Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar şimdi ben nasıl bir yol izleyeceğim.bana kisa bi anlatır mısınız.1.5 ay var denemeye..
Cnm valla en az 3 ay diyet yapman gerek süt ürünlerini kes mesela eşine bol bol hergğn keçi boynuzu özü yedir. İlişkiden en az 1 hafta önce hiç ilişki olmasın ki sperm daha güçlü olsun.. İlişkiden önce sert Bi kahve için. Aklımda olanlar bunlar. Ve Tabiki bol bol dua

Zaten cok yemem yoğurt ve peyniri canım..ama sütü çok icerdim..5 6 aydir kestim onu da..tabiki once dua..birbirimizden duayi esirgemeyelim..konu sahibi zeyno hanım msj görürseniz lutfen sizde yardımcı olun..
Tabiki önce dua. K Khvekokusu20 oda hamile cnm hep buralarda oda zaten malum kış hazırlığı olunca herkesi Bi telaş sardı galiba

Anladım canım..ilgin için çok teşekkürler..bundan sonra buralardayim..sizleri takipteyim.yardimlarinızi ve dualarınızı bekliyorum

Ozaman yapcenn hevesinn kacmasin canim ❤❤❤
Yapsemmm miii acaba eşime çocuk istiyorum desem o dünden hazır kii kaç gündür şişirdi kafamı ne zaman yapacaz diye. Çocuktan bahsedince bende çocuklardan gün içinde ne çektiğimi anlatıp dırdır ediyorum tamam bişi demedim diyor sen ne zmn istersen o zmn yapalım diyor

Anladım canım..ilgin için çok teşekkürler..bundan sonra buralardayim..sizleri takipteyim.yardimlarinızi ve dualarınızı bekliyorum
Gek gel valla buraya bi alışsan artık ayrılamazsın sana söyliym.
Bağımlılık yapıyor

Ozaman kendini hazirlaa canim eyluldemi denemw yapacaksin

Hoş buldum canım..neyseki ekimde deneyeceğim..o zamana kadar herkes buralarda olur inşallah

Canim bende erkek bebis icin calismalardayim eşinde asitli baharatli yiycek ve iceceklerden uzak dursun keci boynuzu ozu ve vitamin kullansin sende sut urunlerinden kendini kasmadan canin cekince ye gitsin arada yiyorum bende ama surekli olmama kaydi ile sende vitamin kullan asidik baharatli yiyeceklerden cipslerde uzak.dur gunde iki defa soda ic esinde bol bol soda icsin biz bunlari uyguluyoruz ❤

tecrübeli arkadaşlar o zaman duyun sesimi de neler yapmam gerek diyiverin..yumurya takibi için hangi markayi öneriyorsunuz. Neler yiyip iceyim..aşırı kahve tuketirim erkek bebek için bi faydasi yada zarari var mi..lutfen yardimci olun

Tamam canim..pekii hangi vitaminleri kullanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…