- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.261
Ben innovita miratch ve laboviq marka kullaniyorum innovitada guzel diger arkadaslarda gorunce iyi olan markayi tavsiye ederler zaten ❤tecrübeli arkadaşlar o zaman duyun sesimi de neler yapmam gerek diyiverin..yumurya takibi için hangi markayi öneriyorsunuz. Neler yiyip iceyim..aşırı kahve tuketirim erkek bebek için bi faydasi yada zarari var mi..lutfen yardimci olun
3 ay beklemene gerek yokki canim sen ovulasyonu takip et tutabilirde yanii sen zaten uzun zamandir takip ediyorsun diyet perhiz falan yaptinmiİştahlıyım ama sabredicem napim en erken o zmn yapacam çünkü hapı bırakacam en az 3 ay geçmesi lazım üstünden ondan olmasa hemen bugün denerdim
Bencede innovita en güzeliBen innovita miratch ve laboviq marka kullaniyorum innovitada guzel diger arkadaslarda gorunce iyi olan markayi tavsiye ederler zaten ❤
Hiç bişi yok valla diyet miyet3 ay beklemene gerek yokki canim sen ovulasyonu takip et tutabilirde yanii sen zaten uzun zamandir takip ediyorsun diyet perhiz falan yaptinmi
Burdaki deneyimli arkadaslar vitamin onerirler ben medigard esimde herbalife cinko agirlikli vitamin kullaniyorTamam canim..pekii hangi vitaminleri kullanalim
Ne duruyorsun kiz başlasanaHiç bişi yok valla diyet miyet
Hapım bitsin başlayacam 2 haftaya bitecek Hapım acaba kessem mi yoksa bş kutuya daha mı başlasam. Valla kız olmuyorsun ha sinsi sinsi girdin aklıma şimdi bana bu ay çocuk yaptırtacanNe duruyorsun kiz başlasana
Canim hos geldin.Yeni üye oldum ama galiba çok geç kaldım..grupta eskisi kadar ses yok
Ay sen sabahtan beri demiyonmu istiyom istiyom die diyet miyette yapmamissin zaten hic yapmaHele
Hapım bitsin başlayacam 2 haftaya bitecek Hapım acaba kessem mi yoksa bş kutuya daha mı başlasam. Valla kız olmuyorsun ha sinsi sinsi girdin aklıma şimdi bana bu ay çocuk yaptırtacan
Sağol canım hoş buldum..evet ekimde inşallah..yumurtlama zamanimi az çok biliyorum genelde ağrılı oluyor..adetim de düzenli 29 günde bir olurum..Canim hos geldin.
Ekimde deneme yapicaksin galiba. Keske bir kac ay once baslasaydin ovulasyon testine.
Innovita alabilirsin
Az değilsin ha. E bak oğlişi dedin daha çok heves yaptımAy sen sabahtan beri demiyonmu istiyom istiyom die diyet miyette yapmamissin zaten hic yapmahapini birak vucudun bi dinlensin diyete basla once bi sonra yaparsin oglisi
Gel bacım ekimde birlikte deneyelim..Az değilsin ha. E bak oğlişi dedin daha çok heves yaptım
Aman aman diyet falan yapmadan baslama ben diyet faln yapiyosun sandim.Az değilsin ha. E bak oğlişi dedin daha çok heves yaptım
Maşallah bende istiyorum üçüncüyü ama benim yaş 33Valla bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum. 22 yaşında 3 çocuk. Komik
Anladim canim ama yinede deneme yapmadan once ki ay bi takip yap. Pik ne kadar surucek. Uzun mu surucek kisa mi surucek ona gore diger ay hareket edersin.Sağol canım hoş buldum..evet ekimde inşallah..yumurtlama zamanimi az çok biliyorum genelde ağrılı oluyor..adetim de düzenli 29 günde bir olurum..
Merhaba canım hosgeldin. En az 3 ay öncesinden süt ve süt ürünleri tüketmeyin ph ı yuksek su için, keci boynuzu ve eczaneden alabileceğiniz takviyeler var onlardan kullanın. Beslenmenize et, muz, kuruyemiş, turk kahvesi ekleyin bol bol. Sende fitil kullan. Testlerle kendini takip et hatta doktora gitsen cok daha iyi olur. Yumurtanın catladıgı en yakın zamanda tek ilişki olsun. Sagdan yumurtlama oldugunda deneZaten cok yemem yoğurt ve peyniri canım..ama sütü çok icerdim..5 6 aydir kestim onu da..tabiki once dua..birbirimizden duayi esirgemeyelim..konu sahibi zeyno hanım msj görürseniz lutfen sizde yardımcı olun..
Kız yok bende elti düğünü varTabiki önce dua. K Khvekokusu20 oda hamile cnm hep buralarda oda zaten malum kış hazırlığı olunca herkesi Bi telaş sardı galiba
Anlatsana kiz bu nasil dugun bogle merak ettimKız yok bende elti düğünü var
Aminn canım çok teşekkürler..Anladim canim ama yinede deneme yapmadan once ki ay bi takip yap. Pik ne kadar surucek. Uzun mu surucek kisa mi surucek ona gore diger ay hareket edersin.
Fitili de eylul de adet bitimi kullanabilirsin.
Rabbim rast getirsin ins. Hepimizin gonlune gore versin. Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?