Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım daha önce hiç okumadım ne yazdın ama bebeklerin küçük bence bir sene daha bekle öyle düşün yaş kaçtı

Bakabilecegini dusunuyorsan kendine güveniyorsan yap ama ben olsam yapmam cünki cok yipranacagimi dusunurum karar senin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim ❤❤

Bakabilecegini dusunuyorsan kendine güveniyorsan yap ama ben olsam yapmam cünki cok yipranacagimi dusunurum karar senin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim ❤❤
Valla 1 çocukla da yıpranır insan 3 çocukla da. Fark yok bence bilmiyorum bi heves var bende hiç geçmeyen

2 kızım var..ekim de 3. yü düşünüyorum..burada sizlerden yardım alarak deneme yapmak istiyorum..Rabbim nasip ederse erkek olmasını çok istiyorum..sizler beni daha yeni tanıyorsunuz ama ben sizi yaklaşık 1 yildir takip ediyorum

K
Kızların kaç yaşında. Allah bağışlasın

Allah bağışlasın..eğer bakabilecek gücün varsa neden olmasın..Rabbim gönlüne göre versin Inşallah

Allah bağışlasın..eğer bakabilecek gücün varsa neden olmasın..Rabbim gönlüne göre versin Inşallah
Bakabilir miyim bilmiyorum 2 çocuğa bakan üçüncüye de bakar görüşündeyim ama bilmiyorum. Benşmkşde heves işte eşime sorsan her sene Bi çocuk yapalım der oda çok sever çocukları

Hakkinda nasıl hayirliysa öyle olsun inşallah..benim eşim de çocuk delisi..en az 4 5 tane olacak diyor..bende seviyorum çocukları ama bakalım mevlam neyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…