Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben innovita miratch ve laboviq marka kullaniyorum innovitada guzel diger arkadaslarda gorunce iyi olan markayi tavsiye ederler zaten ❤

İştahlıyım ama sabredicem napim en erken o zmn yapacam çünkü hapı bırakacam en az 3 ay geçmesi lazım üstünden ondan olmasa hemen bugün denerdim
3 ay beklemene gerek yokki canim sen ovulasyonu takip et tutabilirde yanii sen zaten uzun zamandir takip ediyorsun diyet perhiz falan yaptinmi

Hele

Hapım bitsin başlayacam 2 haftaya bitecek Hapım acaba kessem mi yoksa bş kutuya daha mı başlasam. Valla kız olmuyorsun ha sinsi sinsi girdin aklıma şimdi bana bu ay çocuk yaptırtacan
Ay sen sabahtan beri demiyonmu istiyom istiyom die diyet miyette yapmamissin zaten hic yapma hapini birak vucudun bi dinlensin diyete basla once bi sonra yaparsin oglisi

Canim hos geldin.
Ekimde deneme yapicaksin galiba. Keske bir kac ay once baslasaydin ovulasyon testine.
Innovita alabilirsin
Sağol canım hoş buldum..evet ekimde inşallah..yumurtlama zamanimi az çok biliyorum genelde ağrılı oluyor..adetim de düzenli 29 günde bir olurum..

Arkadaşlar ben bide biokadin fitil aldim onu ne zaman nasil kullanmaliyim..kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi

Sağol canım hoş buldum..evet ekimde inşallah..yumurtlama zamanimi az çok biliyorum genelde ağrılı oluyor..adetim de düzenli 29 günde bir olurum..
Anladim canim ama yinede deneme yapmadan once ki ay bi takip yap. Pik ne kadar surucek. Uzun mu surucek kisa mi surucek ona gore diger ay hareket edersin.
Fitili de eylul de adet bitimi kullanabilirsin.
Rabbim rast getirsin ins. Hepimizin gonlune gore versin. Aminn

Zaten cok yemem yoğurt ve peyniri canım..ama sütü çok icerdim..5 6 aydir kestim onu da..tabiki once dua..birbirimizden duayi esirgemeyelim..konu sahibi zeyno hanım msj görürseniz lutfen sizde yardımcı olun..
Merhaba canım hosgeldin. En az 3 ay öncesinden süt ve süt ürünleri tüketmeyin ph ı yuksek su için, keci boynuzu ve eczaneden alabileceğiniz takviyeler var onlardan kullanın. Beslenmenize et, muz, kuruyemiş, turk kahvesi ekleyin bol bol. Sende fitil kullan. Testlerle kendini takip et hatta doktora gitsen cok daha iyi olur. Yumurtanın catladıgı en yakın zamanda tek ilişki olsun. Sagdan yumurtlama oldugunda dene

Aminn canım çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…