmiyo vendee
Canım daha önce yazmistim yine eklim buraya en az senin kadar istiyorum adet olmani. Sonuçta faydalı bi bitki yapılmış denenmiş ilaç değil zarari olmaz bunu da yap lutfenbendemi canm hayır maalesef yaptim sma yarim bardaktan fazla icemefim cok kotuydu kalaninida doktumicilecek gibi degildi sogandan daha kotuydu dun gecede bitki cayi icmistim ama nafile hicbisi etki etmiyo vendee
bendemi canm hayır maalesef yaptim sma yarim bardaktan fazla icemefim cok kotuydu kalaninida doktumicilecek gibi degildi sogandan daha kotuydu dun gecede bitki cayi icmistim ama nafile hicbisi etki etmiyo vendee
hayirlisi artk sagol cnm yarin gidiyimmi hastaneye valla perisan oldum artik gidip gelmektenKeske içmeyi deneseydin yaa aynen sogandan kotu ama yapacak birsy yokk hayirlisi ne diyimm
yain anck. kekigi alirim ama onun da tadi kotudur simdi ya aspirine gelcek olursak ben zaten kan pihtilasmam oldugu icin coraspin kullaniyom ayni dimi odaaCanım daha önce yazmistim yine eklim buraya en az senin kadar istiyorum adet olmani. Sonuçta faydalı bi bitki yapılmış denenmiş ilaç değil zarari olmaz bunu da yap lutfen
Canım kekik suyu çok iyi hemen sokturuyo diyolar. 1 buçuk litre suya 1 buçuk yemek kaşığı kekik kaynat tam soğumadan ilk sıcağı çıkınca ılık ilik iç pesine de 2 aspirin iç. Aspirin de kan sulandırır dene bunu bugun bence
sagolasin cnm dusunmen yeterliiBunu özelden atacaktım kübra ya atamadım bi trlu iyi olmuş canım attigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?