Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bi arkadaş var erkek bebek için eşiyle diyet yapmış sirkeli duş almış alkalı su içmişler doktor kontrolün de çatladıgın da yumurta olmuş tabi duasını da etmiş ama Rabbim kız evlat nasip etmiş bence bunlar sadece hikaye Rabbim ne yazdıysa o ben artık İnanmıyorum kendime de çok kızdım o kadar içine daldığım için bu olayların Allah hayırlısını versin dicem bu ay yumurta takibi dalan yapmıcam Rabbim neyi nasıl nasip ederse Benin iki oğlum var bir kızım olsun istiyorum ama oğlumda olsa başım üstüne tabi ki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin hepimize

Biz sansimizi arttirmak icin ugrasiyoruz. Tabi ki hersey Allah tan yer gok dua uzerine kurulmus.
Bu arada arkadasin sirkeli dus almis ama yanlis yapmis. Erkek bebek icin karbonatli su olmasi lazim di. Kiz bebek icin sirkeli su kullanin diye okudum bi cok yerde. Demek hakkinda kiz evlat hayirliymis. Ins saglikla dogsun. Rabbim hepimizin gonlune gore hayirlisiyla nasip etsin ins.

Sirkeli duş kız bebek için canım hoş ben karbonatlı duşa da inanmıyorum da tabiki hersey nasip

Pardon canım o karbonatlı yapmış belki okumuşsundur bir derdim var da paylaştı aynen. Canım tamamen nasip asla bişey etki edemez
Yok okumadım canım denkgelirse bakarım :) Rabbim kız isteyene kız erkek isteyene erkek nasip etsin saglıklı bir sekilde inşallah önce hic cocugu olmayanlara isteyenlere sonrada bizlere nasip etsin inşallah

Kızlar bu ay hapı bırakmayı düşünüyorum ne dersiniz. Ocak şubat gibi de deneme yaparım. Biliyorum bu konu için çok sıktım sizi ama yine fikirlerinçzş söyleyin napsam akıllıca mı davranıyorum acaba. Ocakta küçük kızım 2 yaşına basıyor büyüğü 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…