- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.141
İnşaAllah canım benimBEnim de oğlum geç döllenme adetten 12 yada15.gün falandı testte belli oldu çizgi.gönlünce olsun inşallah
Tedavini ol Allah bi yolunu gösterir inşallahboş cnm.nasl gitsin bnde ilaclar igneler derken tedavi oldm bu ay
Kız senin 2 ilişki degil miydi
inş canm allah razi olsunTedavini ol Allah bi yolunu gösterir inşallah
İlacın dozunu artırması gerekir eger bu gidişinde de düşmediyse cunku baya yuksekmiş seninde benim gibi ilacın dozu az gelmiştir oyuzden yükselmeye devam etmiştir canım. Yok ilacı almadan ac karna gideceksin kan vermeye canım ilacın yanında olsun kanı verir vermez iç hemen
Kızımda cıkmamıstı canım normal aralıklardaydı oglumda cıktı.. Dogumdan sonrayı konusmadım henüz, kan veririm yuksek olursa kullanırım duruma göre cunku tiroidin yuksek olması yani calısmaması halsizlik, hızlı kilo alma, sinirlilik vb. Gibi sorunlara yol acıyormuş bunu önlemek için kullanırım. Bu arada bir rivayete göre erkek bebeklerde tiroid sorunu yasanırmışK Khvekokusu20 canm senin ikinci gebelikde mi cikti bide dogumdan sonra ilaca dewam edecek misin dr birsey soyledi mi o konuda
Rica ederim canımTamam çok teşekkür ederim.
Kızımda cıkmamıstı canım normal aralıklardaydı oglumda cıktı.. Dogumdan sonrayı konusmadım henüz, kan veririm yuksek olursa kullanırım duruma göre cunku tiroidin yuksek olması yani calısmaması halsizlik, hızlı kilo alma, sinirlilik vb. Gibi sorunlara yol acıyormuş bunu önlemek için kullanırım. Bu arada bir rivayete göre erkek bebeklerde tiroid sorunu yasanırmış
Bende oda sınırda cıktısewinsem mi bilemedim şimdi anladim canm gebelik şekeri gibi olsa gebelik bitince bitse gitse bakalimm hesapda olmayan daha nelerle karşılaşcam
Ayy deme yaa benim 95 cikmis simdilik ama bakalim insallah sabit kalir rabbim yardimcin ve yardimcimiz olsunBende oda sınırda cıktı
Benimde aclık 95 canımAyy deme yaa benim 95 cikmis simdilik ama bakalim insallah sabit kalir rabbim yardimcin ve yardimcimiz olsun
AyniyizBenimde aclık 95 canım
Aynen canım üst sınıra yakınız 70 falan olsa iyi olurduAyniyizama sınır 106 yaziyor sonuçlarımda
Eşimde var bazen olcuyordum 80-90 kusurlerde cikiyordu aslinda ama bide aclik da degildi yani aksmaa ben bi olceyim bakim ne cikacak toklukAynen canım üst sınıra yakınız 70 falan olsa iyi olurdu
Canim bana da yollayabilirmisinbır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Gözün aydınHayirli cumalar hanimlar bugun kan testimin sonucunu aldim hamileyim ama bi sorun var tsh yuksek cikti dr gorunmem gerektigini soyledi benimle ayni durumu yasamis olan var mi düşük cocukda gelişim geriliği yapabiliyormus
Sağol canmGözün aydın
Cnm sen doğum yapmadın dimiKızımda cıkmamıstı canım normal aralıklardaydı oglumda cıktı.. Dogumdan sonrayı konusmadım henüz, kan veririm yuksek olursa kullanırım duruma göre cunku tiroidin yuksek olması yani calısmaması halsizlik, hızlı kilo alma, sinirlilik vb. Gibi sorunlara yol acıyormuş bunu önlemek için kullanırım. Bu arada bir rivayete göre erkek bebeklerde tiroid sorunu yasanırmış
Benim aclık 95, 75 mg sekerden sonraki 1. Saat ölçüm 164 ikinci saat ölçüm 124 cıktı canımEşimde var bazen olcuyordum 80-90 kusurlerde cikiyordu aslinda ama bide aclik da degildi yani aksmaa ben bi olceyim bakim ne cikacak tokluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?