Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sifa niyetine icmeye calis canm papatya biberiye de olabilir ama maydonoz daha etkili gibi geldi bana yada öncesinde ictiklerimde tetikledi ayni gun adet oldum
canm belki daha onvede sordum aama bu maydonuz suyu sicajmi iciliyo sogukmu ona gore icim simdi yaptim bib5 daka dinlenmesini bekliyorum

canm belki daha onvede sordum aama bu maydonuz suyu sicajmi iciliyo sogukmu ona gore icim simdi yaptim bib5 daka dinlenmesini bekliyorum
Canm icebildigin sıcaklikda icebilriisn zaten 1 lt yapip gun içinde icin deniyor en ilk bardağı ılık ictim geri kalanini 2-3 saat icinde bitirmistim zaten sifa olur insallh

ALLAH bilir kuzum ya bence bunların hepsi boş insan bişeyi deneyince sanki onu öyle yaptığı için istediği oldu zannediyo ama halbuki nasibi öyle olduğu için oluyo doğacak olanları Allah yaratmış sonuçta cinsiyetleri belli. Ha işe yarayan durumlar olabilir ama neticede nasipten ötesi yok. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinde cinsiyeti çok düşünmüyorum artık (ama kız olursa sevincim 100'e katlanır o ayrı tabi)

Haklisin canim. Nasipten ötesi yok. Benim icinde kız erkek farketmez. Saglikli olsun yeter. (Ama bir oğlum daha olsa hayir demem )

bendemi canm hayır maalesef yaptim sma yarim bardaktan fazla icemefim cok kotuydu kalaninida doktum icilecek gibi degildi sogandan daha kotuydu dun gecede bitki cayi icmistim ama nafile hicbisi etki etmiyo vendee
Keske içmeyi deneseydin yaa aynen sogandan kotu ama yapacak birsy yokk hayirlisi ne diyimm

bendemi canm hayır maalesef yaptim sma yarim bardaktan fazla icemefim cok kotuydu kalaninida doktum icilecek gibi degildi sogandan daha kotuydu dun gecede bitki cayi icmistim ama nafile hicbisi etki etmiyo vendee
Canım daha önce yazmistim yine eklim buraya en az senin kadar istiyorum adet olmani. Sonuçta faydalı bi bitki yapılmış denenmiş ilaç değil zarari olmaz bunu da yap lutfen

Canım kekik suyu çok iyi hemen sokturuyo diyolar. 1 buçuk litre suya 1 buçuk yemek kaşığı kekik kaynat tam soğumadan ilk sıcağı çıkınca ılık ilik iç pesine de 2 aspirin iç. Aspirin de kan sulandırır dene bunu bugun bence

yain anck. kekigi alirim ama onun da tadi kotudur simdi ya aspirine gelcek olursak ben zaten kan pihtilasmam oldugu icin coraspin kullaniyom ayni dimi odaa

kizlar ya an itibari ile adet oldum ama oyle biyle degil simdi uyandim yatak yorgan mahfolmus hepsi yaa o derece cok kanamam varr
[/QUOTE]
Adet olmana sewindim ama neden o kadar cok oluyor ki acaba aslinda gec oldukca pirti seklinde gelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…