Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirli cumalar hanimlar bugun kan testimin sonucunu aldim hamileyim ama bi sorun var tsh yuksek cikti dr gorunmem gerektigini soyledi benimle ayni durumu yasamis olan var mi düşük cocukda gelişim geriliği yapabiliyormus
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Sağol canım
Gerçekten havalarla birleşince hiç çekilmiyor aylardır gönül rahatlığıyla birşey yiyemedim
Biliyorum azıcık fazla kaçırsam ya da biraz geç saatte yesem ne kalbimin çarpıntısı duruyor ne de mide yanması
İnsan resmen günleri sayar hala geliyor
Sağlıklı doğsunlar da bugünler bir şekilde geçecek ama Rabbim kolaylaştırsın

8 899eylulgelini canım çok sevindim içime de erkek doğdu
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Prensesim2016 canım en en en kısa zamanda hayırlısıyla darısı sana olsun
Sağol canim ınsallh icine doğan doğru cikarr ilk denememde bana yardimin coktu gecede olsa testime yorum yapmistin rabbim kolay doğum nasip etsin sanada

Sağol canim ınsallh icine doğan doğru cikarr ilk denememde bana yardimin coktu gecede olsa testime yorum yapmistin rabbim kolay doğum nasip etsin sanada
Canım çoook teşekkür ederim Rabbim seninkini de hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Takvimi banada yollarmisin rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…