Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirli cumalar hanimlar bugun kan testimin sonucunu aldim hamileyim ama bi sorun var tsh yuksek cikti dr gorunmem gerektigini soyledi benimle ayni durumu yasamis olan var mi düşük cocukda gelişim geriliği yapabiliyormus

Eklentiler

• IMG-20190816-WA0008.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 71
Hayirli cumalar hanimlar bugun kan testimin sonucunu aldim hamileyim ama bi sorun var tsh yuksek cikti dr gorunmem gerektigini soyledi benimle ayni durumu yasamis olan var mi düşük cocukda gelişim geriliği yapabiliyormus
Canım gözün aydın ALLAH gönlüne göre versin cokkk sevindim

Kizlar merhaba
Yumurtlamadan 1 gun once ve1 gun sonra erkek mi kiz mi ihtimali yuksektir? Tabiki Allah bilir hayirlisi olsun ama sorem didim size bi
Bak cnm yumurtlama anında ilişki sadece şansı artırır yumurta garanti vermez illa erkek olacak diye.. çünkü kendini dölleyecek olan spermi yumurta seçer kendine kimyası en uygun olanı seçer.. bu nedenle yumurta y spermi ile zıt yüklü olmalı yani alkali yapıda olmalı yumurta. Yumurtlama anı ilişkiden kızı olan da var çünkü bazı erkeklerin y si kusurlu olabiliyor çünkü y ler çok hassas.
Eğer 2. Veya 3. Bebeğiniz ise eşinizin bir tüp bebek merkezinde sperm ileri hızı ve yapısına baktırın sonra eşinizi doktorunuzun ön gördüğü vitaminlerle proteinlerle besleyip ikinizde alkali beslenme yaşantısına geçin. Ve yumurtlama gününüzle doktorunuzla tayin etmeye çalışın iyi günler

Ayy canım benim çok sevdim hamile olduğuna korkma Bişey olmaz inşallah benim Bi fikrim yok bilen arkadaşlar yanıtlar inşallah bişi yoktur korkutma kendini hamileliğinin tadını çıkar. Sözde beraber çocuk yapacaktık aylar önce öyle anlaşmıştık ben geri kaldım

sende hep cocuk yapma istegi var hic bitmeyen temmuzda deneme yapip hamile kalan bi ben oldum sanirim kac kisi anlasmistik kısmetim de varmis benim ama icim rahat degil iste sonucdan dolayi

sende hep cocuk yapma istegi var hic bitmeyen temmuzda deneme yapip hamile kalan bi ben oldum sanirim kac kisi anlasmistik kısmetim de varmis benim ama icim rahat degil iste sonucdan dolayi
Yok yok korkma bişi olmaz dua et. Kız valla istiyorum ama yaşım küçük daha 21 yaşımdayım 2 kızım var küçükler. Üçüncü için erken diyorum hem kaldıramam da bilmiyorum. Belki 4 ay sonraya. Kızımın doğum gününde kızımın doğum gününde yaparsak eşimin doğum gününde doğmuş olacak inşallah. Tam günleri tutturamasakta ay olarak tutacak

Kiz sen kac yasinda ewlendin bekle bekle 4 ay degil daha fazla bekle bence ama sanmıyorum dayanamzsin

Maşallah masallah erken yasta anne olmakda guzel de iste ortam sartlar falan degisiyor herkesde
Öyle valla çok güzel gerçekten çok güzel beraber büyüyyoruz resmen ama işte 3 tanede fazla Bi yaşıma bakıyorum Bi çocuklara. Ben ne yapıyorum öyle ya diyorum kendi kendime

Ben varım canım benim de 7.5 tu tsh ilac kullanıyorum şimdi 2 nin altına düştü korkacak bir durum yok ilacını duzenli sekilde içersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…