Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
sende hep cocuk yapma istegi var hic bitmeyen temmuzda deneme yapip hamile kalan bi ben oldum sanirim kac kisi anlasmistik kısmetim de varmis benim ama icim rahat degil iste sonucdan dolayi
korkutma kendini. bnmde ilk gebelikte tsh yuksekti ilacini kullandigin surece hocbi sorun olmaz allahn izniyle

Ben varım canım benim de 7.5 tu tsh ilac kullanıyorum şimdi 2 nin altına düştü korkacak bir durum yok ilacını duzenli sekilde içersen

Zeynep Hanım Merhaba Bişey Soracağım Size
hangi ilacı kaç mg olarak kullanarak düşürdünüz tsh değerinizi 2 nin altına ?
benimde tsh değerim 7.5 çıktı levetiron 25 mg ile başladım
2. hafta gittiğim de değer 9.5 olarak çıktı
(fakat ilacı o gün içmeden gitmiştim) kan testi yapılacak diye
şimdi 50 mg içiyorum acaba düştümü değer yoksa daha çok mu arttı diye düşünmeden edemiyorum.
ay sonuna tekrar gel dedi doktor.
birde kan verdiğiniz gün ilaç içilerek mi gidiliyor ?

Merhaba canım. İlk etapta levetiron 75 mg ile basladık 2 nin altına düşmüştü 1 ay sonra tekrar yükseldi 100 mg içmeye basladım. Suan 1.8 ile 2.1 arası gidip geliyor her ay duzenli baktırıyorum. Kan verecegim gun ilacı almadan aç karna kanı veriyorum kan verdikten sonra ilacı içiyorum. İlacı her gun aynı saatte yarım bardak su ile iç ve yarım saat birsey yeme

Öyle valla çok güzel gerçekten çok güzel beraber büyüyyoruz resmen ama işte 3 tanede fazla Bi yaşıma bakıyorum Bi çocuklara. Ben ne yapıyorum öyle ya diyorum kendi kendime
Bence yap 3 le. Genç anne olacaksın ilerisi hele müthiş,keşke benim genç yaşta evlenseydim diyorum sırf çocuk için.senin yardımcın varsa hiç beklenen derim takip ile bir kaç ay,sonrası deneme

Hergün aynı saatte alıyorum ilacımı sabah aç karnına çok dikkat ediyorum.
Sizin dengelenmiş ne güzel benim daha ilaç dozumu ayarlayamadılar diye düşünüyorum.
yani ilaç kullanırken yükselmesi çok enteresan gelmişti bana.
gebeliğin 2. ayındayım. hala düştüğüne emin değilim.
o zaman ben yine test yaptıracağım gün ilacı içmeden gideceğim doğru değil mi ?
çünkü ablamlar da kullanıyor. özellikle test günü içmem gerektiğini söyledi kafam karıştı.

İlacın dozunu artırması gerekir eger bu gidişinde de düşmediyse cunku baya yuksekmiş seninde benim gibi ilacın dozu az gelmiştir oyuzden yükselmeye devam etmiştir canım. Yok ilacı almadan ac karna gideceksin kan vermeye canım ilacın yanında olsun kanı verir vermez iç hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…