- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.161
Yok canım daha doguma 10-11 hafta varCnm sen doğum yapmadın dimi
Şimdi sekerimi ölçtüm 111 cikti tokluk sekeri olarak gayet iyi benceBenim aclık 95, 75 mg sekerden sonraki 1. Saat ölçüm 164 ikinci saat ölçüm 124 cıktı canım
Evet canımŞimdi sekerimi ölçtüm 111 cikti tokluk sekeri olarak gayet iyi bence
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahHayirli cumalar hanimlar bugun kan testimin sonucunu aldim hamileyim ama bi sorun var tsh yuksek cikti dr gorunmem gerektigini soyledi benimle ayni durumu yasamis olan var mi düşük cocukda gelişim geriliği yapabiliyormus
Aminn insallh canmHayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Sağol canımInsallh gecer canim seninki dogumunda az kalmistir gule gule kurtul.beni cok rahatsiz eden carpinin yaptigi nefes darligi bide sicak havakarda eklendimi isimiz cok zor yinede saglik olsun bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza bende 34 haftalik oldum
Sağol canim ınsallh icine doğan doğru cikarr ilk denememde bana yardimin coktu gecede olsa testime yorum yapmistin rabbim kolay doğum nasip etsin sanada8 899eylulgelini canım çok sevindim içime de erkek doğdu
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Prensesim2016 canım en en en kısa zamanda hayırlısıyla darısı sana olsun
Canım çoook teşekkür ederimSağol canim ınsallh icine doğan doğru cikarr ilk denememde bana yardimin coktu gecede olsa testime yorum yapmistin rabbim kolay doğum nasip etsin sanada
Aminn ınsallhCanım çoook teşekkür ederim ☺ Rabbim seninkini de hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Mesajla mi atmıştin ovu testlerini ceymiceyne acaba onda var miSağol canim ınsallh icine doğan doğru cikarr ilk denememde bana yardimin coktu gecede olsa testime yorum yapmistin rabbim kolay doğum nasip etsin sanada
O subattaki denemedeydi canm bunda atmadim buraya kimsecikler yoktu pek diyeMesajla mi atmıştin ovu testlerini ceymiceyne acaba onda var mi
insallah cnm rabbim hayirli dogumlar nasip etsin sanada8 899eylulgelini canım çok sevindim içime de erkek doğdu
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Prensesim2016 canım en en en kısa zamanda hayırlısıyla darısı sana olsun
Takvimi banada yollarmisin rica etsemBak cnm yumurtlama anında ilişki sadece şansı artırır yumurta garanti vermez illa erkek olacak diye.. çünkü kendini dölleyecek olan spermi yumurta seçer kendine kimyası en uygun olanı seçer.. bu nedenle yumurta y spermi ile zıt yüklü olmalı yani alkali yapıda olmalı yumurta. Yumurtlama anı ilişkiden kızı olan da var çünkü bazı erkeklerin y si kusurlu olabiliyor çünkü y ler çok hassas.
Eğer 2. Veya 3. Bebeğiniz ise eşinizin bir tüp bebek merkezinde sperm ileri hızı ve yapısına baktırın sonra eşinizi doktorunuzun ön gördüğü vitaminlerle proteinlerle besleyip ikinizde alkali beslenme yaşantısına geçin. Ve yumurtlama gününüzle doktorunuzla tayin etmeye çalışın iyi günler
Banada yollayin lutfen rica etsemCanım rica etsem bana da yollayabilir misin bende deneme yapmak istiyorum çokkkk
Evet maalesef canim. Sen nasilsin canim kac haftalik oldun? InsAllah sag selamet alirsin bebegini kucaginaGrup cok pasif bu aralar
Cok sagol canim inşallah darısı basınıza tez zamandaEvet maalesef canim. Sen nasilsin canim kac haftalik oldun? InsAllah sag selamet alirsin bebegini kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?