- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.101
Aminn arkadaşım saolasin sıcak olmazmi hemde nasıl tatil iyi çok şükür ne demek kusur canim sen sağ ol yeterliSenin allah gönlüne göre versin. Sen nasılsın çocuklar nasıllar? Tatil nasil gidiyor? Oralar çok sıcaksımdı. Meraklandırdıydım icin kusura bakma olur mu
Canım gözün aydın ALLAH gönlüne göre versin cokkk sevindimHayirli cumalar hanimlar bugun kan testimin sonucunu aldim hamileyim ama bi sorun var tsh yuksek cikti dr gorunmem gerektigini soyledi benimle ayni durumu yasamis olan var mi düşük cocukda gelişim geriliği yapabiliyormus
Sağol cnm benimde sewincim kursagimda kaldi yaa beklemiyordum sorun falan ilk gebeligim bide tecrübem yokCanım gözün aydın ALLAH gönlüne göre versin cokkk sevindim
Merhaba takvimi bana da yollayabilir misiniz merak ettim debır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Bak cnm yumurtlama anında ilişki sadece şansı artırır yumurta garanti vermez illa erkek olacak diye.. çünkü kendini dölleyecek olan spermi yumurta seçer kendine kimyası en uygun olanı seçer.. bu nedenle yumurta y spermi ile zıt yüklü olmalı yani alkali yapıda olmalı yumurta. Yumurtlama anı ilişkiden kızı olan da var çünkü bazı erkeklerin y si kusurlu olabiliyor çünkü y ler çok hassas.Kizlar merhaba
Yumurtlamadan 1 gun once ve1 gun sonra erkek mi kiz mi ihtimali yuksektir? Tabiki Allah bilir hayirlisi olsun ama sorem didim size bi
Ayy canım benim çok sevdim hamile olduğuna korkma Bişey olmaz inşallah benim Bi fikrim yok bilen arkadaşlar yanıtlar inşallah bişi yoktur korkutma kendini hamileliğinin tadını çıkar. Sözde beraber çocuk yapacaktık aylar önce öyle anlaşmıştıkHayirli cumalar hanimlar bugun kan testimin sonucunu aldim hamileyim ama bi sorun var tsh yuksek cikti dr gorunmem gerektigini soyledi benimle ayni durumu yasamis olan var mi düşük cocukda gelişim geriliği yapabiliyormus
Gözün aydin canim cok sevindim. Fakat bu konu hakkinda bir bilgim yok maalesefSağol cnm benimde sewincim kursagimda kaldi yaa beklemiyordum sorun falan ilk gebeligim bide tecrübem yok
Ayy canım benim çok sevdim hamile olduğuna korkma Bişey olmaz inşallah benim Bi fikrim yok bilen arkadaşlar yanıtlar inşallah bişi yoktur korkutma kendini hamileliğinin tadını çıkar. Sözde beraber çocuk yapacaktık aylar önce öyle anlaşmıştıkben geri kaldım
Sağol cnm darisi sana insallh bilgisi olan yazar umarımGözün aydin canim cok sevindim. Fakat bu konu hakkinda bir bilgim yok maalesef
Yok yok korkma bişi olmaz dua et. Kız valla istiyorum ama yaşım küçük daha 21 yaşımdayım 2 kızım var küçükler. Üçüncü için erken diyorum hem kaldıramam da bilmiyorum. Belki 4 ay sonraya. Kızımın doğum günündesende hep cocuk yapma istegi var hic bitmeyen temmuzda deneme yapip hamile kalan bi ben oldum sanirim kac kisi anlasmistik kısmetim de varmis benim ama icim rahat degil iste sonucdan dolayi
Kiz sen kac yasinda ewlendinYok yok korkma bişi olmaz dua et. Kız valla istiyorum ama yaşım küçük daha 21 yaşımdayım 2 kızım var küçükler. Üçüncü için erken diyorum hem kaldıramam da bilmiyorum. Belki 4 ay sonraya. Kızımın doğum günündekızımın doğum gününde yaparsak eşimin doğum gününde doğmuş olacak inşallah. Tam günleri tutturamasakta ay olarak tutacak
18 yaşında evlendim üstüste çocuk oldu hiç ara olmadıKiz sen kac yasinda ewlendinbekle bekle 4 ay degil daha fazla bekle bence ama sanmıyorum dayanamzsin
Maşallah masallah18 yaşında evlendim üstüste çocuk oldu hiç ara olmadı
Öyle valla çok güzel gerçekten çok güzel beraber büyüyyoruz resmen ama işte 3 tanede fazla Bi yaşıma bakıyorum Bi çocuklara. Ben ne yapıyorum öyle ya diyorum kendi kendimeMaşallah masallaherken yasta anne olmakda guzel de iste ortam sartlar falan degisiyor herkesde
Öyle valla çok güzel gerçekten çok güzel beraber büyüyyoruz resmen ama işte 3 tanede fazla Bi yaşıma bakıyorum Bi çocuklara. Ben ne yapıyorum öyle ya diyorum kendi kendime
Canım bana da yollarmısın rica etsembır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Ben varım canım benim de 7.5 tu tsh ilac kullanıyorum şimdi 2 nin altına düştü korkacak bir durum yok ilacını duzenli sekilde içersenHayirli cumalar hanimlar bugun kan testimin sonucunu aldim hamileyim ama bi sorun var tsh yuksek cikti dr gorunmem gerektigini soyledi benimle ayni durumu yasamis olan var mi düşük cocukda gelişim geriliği yapabiliyormus
Canım rica etsem bana da yollayabilir misin bende deneme yapmak istiyorum çokkkkMerhaba takvimi bana da yollayabilir misiniz merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?