- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.241
Cnm valla en az 3 ay diyet yapman gerek süt ürünlerini kes mesela eşine bol bol hergğn keçi boynuzu özü yedir. İlişkiden en az 1 hafta önce hiç ilişki olmasın ki sperm daha güçlü olsun.. İlişkiden önce sert Bi kahve için. Aklımda olanlar bunlar. Ve Tabiki bol bol duaArkadaşlar şimdi ben nasıl bir yol izleyeceğim.bana kisa bi anlatır mısınız.1.5 ay var denemeye..
Sen şimdiden kes yoğurdu peyniri sütü bol bol et tüketmeye bak tuzlu ekşi ye mesela soda iç. bildiklerim bunlarArkadaşlar şimdi ben nasıl bir yol izleyeceğim.bana kisa bi anlatır mısınız.1.5 ay var denemeye..
Tabiki önce dua. K Khvekokusu20 oda hamile cnm hep buralarda oda zaten malum kış hazırlığı olunca herkesi Bi telaş sardı galibaZaten cok yemem yoğurt ve peyniri canım..ama sütü çok icerdim..5 6 aydir kestim onu da..tabiki once dua..birbirimizden duayi esirgemeyelim..konu sahibi zeyno hanım msj görürseniz lutfen sizde yardımcı olun..
Ozaman yapcenn hevesinn kacmasin canim ❤❤❤Valla 1 çocukla da yıpranır insan 3 çocukla da. Fark yok bencebilmiyorum bi heves var bende hiç geçmeyen
Hos geldin canim yaz ayi bide yumurtlamayi bekleme zamani olunca ses olmuyor bazen ama.buralardayizYeni üye oldum ama galiba çok geç kaldım..grupta eskisi kadar ses yok
Yapsemmm miii acabaOzaman yapcenn hevesinn kacmasin canim ❤❤❤
Gek gel valla buraya bi alışsan artık ayrılamazsın sana söyliym.Anladım canım..ilgin için çok teşekkürler..bundan sonra buralardayim..sizleri takipteyim.yardimlarinızi ve dualarınızı bekliyorum
Ozaman kendini hazirlaa canim eyluldemi denemw yapacaksinYapsemmm miii acabaeşime çocuk istiyorum desem o dünden hazır kii kaç gündür şişirdi kafamı ne zaman yapacaz diye. Çocuktan bahsedince bende çocuklardan gün içinde ne çektiğimi anlatıp dırdır ediyorum tamam bişi demedim diyor sen ne zmn istersen o zmn yapalım diyor
Oooo o kadar yakın deil kız daha da heveslendirme beniiOzaman kendini hazirlaa canim eyluldemi denemw yapacaksin
Aslında hep burdalar sadece sessizce takip ediyorlar yazmıyorlar. Gerektiğinde yazıyorlarHoş buldum canım..neyseki ekimde deneyeceğim..o zamana kadar herkes buralarda olur inşallah
Canim bende erkek bebis icin calismalardayimAnladım canım..ilgin için çok teşekkürler..bundan sonra buralardayim..sizleri takipteyim.yardimlarinızi ve dualarınızı bekliyorum
Okadar istahli konustunki sandim eylulde deniyceksinOooo o kadar yakın deil kız daha da heveslendirme beniiocak şubat gibi inşallah
Tamam canim..pekii hangi vitaminleri kullanalimCanim bende erkek bebis icin calismalardayimeşinde asitli baharatli yiycek ve iceceklerden uzak dursun keci boynuzu ozu ve vitamin kullansin sende sut urunlerinden kendini kasmadan canin cekince ye gitsin arada yiyorum bende ama surekli olmama kaydi ile sende vitamin kullan asidik baharatli yiyeceklerden cipslerde uzak.dur gunde iki defa soda ic esinde bol bol soda icsin biz bunlari uyguluyoruz ❤
İştahlıyım ama sabredicem napim en erken o zmn yapacam çünkü hapı bırakacam en az 3 ay geçmesi lazım üstünden ondan olmasa hemen bugün denerdimOkadar istahli konustunki sandim eylulde deniyceksin
Kolay gelsin cnmKızlar vallaahi sohbetinize doyum olmuyor ama kociş yemek bekler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?